Отговори
# 540
И Керем е № 1 според Адба

# 541
  • София
Тя, Селин може да излъже, че не е знаела и по-късно е разбрала. Скенер се прави и на бременни ако има съмнение за животозастрашаващо заболяване.
А представете си, че Селин има някакъв здравословен проблем и  затова си е правила скенер, някой го спомена

За Селин май голям проблем е ако няма на кого да играе мръсни номера.Изпрати Дениз да не се разтрогне брака,и Еда да не може да се жени ,да не би да мисли ,че Серкан без памет не се затича да подпише,ами казваше да почакат .заради медиите,а сега спомнил си Еда няма да я изчака а ще е с нея.Не бих се учудила без да отговаря  на Еда за бременността ,да подхвърли един тест от Пъръл за бременност и да им гледа сеира.Представяте ли си   сега пък Еда да се извини на Селин ,защото незнаейки за бременносста и я е подложоила на стрес.300 дни са нужни защото 9 м.е една бременност и 1 месец да намериш сгоден момент да дрогираш Серкан и да се самозабремениш използвайки безчувственото му тяло.Реших ,че както спрях да се вглеждам в рейтинга ,така няма да се  вживявам и в   бременността,все пак е филм за фенове ,крепяш се на харесването от фенове,може да има много завои и стръмнини по пътя до събирането на Еда и Серкан ,но те накрая ще са заедно ,и любовта им ще е по закалена ,а не унищожена.

# 542
Ново от сета:

# 543
И Керем е № 1 според Адба

Ее време беше , ама то след #proudofKeremBursin нямаше как да си затворят очите Joy

# 544
Намирисва ми на сладко обяснение в любов 😏
Не е нещо по работа, защото има Love на масата.
Ердем ще се обясни на Лейля сигурно 🧐

# 545

Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:41 от mi_si

# 546
  • София
Ха,Сани, май точно това е снимката, за която коментирахме, че на терасата се вижда един младеж, за който се предполага , че е или архитекта или  приятел на зетя на Ханде..Аз се опитвах да я намеря в старите теми, но не оцелих точно коя..Както и да е, де..Той или не, нас какво ни засяга..Важното е и Ханде и Керем да са щзтливи- заедно или не времето ще покаже..
Да тази е но аз я публикува защото сестрата на Керем Мелис я е харесала

Аз също днес видях тази снимка на Ханде и Мави и лайкването на Мелис Бюрсин. А този мъж, който се вижда в далечината, надали е онзи Мурат-2 когото го спрягат за Ханде. Толкова нагло няма да се настани в дома на сестра й и да си чати на компютъра им.
Между другото прочетох на няколко места вече, че сестрата на въпросният Мурат Акдоган е приятелка с Мурат Далкалъч. Защо ми се струва, че нещо тук не е чисто. Всичките новинарски сайтове са като копи-пейст: "Говори се от уста на уста, че евентуално Ханде е имала едномесечна тайна любовна връзка с този Мурат". Всичко било толкова тайно, че никой не е успял нищо да заснеме и да докаже. Но иначе се говори...
И всичко това се изсипа изведнъж като по команда, след като Ханде помоли журналистите да проявят уважение към личният й живот.
Тези папараци и жълти новини са подбрали и Чаатай Улусой. Непрекъснато пишат, че той се е разделил с неговата приятелка. И преди няколко дни са го заснели точно с неговата приятелка на излизане от някакво заведение. Той със смях им отговаря, че определено много се забавляват на фалшивите новини и че въобще не са разделени.

# 547
Керем на сета днес:

П.С. За съжаление прическата не е променена ...

# 548
Връзката на Ханде  с Някойси, са точно 5 минути слава за някой драскач, блогър и сие.
А малката Айлин  Мави е копие на баща си, не виждам нищо от леля и,голяма е сладурана и с това дебело д*пе само да я мачкаш.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:49 от Slawena

# 549
  • София
Във връзка с Чаатай и Дуйгу - те дори не се следват в Инстаграм. Двойка са от няколко години, но по никакъв начин не парадират с връзката си, нито обичат общественото внимание. Честно казано, симпатизирам им. Това, че са популярни личности, не означава, че личният им живот трябва да бъде на показ. Затова се нарича “личен живот”. Wink

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 20:55 от Бърборанка с розови очила

# 550
Какви са тези Мурати, на Ханде с такива не ѝ върви! 😁
С Мурат нещо като се счупи, после трудно се лепи!
Хандето с Керем е щастлива,
Вижте я усмихната и дива!

# 551
Здравейте. Да се включа в тема след новия фраг. Изгледах го и в мен се зародиха много въпросителни.
Зада пита Селин дали е бременна  значи може да е имало нещо с Серкан докато беше в амнезия? (дано не е така дано са няма ли нищо).
Ако Серкан отрече значи това е поредната лъжа на Селин която търси последен опит в това да задържи Серкан , макар да знае че той никога не я обичал и няма да я обикне.
Дано в новия епизод видим повече романтични моменти между Еда и Серкан че като гледах новия фраг пак ще се разделят. То от както е започнал сериала има няма една цяла серия са били знаедно след това все нешо има, интриги, лъжи и т.н.
Дано този път сценаристите ни изненадат приятно.
А иначе се натъкнах на нови снимки предполагам че е от новия сет

И нова снимка на Керем с фенка

А тук дали са пред съда за развода на Еда с Дениз?

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:07 от azisiq

# 552
Защо ли си мисля, че Ханде е с Керем колкото аз  съм Никол Кидман, ама нейсе. Харесвам ги като екрана двойка, но в реала ми се струват различни и като темперамент, характери,интереси. Може и да бъркам 😇
А и днес четох интервю с Серенай, че е самотна или сама 🙄, не че нещо, но я съжалих милата 🤥
И да се допълня, може би ще бъдем лишени от образа на Селин имайки предвид трагедията в живота на Биге.

# 553
Виолета, да не спамя темата, но написах с ирония идеята за Серенай. Живота си е техен и с кого и как ще го живеят си е тяхна работа.
Имам едно пътуване до Истанбул другия месец, ако не затворят границите, ще се оглеждам за постери с Керем или Хандр, а защо не пък и да срещна някой си. Ох  как се размечтах, аз с балък екмек в едната ръка, а с другата с айрян махам " Керем бей, дур бе, екскюзми".

Два коментара един след друг, не е по правилата, но е изтрит предния коментар.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:25 от Slawena

# 554
Славена те като характери и интереси, може да са различни, но важното е да гледат в една посока и по един и същ начин да възприемат живота!
Серенай не мога да я коментирам, но факта че след мъж като Керем се е хванала с онзи клоун...... Без коментар! 🙄

Общи условия

Активация на акаунт