Big Brother III - 5 част

• 23 195
  • 655
  •   1
Отговори
# 270
Охх я да видим сега на Пеня сайтът  Laughing

# 271
Не си кривете душата-има глас момчето!Такава песен и то акапелно, малко певци биха я изпяли толкова добре.

# 272
  • София
Ох, горкия Пеньо, жал ми е за него.

# 273
Явно Панайот е започнал да прави мизерии.На Боян му е имало нещо под възглавницата.

# 274
За какво мислиш, че му беше суровото яйце от хладилника? JoyТе няма какво да ядат, той провизиите им проваля.

# 275
2 часа и 3 минути през нощтта. СъквартирантитИ изживяват невероятна житейска драма - спЪт  Mr. Green Поне двама от тях де, ама буквално като пънове...

# 276
Крайно време е и ние да се "присъединим" към тях:-))Нека бъдем съпричастни Joy

# 277
Мен пък ме кефи как пее ПепиТКа Mr. Green

# 278
http://www.penyo.info/pesen.htm

Ей тва вече не е истина просто  hahaha

п.с. ако някой го е пускал вече - сори  Tired

разби ме Laughing

# 279
Панайот дали съзнава, че след мизериите, които ще направи на съквартирантите, ако мисията му е успешна и го върнат в къщата, съквартирантите ще го одерат жив?

# 280
ла-ла-ла-ла-ла-ла.....

Joy   Joy    Joy

Пенята е номер 1

# 281
Панайот дали съзнава, че след мизериите, които ще направи на съквартирантите, ако мисията му е успешна и го върнат в къщата, съквартирантите ще го одерат жив?
Не може да го осъзнае, щото е тъп.

# 282
  • Sofia
http://www.penyo.info/pesen.htm

Ей тва вече не е истина просто  hahaha

п.с. ако някой го е пускал вече - сори  Tired
Е те този незнайно как го пуснах да пее на 3 гласа, глава ме блъсна рано сутрин  ooooh!

# 283
Не може да го осъзнае, щото е тъп.

Както каза Ники Кънчев: Оформя се един любовен многоъгълник, в който Панайот е тъпият ъгъл  Joy

# 284
Тъп,тъп ама иска да ухае на хубаво.Свил е парфюма на Павел и той усилено го търси. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт