Отговори
# 405
  • Кърджали
Това е интересното, зашото досега даваха Серкан да изпитва към Селин толкова внимание, че да не изпитва желание да я докосва, освен ако Еда не е наблизо и то з да дразни Еда. Ако сценаристите гледат каквото са писали, вариант за бременност теябва да отпадне много бързо. Дори и да кажем, че Селин лъже само Еда (надявайки се че нейната гордост няма да ѝ позволи да иде и да пита Серкан дали е спал със Селин) пак е нешо, което бързо трябва да се разкрие. Та вероятно не е бомба, а просто пиратка.

Кога ще е фраг 2, този не го броя...

# 406
Не се ядосвайте предварително Wink Все пак ни трябва някаква интрига до лятото Sunglasses
Днес попаднах на инфо, че освен на новите актьори, които се включиха в сериала, се очакват и нови:
* бащата на Селин
* Каан ще се върне
* някаква бивша приятелка на Серкан от Лондон
* бившият годеник на Айфер
* джуниър (не е решено момче или момиче, но обмислят Мави да се включи в сериала )
* и още 4 роли, които не са упоменати

Revolving Hearts

# 407
Предпочитам да не се натоварвам с мисли за Селин. В момента се радвам, че Еда е по пижамка в дома на Серкан Joy

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 20:54 от ally.yor

# 408
  • София
Не ми се вярва да е бременна Селин. Да не го казва само на Еда, за да я разколебае. А Серкан даже и да не подозира, какво му въртят зад гърба. 
Дениз пък като някакъв страхливец се е изпарил. Знае какво го чака.
Каквото и да е важното е, че двамата вече ще се борят заедно.  Няма как, искаме сериал до м. май...

А тази снимка само да не попадне в Мурат-2. Нещата ще се разсъхнат още преди да са почнали.

# 409

Момичета, обяснете ми как да не вярвам в ХанКер. Викам си фотошоп е (Чудя се какво да измисля, за да може да не съм разочарована, ако няма нищо), ама и в стъклото се вижда, че наистина ръката му е на врата й. Как да не мисля, че ашк вар!
Дефне, не искам да подстрекавам, щото не знам дали снимките са от сет или зад кадър, но не само ръката му е на рамото й, а и пръстите им са преплетени. Ще се разбере след време какво става.

# 410
  • Кърджали
Сега в събота гледайте има ли сцена, където Серкан и Еда да са така 🤣🤣🤣🤣
Тъкмо да се разсейвате от мисълта за разни небивалици

# 411
  • Плевен / София
Това е интересното, зашото досега даваха Серкан да изпитва към Селин толкова внимание, че да не изпитва желание да я докосва, освен ако Еда не е наблизо и то з да дразни Еда. Ако сценаристите гледат каквото са писали, вариант за бременност теябва да отпадне много бързо. Дори и да кажем, че Селин лъже само Еда (надявайки се че нейната гордост няма да ѝ позволи да иде и да пита Серкан дали е спал със Селин) пак е нешо, което бързо трябва да се разкрие. Та вероятно не е бомба, а просто пиратка.

Кога ще е фраг 2, този не го броя...

Че да ни забие още по дълбоко в земята....

# 412
  • Монтана
Дами, спокойно!
Без интрига няма серии...!
Мръсницата си е мръсница, но от Денис по-голям няма!...И това ми било приятел от детството...! Хвани единият приятел, удари другия!
А на мен ми се струва, че Еда знае за снимките и тук става въпрос за бременност, но не от Серкан!...Дано да съм права!
На мен развитието на сериала ми допада!Спокойствие няма, но най-хубавото е, че двамата ни любимци са заедно и ще се преборят с всякаква мърсотия!
А фраговете винаги са наполовина предадена история!

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 21:00 от vai1

# 413
Това чета и аз от половин час, но чаках да изкочи нещо по-достоверно. То не беше финал април, после май.
Направо се филмирвам с тези новини.
Ханде била с новият Мурат, но се криели, а Керем бил с близка приятелка. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имаше новина за финал на 10 април и започнаха да се организират за 5 милиона.
Ханде все се крие. Крие се с Керем, сега явно се крие от Керем. Ей това момиче голяма любовчийка ще се окаже...
Кой е този Мурат ? Някой от екипа ?

# 414
  • Кърджали
Аз на фраговете вече не се паля.
Като им се връзвах очаквах да кажем пожар, а то накрав излезе пламък от запалка... От този фраг си взимам сцените където Еда и Серкан се разхождат, хванати за ръка и сцената в която Серкан показва уменията си побойни върху Дениз

# 415
  • София
Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря на Али и Алекс за бързата реакция с превода на трейлъра! Знаем, че видяното в трейлърите не е това, което ни показват след това в епизодите, но ако все пак сценаристите са залитнали в посока на това изключително експлоатирано клише в турските сериала с бременната бивша, то аз лично ще го приема като жива подигравка, като ирония и присмех от страна на сценаристите спрямо зрителите на "Почукай на вратата ми"! Много се надявам да не е така наистина, защото освен мен ще има още хиляди разочаровани зрители! Ние на какво се надяваме и очакваме, те какво са ни подготвили! :four_leaf_clover

Спирам, защото мъничката искрица надежда за връщането на сериала към първоначалната му магия вече е на път да изгасне! Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

# 416
Привет мацки, не съм писала отдавна щото бях много набрала и викам да не си го изкарвам на вас, ама отдавна не бях виждала подобно творческо безсилие, та затова се включвам. Айшето сигурно се преобръща нощем в кревата, прави троен толуп и двоен аксел гледайки как и се съсипва идеята. Убеждавам сама себе си, че пак ни мятат по пързалката, но има нещо сериозно в това Еда да пита тъпата кокошка дали е бременна. Това е изключително предателство, което даже амнезията не може да оправдае. Гледам в туитър е настанала истинска война срещу сценаристите, не че не го заслужават ама...Абе с две думи ядосах се.

# 417
Vai, аз се съмнявам, че бременност изобщо ще има. Тя ще е само на думи вероятно, и ще е представена като бебе на Серкан. И както предполагах кокоша няма да каже директно, а ще остави друг да подмята и каже на всички. Тя само ще повдиге съмнението, че има нещо.

# 418
Благодаря на Али за бързият превод! Heart
Дениз се изпарява, защото неговият план все пак е да прецака Еда да няма подпис за развод, т.е. тя да не може да се жени повторно , както и да не получи развод.
Поне така ги мисля аз нещата... , но може би Дениз скоро ще излезе от сериала, след като изчезва "безследно". Докато Селин ще има да си я гледаме още дъъъъълго време,а уж беше само гост.

# 419
Много ми е важно Еда как ще научи за бременността. Ако е план на Селин, за да прескочат 24-часовият срок, в който могат да анулират брака, после изобщо няма да ѝ се налага да доказва каквото и да е било. Т.е. дори да не е спала със Серкан, идеята ѝ е да разубеди Еда да подпише развода, притисната от съвестта ѝ и влезе в бракоразводно дело, което с помощта на Дениз ще се проточи. Дано Бамби не се хване на тази въдица, защото ще излезе, че лошите си правят каквото поискат, а Еда е завършено шаранче. Много мразя, когато се използват съвестта и добрината на хората срещу тях самите Imp

Иначе по повод на казуса с развод и женене веднага след това, преди около месец, когато имаше подобно нещо в ДЕК бях питала една позната съдийка как стои въпросът и тя ми беше каза, че в България няма никакъв проблем, даже много често се случвало на практика веднага след развода да последва нова сватба на някой от бившите съпрузи.

Не ми харесват обаче този тип интриги. Какво ще спечелят Селин и Дениз? Еда ще се влюби в козльо, а пък Серкан в Кокоша ли?! Доста плоско Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт