Big Brother III - 5 част

• 23 210
  • 655
  •   1
Отговори
# 375
Да, зависи как са го измислили сценаристите.  Wink

Пацо ако беше по-умен, нямаше да взима такива неща а по-безобидни. За к'во му е парфюм - пръсни се с него и толкова. Взел и чесалката на леля Вили!  #2gunfire

# 376
Да, зависи как са го измислили сценаристите.  Wink

Пацо ако беше по-умен, нямаше да взима такива неща а по-безобидни. За к'во му е парфюм - пръсни се с него и толкова. Взел и чесалката на леля Вили!  #2gunfire
имал е мисия да взече най-ценните вещи на 5 от съквартирантите,наградата-ще го преместят в по-уютно помещение от къщата Grinning

# 377
  • София
Да. ББ му казва какво да прави т.е. да взима.

# 378
  • София
Аз си мисля, че ББ дори и да му помага да влиза в къщата незабелязан, така ще му дава мисия, че другите все пак да се усетят и така с 1 удар два заека. Т.е. хем Пацката ще им направи предаванията по интересни, хем пак ще си го изпратят по живо-здраво!

# 379
Аз си мисля, че ББ дори и да му помага да влиза в къщата незабелязан, така ще му дава мисия, че другите все пак да се усетят и така с 1 удар два заека. Т.е. хем Пацката ще им направи предаванията по интересни, хем пак ще си го изпратят по живо-здраво!
.....и хем ще се изпокарат вътре, сеир да ни правят и рейтинга да вдигат!

# 380
съквартирантите си говорят за съдбата. Пеньо сподели, че според него за всеки е начертана пътечка отпреди да се роди, и всеки просто следва тази пътечка. Ето сам той например се явил миналата година на кастинга за Стар академи, но не успял. Една година по-късно Пеньо е в Биг брадър - значи това му е било предначертано.
Гаро сподели, че се опитвал да излезе в чужбина - в Лондон, Куба - всички успявали, само той не. После майка му му казала, че според гледачка Гаро щял да постигне много в родината си и нямало да ходи навън. Затова Гаро сега е спокоен.

А знаете ли защо не при всеки полов акт има забременяване, според Тодор? Защото освен тяло, има и душа - нея Господ решава кога да спусне в тялото/яйцеклетката.

# 381

А знаете ли защо не при всеки полов акт има забременяване, според Тодор? Защото освен тяло, има и душа - нея Господ решава кога да спусне в тялото/яйцеклетката.

Тоест, няма смисъл да са хАбим за презервативи и спирали!

# 382
е ако разчиташ господ да ти подшушне кога ще спуска душа в яйцеклетката.....

# 383
# 384

Няма ли да ми даде знак?

# 385

Няма ли да ми даде знак?

ако знаех само аз
номера на Господ Бог
щях да му звъннааааа

# 386
тоя дали сам си вярва като ги мрънка разни,уф дразни ме вече

# 387
Голяма ми е флегма заспала Тошко.

# 388
Голяма ми е флегма заспала Тошко.
Tired Аха

# 389
  • София
Мацки знаете ли какво стана с http://www.bigbrotherfans.info/, нещо вече няма връзка  Sad Някой да знае къде сега  пишат нашите репортери? Беше ми много интересно да ги чета...

Общи условия

Активация на акаунт