Отговори
# 435
Момичета! Да почакаме!
Еда попита, но Селин не й е отговорила още!
Като ще се цакаме!
Да почват двамата мъже!
Единият й е официален годеник и той трябва да знае : бил или не бил!
Другият е партньор в играта! Но нали знаем, че и за бременност трябва партньор! Той си знае!
При положителен отговор от Селин - двамата да решават кой е бащата...
При отрицателен...Е, какво пък , 300 дни любов без обвързване, кой ни ги дава?!
Тъкмо ще видим кой, кога и от кого ще роди!
Времето е пред нас! Права е Асена! Какъв 31 май?! Все пак видимо никой не е в напреднала бременност, нали!
А те са щастливи! И са заедно!Това ни интересува...
Все пак трябва да се успокоим, защото това безпокойство ще се отрази на поетичните ни откровения! За които - много благодаря! Така всичко става по-приемливо и по-лесно за преглъщане...
Защото мен продължава да ме тревожи един текст-превод/може би/ на Лейди Лаура над снимка с прегръдката им на сватбата: Остани в паметта ми и в спомените ми, остани там, където никой няма да те докосва, където всеки път, когато те потърся, мога да те намеря!

# 436
Какво е ДЕК?

# 437
"Doğduğun Ev Kaderindir" - "Домът, в който си роден, е твоята съдба". Друг турски сериал, който се излъчва в Сряда.

# 438
Като гледам фейса на Селин да не излезе болна от "коварна" и "нелечима" болест и всичко да и се прости и айде ,пак между капките ⁉️

# 439
  • София
Момичета, много се ядосах! Frowning1 Чета ви, опитвам се да се успокоя, но не става. Sad Затова ще пробвам по старомодния начин - споделена болка = половин болка. Знам, че Селин няма да е бременна. Знам, че лъже. Не е в това моят проблем. Проблемът е, че, за да лъже, че е бременна, значи са били интимни със Серкан. Ето това предателство на Серкан спрямо Еда не мога да приема и ме ядосва. Загубата на памет не ми е оправдание. Въпреки липсата на точен жанр от известно време насам, си повтарях, че сме повече ромком отколкото драмеди и изневяра на ГГ с друг/а е невъзможна. Не го приемам, разбирате ли?? Още повече ще се ядосам, ако Еда реши да се откаже от Серкан, за да отгледат детето си заедно със Селин. Фак, ноу!!! Надявам се, силно се надявам цялото това нещо да е недоразумение. Селин да интриганства пак зад гърба на Серкан, за да обърка мислите на Еда. А когато новината стигне до ушите на Серкан, той да възкликне: “Ама забременява ли се от милване по главата и целувка по бузата, не знаех?!” Тоест да е категоричен, че със Селин не са имали нищо и няма как тя да е бременна от него. На това се надявам. Иначе фендомът ще е бесен и с право. Очаквам и рейтингите да се сринат съвсем. Въпреки че кой знае - турчолята може и да харесат този вид “драма” и евтина интрижка. Блякс! Много ми е тъпо... Съвсем ми развалиха настроението с този фраг. Връщам го обратно. Дано е в гаранция... Wink Толкова се ядосах, че даже нямам желание да го гледам отново. По принцип гледам фраговете по безброй пъти, ама този... Не, мерси!

# 440
Ама вие сериозно ли се кахърите, че Селин е бременна? Това и безпаметен Серкан не може да го направи. А и ако беше бременна, до сега да са разбрали и врабците в Истанбул. Joy

# 441
Благодаря за превода на фрага! Незаменими сте Али , Алекс и другите момичета които превеждат.
Е гати фрага! Нямам думи. Може пак да ни подвежда, дано.Това  сигурно го изфабрикуваха заради падналия рейтинг. Не могат друго да измислят и мислят глупости,тъпи клишета.
На какво се надяват тези мръсници и интриганти Селин и Дениз. Та те са едни егоистични човечета. Не искат другите около тях да са щастливи. Ако не те обичат, остави човека да се събере с този който обича.
Трябваше да оставят Серкан  и Еда на спокойствие, да се насладят един на друг. Разбира се че поне са заедно.

# 442
  • Монтана
Ама вие сериозно ли се кахърите, че Селин е бременна? Това и безпаметен Серкан не може да го направи. А и ако беше бременна, до сега да са разбрали и врабците в Истанбул. Joy
Абсолютно логично! И много верно, Катя!

# 443
  • Плевен / София
То по принцип е така, но в турско дизи бременната последна разбира за това....Селин явно не е от тях....Аз на Серкан вече вяра нямам...Като нищо е сгазил лука....
Може да се е напил като "Керем Сайер" и ето ти проблема готов...той нищо не помнеше от нощта...

# 444
  • София
Намерих ги- Zalora, $90 двете, почти изчерпани Joy
Има ги и в Алиекспрес за по 5лв Joy
Мисля, че вече бяха сравнени в темата гривните на Ханде и Керем, но някои фенове казват, че са като ето тези.
Не е от сериала, защото Керем и на награждаването е с нея.

ПП: Опитвам се да се успокоя след фрага и разглеждам фен страници.
Какви са тези гривни. Нещо не съм в час с тях.

# 445
  • София
Чакам фендомът да организира акция за пренаписване на сценария веднага! Ще върви под хаштаг “Селин хамиле йок”. Joy

# 446
Бро, викаш дано и за фраговете има 24-часов срок, в който можем да ги анулираме Stuck Out Tongue Winking Eye Въпросът е обаче, ако анулираме фрага, дали съдържанието му остава в епизода Joy

Аз сега като се замислих, Селин дори и да е бременна, защо пък Еда да не се развежда с козльо Thinking Тя нека разтрогне брака с него, пък после дали със Серкан ще се вземат е отделен въпрос. Нещо започнах да се напрягам, че много ни взеха за мезе Triumph

# 447
Наистина не мога да го повярвам. И аз не мога да простя такова нещо. Като зрител няма да ме изгубят, но като фен на двойката ни да.
И пак не вярвам да е такъв сценария. В събота ако това не е финалът на епизода, ще се смеем на драматизирането ни тази вечер.  Satisfied

# 448
Май сега аз ще слагам розовите очила, но мен фрага ме развесели и въобще не ме напрегна. Пък и Серкан с акъл или без си има физиологични потребности, човещинка е да иска мома да помирише, а пък като няма друга и Селин става. Какво предателство,какви пет лева? На пост и молитва не се кара . А и за непорочно зачатие на диван не сте ли чували, ако не Селинджим може да го обясни.

# 449
Не! Не! Не мога да си представя никаква интимност да е имало между Серкан и Селин. Не! Това ще е такъв удар за мен !
Наясно съм, че хората във връзка бъркат кексове, но Серкан и Селина-никакъв кекс няма да бухне. Ще бъде клисав и ще донесе горчилка във вкуса на Еда. Даже не искам да си представя такова развитие, че е имало. Всичко детско в мен увехна😥. Магията на тази
 любов -Еда/Серкан ще стане на пух и прах. Ще се обезсмисли. Тази чиста любов ще се замърси, ще почернее.
Надявам се просто Селин да манипулира Еда и Серкан изобщо да не е наясно с това.
Дано ни подвеждат с тази бременност. Не знам дали ще мога да простя и това на Серкан.

Няма да се натъжаваме, ще си четем от стихосбирката/ Марги  страхотна е 🌼/.
Ще допълваме стихчета и ще се забавляваме. Браво на вас БРО,Славена, Марги и Лейди. Много сте талантливи.
Налбантова, много хубаво си го  написала-не го искаме "нежелания зет"😂.
На снимката с прегръдката ми се вижда в отражението на стъклото, че като че ли и Ханде е прегърнала Керем през кръста 👀🧐🤔😜👁

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:44 от Ninika

Общи условия

Активация на акаунт