Отговори
# 420
Ханде е № 1 според Adba.tv

SenÇalKapımı е на второ място:

Скрит текст:

# 421
  • София
Подлия си е подъл ,дори когато губи на гръб не пада ,а сервира по голяма подлост.А нали Серкан не помни 1 година и Еда ,но от Словения насам всичко помни.Да не би сега да се окаже че не знае  бил ли е със Селин или не.АКО е бил спомнете си пръстена за Селин -Вземи,сложи го.а секса е бил-Селин виж знаеш че в офиса партюрката Еда много ме напряга ,легни да се освободя.
Както и да е ,и брака е трудно простим,а без да се спреш да направиш дете на друга ,,още по трудно простимо е ,това не е мимолетен секс,а живот който,винаги ще ти напомня за предателството.Ще се надявам Серкан вече да се вземе в ръце и направи всичко за да изобличи Селин,а иначе тя завинаги ще разбие живота им.И ако е бременна защо крие от Серкан,или вече е замислила как да го изнасили и да забременее. Няма ли други интриги да се създадат,а не толкова тривиални,че колкото и добре да ги представят мен лично ме нервят.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:03 от Leddel

# 422
  • Монтана
Александра, Али, mi_si, невероятни сте, дами! Благодаря ви от сърце!
Без вас и без другите, чиято информация е винаги първа и от източника, не знам как щяхме да сме ?!!!
Бъдете здрави всички и продължавайте да вярвате в магията на нашия сериал!
Никакво отказване, не напускайте редиците! Все пак това е турски сериал!

# 423
Flowers Hibiscus Дами, докато си пиете кафето и се наслаждавате на страхотното настроение в темата ни, ви черпя с един сексапилен Керем и поредна порция творчество от мен. Flowers Hibiscus

Ода за Керем

Ах, Керем, Керем...
Толкова си надарен!
С усмивка чаровна и с глас божествен,
с талант неповторим и с поглед мъжествен.
Тембърът ти като магнит привлича
и кара всяка дама да се разсъблича.
Стиснеш ли я тази челюст твоя,
бг-мамите излизат от строя.
За баклава събота вечер се редят,
но СЕМ Турция изкъсо следят
и на сухо ни държат.
Ханде дали ще омаеш,
знаем, че за това мечтаеш,
но знай, че нашите сърца за тебе бият.
На мъжете ни им омръзна и не го крият,
всяка нощ насън твоето име да шептим,
дано не те смутим.
Всичко е ясно,
за Керем да мислиш е опасно.
Пулсът ти се вдига, сърцето прескача,
хайде - поредната бг-мама откача.
Зарадвай ни, снимка в Инстаграма качи,
но само по парфюм и баклава, нали. Wink

Оййй, да гледам ли, да чета ли? Kissing Heart Champagne Heart Eyes Огън е и момчето и момичето, което е писало! Hug 🔥❤️

# 424

От профила и на двамата,место качват и общи сторита

# 425
Селин живя с Ферит не прихвана, Серкан нали е расов и веднага хамиле, йок артък... Ама серии да има, иначе какво ще се гледа.
Три епизод аджеба хамиле ли е или не, още два Еда се опъва на Серкан , че дете без баща не може да расте. Тежката артилерия, Серкан се жени заради евентуалната бременост за Селин, ама не върви хич, той не я поглежда. Тя страда / ако е способна на това/. Онова космато недуразумение Дениз е избягал в Италия, чете все там ходят. Още един-два епизода да го открият. Той си два благословията Еда и се развежат онлайн , че така е в тези времена. Селин инсценира падане да кажем и губи хопотетичното бебе. Серкан страда и се обвинява епиздо два. Тя си дава сметка, че не са щастливи заедно / най после загря/ и подава молба за развод и бяга при елфите в Исландия. Еда по това време успокоява Серкан и някъде там се преоткриват, успокояват се сред пердилици, кмиги и чаршафи. На финал наследника е налице след успокоителните сеанси, фемили Болат искрят от щастие на поляна сред китки и фитки. Селин и Дениз щастливи пред Колизеума дълбаят с ножче ask forever. Чува се полицейска сирена...
Докарах ли ги до края на май епизодите Sunglasses

# 426
Мисля, че вече бяха сравнени в темата гривните на Ханде и Керем, но някои фенове казват, че са като ето тези.
Не е от сериала, защото Керем и на награждаването е с нея.

ПП: Опитвам се да се успокоя след фрага и разглеждам фен страници.

# 427
Здравейте, не съм ви чела, сега видях фрага, ама как ще е бременна???? Сакън, олмаз, йок, хаир!!! Сигурно играе пред Еда, ако Серкан разбере, веднага ще я контрира, че не са спали!
Връщам се да ви чета...

# 428
Селин бременна от Серкан не мога да си го представя. Предполагам, че ще лъже Еда.
Но ако се завие в такава посока, в което силно се съмнявам не искам никакъв Едсер.

По време на сет е снимката, в която са хванати.

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371898028555173898

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:26 от midnight__sun

# 429
  • Кърджали
Пазете си нервите за момента в койтомСеркан и Еда се женят, а Селин се появява и креши "Серкаааан, обичамммм те, ти си самооо мойййй" и вади пистолет да стреля... По Сириус, ама звездата, дето ги е събрала ( не кучето, някой да не си помисли нешо)

# 430
Ех, добре си живях преди да гледам този фраг Joy надявам се тази "бременност" да приключи още в рамките на епизода и това да е просто недоразумение. Не искам да вярвам, че Серкан е спал с нея Rolling EyesConfounded

# 431
  • София
Това чета и аз от половин час, но чаках да изкочи нещо по-достоверно. То не беше финал април, после май.
Направо се филмирвам с тези новини.
Ханде била с новият Мурат, но се криели, а Керем бил с близка приятелка. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имаше новина за финал на 10 април и започнаха да се организират за 5 милиона.
Ханде все се крие. Крие се с Керем, сега явно се крие от Керем. Ей това момиче голяма любовчийка ще се окаже...
Кой е този Мурат ? Някой от екипа ?
Фили някакъв нов Мурат, който бил бизнесмен. И нашето Ханде го е последвала в Инстаграма. От там се започват клюки че има нещо между тях. Но все още се криели.

# 432
Намерих ги- Zalora, $90 двете, почти изчерпани Joy
Има ги и в Алиекспрес за по 5лв Joy
Мисля, че вече бяха сравнени в темата гривните на Ханде и Керем, но някои фенове казват, че са като ето тези.
Не е от сериала, защото Керем и на награждаването е с нея.

ПП: Опитвам се да се успокоя след фрага и разглеждам фен страници.

# 433
  • Плевен / София
Ех, добре си живях преди да гледам този фраг Joy надявам се тази "бременност" да приключи още в рамките на епизода и това да е просто недоразумение. Не искам да вярвам, че Серкан е спал с нея Rolling EyesConfounded
А някой се радваше, че преснимат...ето го резултата....

# 434
Замислих се, Селин откъде ще вземе редовен тест за бременност, освен Сириус да го припикае ... 🙄
С този фраг ме хвана логореята, сори 😊

Общи условия

Активация на акаунт