Отговори
# 555
Виолета, да не спамя темата, но написах с ирония идеята за Серенай. Живота си е техен и с кого и как ще го живеят си е тяхна работа.
Имам едно пътуване до Истанбул другия месец, ако не затворят границите, ще се оглеждам за постери с Керем или Хандр, а защо не пък и да срещна някой си. Ох  как се размечтах, аз с балък екмек в едната ръка, а с другата с айрян махам " Керем бей, дур бе, екскюзми".

Два коментара един след друг, не е по правилата, но е изтрит предния коментар.
Ще ти цитирам поста, защото моя се загуби...Та в него казвах,че не бих желала Керем да е отново със Серенай, като знам кой беше след Керем..

# 556
Тази вечер изгледах последният епизод с БГ превод, където беше модният подиум.. Бих казала, че ми беше скучно през половината епизод. Нямам търпение да се преведе смешният епизод и да го гледам! Heart
Но пък благодарение на този епизод ми хрумна, да дойда при вас с предложение, защото "игра" май не е точната дума.
Момичета, на коя от героините бихте оприличили себе си като характер/поведение?
А коя пък бихте искали да бъдете? Надявам се да Ви хареса идеята ми!

Започвам първа.
Бих се оприличила между Пъръл и Джерен.
Пъръл - 1 към 1 съм в любовта. Комуникацията куца , вниманието го няма, чудя се какво не е наред и какво се случва. Сякаш не съм на място. Същата досадница и невярваща в себе си съм.  Сама, без приятели, любовта й както виждате я няма никаква. Тя обича със сърце и душа, но Енгин й изневерява, щот за него тя очевидно му е скучна и остава неразбрана.

Джерен?
Мисли за себе си, много емоционална, егоистка и в същото време ако не го получи, започва да мрази всички останали и да върши глупости, за които после съжалява. Тоест е на принципа "първо действам, после мисля".  Не е лоша, просто й идва в повече самият факт, че всички други са ок, а за нея нищо няма. В случая Ферит я иска и би дал всичко за нея, но тя е "сляпа" за чудесата, които са предвидени за нея.

Коя бих искала да бъда? Определено Еда. Силна жена от където и да погледнеш. Има самочувствие, вяра в себе си и се държи на място. Ината й да не коментираме.
Сега, че постъпва глупаво и не разсъждава понякога, то кой ли не е така на моменти?!

# 557
  • София
Керем и Ханде колкото и да са различни, толкова имат и много общо. И двамата са много деликатни и възпитани хора. Ако наистина имат връзка, то тя ще се крепи много на допълването, което могат да имат двамата. Забелязвам една огромна промяна в Керем. Вие не виждате ли, как той спря да повтаря тази вълшебна думичка "fuсk". Няма да забравя на един от лайфовете, Керем се изпусна в ефир и каза на Ханде, че майка му е изпратила гласово съобщение до нея, с молба да му повлияе да не използва тази дума. Какво огромно доверие има тази жена към Ханде. Дори и да е само като приятел, тя е видяла в нея, че има едно определено влияние върху сина й. Защо иначе ще се обръща към нея за съдействие? Разбрах че, при посещението й в Турция, майка му се е срещала с Ханде. Какво са си говорили само те си знаят. Но за мен това е едно страхотно уважение. Какво повече може да иска човек. Дори и да си останат само приятели, повярвайте ми, то това ще е едно наистина искрено приятелство.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:20 от БлагаВест

# 558
Какво е станало с Биге?

# 559
Баща й е починал..

# 560
  • Монтана
Керем и Ханде колкото и да са различни, толкова имат и много общо. И двамата са много деликатни и възпитани хора. Ако наистина имат връзка, то тя ще се крепи много на допълването, което могат да имат двамата. Забелязвам една огромна промяна в Керем. Вие не виждате ли, как той спря да повтаря тази вълшебна думичка "fuсk". Няма да забравя на един от лайфовете, Керем се изпусна в ефир и каза на Ханде, че майка му е изпратила гласово съобщение до нея, с молба да му повлияе да не използва тази дума. Какво огромно доверие има тази жена към Ханде. Дори и да е само като приятел, тя е видяла в нея, че има едно определено влияние върху сина й. Защо иначе ще се обръща към нея за съдействие? Разбрах че, при посещението й в Турция, майка му се е срещала с Ханде. Какво са си говорили само те си знаят. Но за мен това е едно страхотно уважение. Какво повече може да иска човек. Дори и да си останат само приятели, повярвайте ми, то това ще е едно наистина искрено приятелство.

Много красиво мнение!
А за това дали двама различни по характер хора са способни на връзка...ще ви кажа само,че аз и моят съпруг сме коренно различни хора, но това не ни попречи след 5 годишна красива връзка да имаме вече 31 години щастлив и синхронен брак, за което ще съм благодарна на Господ докато дишам!
Различните характери се допълват, стига да се обичат и да умеят да правят компромиси!
Ханде и Керем са двама млади, много интелигентни и с ценности хора, които заслужават да бъдат много, много щастливи!Дали заедно или не, това само те могат да решат и знаят!
От сърце и като жена, която може да бъде майка и на двамата, желая им всичко най-прекрасно на света!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 22:57 от vai1

# 561
# 562
  • Sofia
Здравейте, чета ви и ви се радвам колко сте талантливи.
         Страхотни попадения, последното на Бърборанка 10 от 10 и не само то.
                        Хареса ми предложението на Пеперудка и ще се включа. Аз се оприличавам на Айфер от началните епизоди, досадна съм с грижите и любовта си. Приличам и на Мело, все се забърквам някъде и съм като слон в стъкларски магазин, каквото мисля си го казвам и все някой съм обидила, защото като кажеш същността на нещата не всеки те разбира. Имам обаче и самочувствие, не мога да се оплача. Много съм се влюбвала и все голямата любов!!! Използвах минало време, защото тази година навършвам 60 години и отдавна не съм се влюбвала, но пък от 30 години обичам един човек и съм щастлива, че той ме търпи да го обичам, защото съм обсебваща в обичта.
                       А на кого искам да приличам, ами всъщност на себе си, харесвам си живота, винаги може и повече, но съм и човек, който оценява какво има и не страда много по това, което няма. Е не съм непрекъснато щастлива и аз си имам депресийки и лутания, но общо взето съм добре!!!

Приятна вечер и благодарности на всички, защото всички правите тази тема толкова специална!!!

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 00:16 от didiasp

# 563
Екипа за пореден път ме възмути
В такъв ден за колежка се държат като първолаци.Срам и позор!

# 564
Интересни въпроси задавате, момичета!
За много мислене, прехвърляне на пластове от емоции, припомняне на сродни ситуации! А бе, май, че на оная бизнесдама в Анталия! Не, че съм имала сходна ситуация. Но знаейки себе си и ММ най-вероятно така ще протече "събитието", може би, с по-малко демонстрация на емоция, но с по-продължително изпитване на кого ината е по-голям. Свръх есктремното преживяване на Еда с амнезията на Серкан! Не, Thinking не мисля, че бих минала по същия сценарий! Тц...

Да допълня. Аз съм щастлива жена. От едни студентски бисквитки... до днес. Аз -Лъв. Той - Риби. Винаги заедно. Постоянно спорещи. Скачени съдове с протичащи бурни химични реакции. Негласно съревнование, кой е по-красноречив и повече доводи ще представи. Ежедневно доказващи, че различията правят живота цветен. Но както е казал Толстой: Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по-своему ....

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 23:45 от mari08

# 565
Бътърфлай, чудесно предложение и ще се включа и аз, защото съм разсъждавала над този въпрос 😀❤
Аз не се оприличавам на нито една от жените, честно казано...
По-скоро виждам свои черти в Серкан и Ферит.
Серкан: Трудно ми е да се отпусна пред хора веднага, да бъда себе си, трудно допускам хора до себе си. По-сдържана съм и си премервам думите винаги. Не съм импулсивна като Еда, а съм като Серкан- премислям и обмислям всичко преди да действам. Не съм студен човек, но допускам малко хора до себе си, а на тези малко държа изключително много. Милите думи, които излизат дълбоко от сърцето ми, са само за най-специалните ми хора. Донякъде съм перфекционист - обичам всичко да е изрядно, без грешки, да е изпипано до всеки детайл. Обичам да ми е подредено вкъщи, работното място и колата. Аз също бих подреждала столовете, както прави той. Обичам всичко да ми е наредено по конец. То може би си личи от постовете ми. 😀 Трудно слагам край на отношения, давам шансове, но направя ли го винаги е с тежки думи и не се връщам назад. Обща черта на Еда и Серкан, която намирам в себе си, е че бих се борила до край за любимия човек. Бих направила всичко, но не и както го прави Еда. По-скоро отново както Серкан - бих напомняла за себе си, без да се натрапвам толкова, както той и напомняше за любовта им и за себе си. Трудно казвам, че съм сгрешила. Пред себе си ще го призная, но пред другите ми е трудно. Извинявам се, но когато усетя, че има защо, а не за да смекча някой или да успокоя ситуацията.
Ферит: (Опитвам се) да съм справедлива, да не заемам страна пристрастно, а да преценя ситуацията и да взема най-доброто решение. В много случаи бих решила да си замълча, за да си спестя главоболие или скандали, но винаги бих опитала до помогна с каквото мога. Във Ферит харесвам това, че винаги намира доброто в хората и се опитва да го изкара на показ. Старая се да го прилагам и аз, защото никой не е само лош или само добър, но във всеки има малко доброта.
От момичетата никоя не оприличавам на себе си. В никакъв случай не витая из облаците и не се влюбвам лесно като Мело. При мен тези неща стават по-бавно и по-спокойно, но станат ли просто ме завладяват. Винаги в началото съм си давала време да опозная човека, да видя дали ще се напаснем, давала съм му време и на него, но пък щом стане... тогава си отдавам всичкото време и внимание само и единствено на него. Харесва ми, че е добър приятел, изслушващ и уважаващ решенето на другите. Не съм като Еда да се впускам във всяко нещо през глава и далеч не съм импулсивна. Аз не харесвам импулсивността, защото в много случаи не води до нещо добро. Предпочитам да преценям ситуацията. Харесва ми, че е много борбена и мисля, че всеки трябва да е такъв. Наумява си нещо и го следва. В Айдан и Айфер изобщо не се виждам. Във Фифи също - не съм потайна, но не съм и като отворена книга. Може би само пред много близки хора. В Джерен единствено харесвам стила на обличане в момента, но тя ще претърпи промяна явно, така че.. ще видим. Пъръл ми е малко too much - твърде нервна, твърде притеснена и объркана, несигурна. Не се виждам в нея. Имала съм съмнения в себе си, но никога не съм ги показвала.
Явно аз не се намирам в нито една жена от сериала, но нищо 😀 Не искам да приличам на никой от сериала, защото аз се харесвам така, както съм сега. А във всеки герой и героиня намирам нещо, което да ме накара да кажа "Не, това не съм аз!"

# 566
Е, Магийке ти, аз и Серкан Болат сме една зодия! По зодията ще ги познаете! 😂🤗😁

# 567
Лаура, Девите сме така. 😀😇

# 568
  • Кърджали
Лстомдидях почти 30 коментара, викаю това фраг са пуснали.
Ще се включа набързо в играта на Пеперудка ( 🙃😉), макар и главата да ми е отнесена от серията на Невинност която гледах...
Аз и преди съм казвала, откривам мои черти в характера на Серкан Болат и затова теудно му се сърся и леано го разбираю.
- Ме се отпускам пред хората и съм крайно недоверчива към нови хора
-  Трудно се отпускам пред хора (в моят слупай дпри и да са ми познати), но почувствам ли се сигурна и спокойна  до някой вижда еднонсъвсею друго мое лиже
-стеашно съм търпвлива към хората, които са в живпта ми, понякога си затваряю опитв за грвшкитв им спри и да знам че не трябва. Все си мисля че аз като проявя лоялност ще се усетят, но не би. Много търпя преди да избухна, но нправя ли го, е си еря думите.
-Трудно приемм да допускам грвшки. После не мога да спя.Да призная пред друг, че аъю допуснала грвшка... Когато динозаврите се преродят

--Май не си приличаме само по хипохондрията му и маниакалността му на тема ред. При мен е хаос, но само в този хаос знм кое къде ми е. И то не винаги.
Напоследък ми харесва Ферит. В Енгин минхаресва това, че хвм подкрепя приятеля си, хем знае, усеща кога да го понастъпи и кога да го остави сам да си решава какво иска и не иска.

# 569
Лаура, Девите сме така. 😀😇

Дъщеря ми е дева , чакам да порасне още малко , че да ми подрежда къщата Joy от доста хора съм чувала такива характеристики за тази зодия , дано е вярно, че аз си падам леко разхвърлена , не е кочина вкъщи , но и никога не я подредено във всички стаи по едно и също време JoyJoyJoy
Аз не мога да се оприлича на никой от героите. Зодия Овен , асцендент Телец - рогато на 2ра степен Joy за баланс съм си взела мъж Лъв, който е като коте всъщност мър мър Joy

Общи условия

Активация на акаунт