Еда попита, но Селин не й е отговорила още!
Като ще се цакаме!
Да почват двамата мъже!
Единият й е официален годеник и той трябва да знае : бил или не бил!
Другият е партньор в играта! Но нали знаем, че и за бременност трябва партньор! Той си знае!
При положителен отговор от Селин - двамата да решават кой е бащата...
При отрицателен...Е, какво пък , 300 дни любов без обвързване, кой ни ги дава?!
Тъкмо ще видим кой, кога и от кого ще роди!
Времето е пред нас! Права е Асена! Какъв 31 май?! Все пак видимо никой не е в напреднала бременност, нали!
А те са щастливи! И са заедно!Това ни интересува...
Все пак трябва да се успокоим, защото това безпокойство ще се отрази на поетичните ни откровения! За които - много благодаря! Така всичко става по-приемливо и по-лесно за преглъщане...
Защото мен продължава да ме тревожи един текст-превод/може би/ на Лейди Лаура над снимка с прегръдката им на сватбата: Остани в паметта ми и в спомените ми, остани там, където никой няма да те докосва, където всеки път, когато те потърся, мога да те намеря!
Чета ви, опитвам се да се успокоя, но не става.
Затова ще пробвам по старомодния начин - споделена болка = половин болка. Знам, че Селин няма да е бременна. Знам, че лъже. Не е в това моят проблем. Проблемът е, че, за да лъже, че е бременна, значи са били интимни със Серкан. Ето това предателство на Серкан спрямо Еда не мога да приема и ме ядосва. Загубата на памет не ми е оправдание. Въпреки липсата на точен жанр от известно време насам, си повтарях, че сме повече ромком отколкото драмеди и изневяра на ГГ с друг/а е невъзможна. Не го приемам, разбирате ли?? Още повече ще се ядосам, ако Еда реши да се откаже от Серкан, за да отгледат детето си заедно със Селин. Фак, ноу!!! Надявам се, силно се надявам цялото това нещо да е недоразумение. Селин да интриганства пак зад гърба на Серкан, за да обърка мислите на Еда. А когато новината стигне до ушите на Серкан, той да възкликне: “Ама забременява ли се от милване по главата и целувка по бузата, не знаех?!” Тоест да е категоричен, че със Селин не са имали нищо и няма как тя да е бременна от него. На това се надявам. Иначе фендомът ще е бесен и с право. Очаквам и рейтингите да се сринат съвсем. Въпреки че кой знае - турчолята може и да харесат този вид “драма” и евтина интрижка. Блякс! Много ми е тъпо... Съвсем ми развалиха настроението с този фраг. Връщам го обратно. Дано е в гаранция...
Толкова се ядосах, че даже нямам желание да го гледам отново. По принцип гледам фраговете по безброй пъти, ама този... Не, мерси!

Въпросът е обаче, ако анулираме фрага, дали съдържанието му остава в епизода
Тя нека разтрогне брака с него, пък после дали със Серкан ще се вземат е отделен въпрос. Нещо започнах да се напрягам, че много ни взеха за мезе