Едвам ви изчетох снощи къде 1.30, така съм се смяла с вас, то не бяха кексове, то-
чилки и всякакъв вид домакинси инвентар, баклавички, рецепти и прочее... През нощта
не беше най-подходящия момент да се смея през сълзи, но явно снощи ви е ударила музата
така е с творческите личности когато ги удари тогава. Видяхме и рисунка за корица, въоб-
ще всичко което е необходимо, Момичета, много ви се радвам, между нас явно има големи
таланти, изумихте ме, не че не съм го очаквала де. С какви сънища сте се сблъскали нощес
не знам сигурно има и мокри такива, а как сте се събудили и това не се знае, но че темата
е супер интересна, това се знае, благодарение на всички вас, благодаря ви, тук има наистина
уникални момичета, да сте живи и здрави.
Тук снощи прочетох един пост, ставаше дума за кучето Хектор и за Серенай, че те с Ке-
рем се виждали заради Хектор, въобще не мисля така, защото след раздялата му със Сере-
най гледах негово интервю и след като го попитаха за отношенията му със Серенай той
отговори , че това е било грешка от самото начало. Керем е финно и възпитано момче, но
за да отговори така явно нещо много драстично се е случило, не че ще разберем, то честно
казано не ме и интересува чак толково много.
Не знам дали имат връзка, но се гледат като разгонени мачоци, има нещо и не става въпрос
само за работа и приятелство според мен,имам предвид Керем и Ханде.
Днес следобяд изгледах 35 еп. с руски суб. и честно казано много ми хареса. Лека
полека у мен започна зараждането на онези емоции от началото на сериала. Имам и забе-
лежки, но по -добре е да не се вглеждам чак толкова много. Обаче има неща, които не мога
да отмина просто така.
Кой му е казал на Дениз, че е влюбен в Еда, той просто е влюбен в себе си и това си
пролича от това, че Серкан тръгна да се хвърля във водата , а влюбения си седи до Кокоша и
даже и малкия пръст не си помръдна да нарави нещо по въпроса. Когато Еда п лачеше и стра-
ше, че нещата вече с този фалшив годеж започват да стават сериозни и ще се женят той пак
първо помисли за себе си и за болните си амбиции. Той е същия като Кокоша, наумил си е ед-
на хубава играчка и си иска нея, без да се интересува какво причинява на Еда . Това ли е лю-
бовта?
Серкан до последно се двоумеше какво да направи, точно както в 11 еп., но слава
богу направи това, което трябваше, но това че се извини на Кокоша аз лично полудях, очаквах
възмездие, да бъде изхвърлена от Серкан като мръсно коте веднъж завинаги, без право на
обратен билет. Малко ли ни пили по нервите, че чак и сега да й се извинява.
Дано Айдан да се кротне намирайки голямата си любов ще се радвам за нея, пък
и ако и Айфер си намери някой това няма да е лошо.
Според мен Серкан много ще има да се извинява, ама много. Такива ги набърка, че
ми идваше да му откъсна главата, но ако видя подобавъщи извинения пак ще му простя, пък и
да не видя, но бих искала, не мога да му устоя на този Чаровник, много го обичам.
От сета сте публикували снимка, че е от съда и Еда и Серкан снимат там, досетихте
нали, че става въпрос за развода с Дениз ? Ха дай боже. Дано Серкан е до нея, че иначе лошо.
Лека и спокойна вечер Момичета и тази вечер полудейте, много ви харесвам
луди за връзване, другите теми ряпа да ядат, отдавна сте им дали ляв мигач, дето се казва и
и срещу нас да тичат пак не могат да ни стигнат.
Благодаря на момичетата Алекс и Али, колкото и да благодаря пак ще е малко.

да го отнесе Биге.