Big Brother III - 5 част

• 23 294
  • 655
  •   1
Отговори
# 360
как да не може? В интервюто се казва, че баща им е арменец, а майката- българка. Кръстили са сина на арменския род, а момичето - с българско име. После тя се е омъжила и е взела фамилията Петров на съпруга си.

# 361
А Пената вече така ми бърка в нервите smile3513
Отначало го съжалявах, но сега вече едва го гледам с тази причесчица!

# 362
Мале, Гаро хем клюкарка, хем интригант Mr. Green

# 363
А някой може ли да даде адреса където се гледа ББ защото нямам време да го търся в старите теми. Praynig

# 364
Не е лош Гаро, не е и злобар. Клюкар си е и си го знае, даже мисля и че си се гордее, че пръв разбира какво се случва и пръв го коментира Laughing Сестра му наистина се казва Минка. Не знам интервюто дали не е доукрасено от вестника, но думите: "Днес ти пиша 5 на хладилника, вчера беше за 3 Laughing, ми се струват напълно автентични.
А пък Тодор защо го съди, че Гаро нищо не бил направил направил в този живот Confused Точно Тошко би трябвало да знае, че само Бог може да съди, кой какво е постигнал Naughty
Дия ми е събирателен образ на всички нахакани, с изключително високо сомочувствие, шумни и мислещи се за свръх компетентни по всичко момичета, които срещах през ученическите си години. После някак си с годините улегнаха и приеха, че и другите може да са прави!

# 365
  • при най-добрия мъж...
Как я понасят тая Дия другите в къщата?Голямо кречетало,голяма изфъргация.Какво пък толкова е постигнала като не е завършила още? #2gunfire

# 366
Дия ми е събирателен образ на всички нахакани, с изключително високо сомочувствие, шумни и мислещи се за свръх компетентни по всичко момичета, които срещах през ученическите си години. После някак си с годините улегнаха и приеха, че и другите може да са прави!

Много точно казано smile3521

# 367
Пацата май е отмъкнал билярдните топки.

# 368
  • Разпиляна във въображението

Ако продължава с такива големи номера скоро ще се усетят.

# 369
А Пената вече така ми бърка в нервите smile3513
Отначало го съжалявах, но сега вече едва го гледам с тази причесчица!
уф и мен ме дразни и постоянно си я пипа косата,после мазна била.И много преиграва.Нямам фаворит,но най-тактически за сега играе Боян,не се спречква с никого и стои по-назад от събитията

# 370
  • София

Вече се усещат.  Снощи чух (въпеки че си мърмори под носа) предположение от Боян, че може да са пуснали Пацо да им прави номера или че са жертва нечия тайна мисия.

# 371
Мале, Гаро хем клюкарка, хем интригант Mr. Green
Гаро го харесвах в началото,но сега с тез интриги направо не се диша излезе ли на номинации ще е аут

# 372
хм, одеве дадоха за секунда в кадър билярдните топки. Дали съм сгрешила - дали са говорили за други топки или са ги намерили?

# 373
  • Разпиляна във въображението
Някъде по-горе прочетох, че са взели част от багажа на Пацо newsm78

Ако е така би трябвало наистина да предположат, че може да е той  все пак щом багажа е все още в къщатата значи има нещо гнило

# 374

Вече се усещат.  Снощи чух (въпеки че си мърмори под носа) предположение от Боян, че може да са пуснали Пацо да им прави номера или че са жертва нечия тайна мисия.
ми то много зависи как ББ ще постави въпроса,ако пита директно защо ви изчезват  вещите,знаете ли кой ги взема естествено,че съмнението първо върху изгонените ще падне.Освен всичко друго Пацо е и злобар,ми изгонили са го изгонили,то рано или късно всички ще  напуснат,нали най-добрия хитрец трябва да спечели.В този ред на мисли много се хилих на Диана и Лилето мразели ги защото завиждали и кво да и завиждам,на Лилето специално ,на кухия мозък  или на това,че ако се наложи недай боже сама да си изкарва хляба ще се окаже на 13 плочка пред Тримонциум

Общи условия

Активация на акаунт