Отговори
# 210
Марги, тук много варианти няма. Косата й се заплете в този момент. Не е шок от това, че точилката среща своето най-добро приятелче - брашното и ще се започва едно точене, блъскане и ударяне на тестото. Чувала съм, че някои теста и масла искат да бъдат бити и удряни, за да стане хубав кекс, баница или.. малко човеченце 😏
Иначе говоря за истинско тесто, не за  нещата, за които си мислите вие, уважаеми дами такива 😆

Оф, да за да не са само вашите мръсотии, които говорите, слагам това 😏

Аз и това не видях от "зеене и блеене" в... Мело 😆

# 211
Привет, благодаря за новата тема Али страхотна е! Flowers Hibiscus

Вчера вечерта изгледах епизода със субтитри. Върнаха ни към прекрасния сериал, искренно се смях и забавлявах не разбрах кога минаха два часа. Не беше ми се случвало отдавна.
Рейтинга, за онзи измисления говоря, не го мисля отдавна.
През целия епизод ни подготвяха за връщането на паметта, той Серкан си беше готов няколко тупаника и дойде на себе си. Много смешно ми стана когато Енгин го държеше и каза на онзи удряй, за по сигурно трайно да му върне паметта.
Дениз голяма гад се оказа, на какво разчита, виждаше Еда как страда и продължи. Такава доволна физиономия имаше когато тя каза да, искаше ми се да мога да му я разбия. Изобщо какво си мисли, че ще я постави пред свършен факт и тя ще му остане жена ли? Много извратеняци има на този свят, май повечето са се събрали в Турция, като гледам на какви сериали се радват - бой, изнасилване, отмъщения..
Това с извинението на Селин ми беше нелепо, но да приемем че още не си е спомнил нещата свързани с кокошлето.
Надявам в се следващия епизод да са отредили достатъчно време за вендета. Козела и Кокошката на разстрел, боксов мач, скубане на коси и каквото там им дойде на ума. Трябва да бъдат прокудени през девет планини в десета подобаващо.
Много ми херсва новото попълнение, харизматичен мъж старата любов на Айдан. Нека се зарадва, има нужда от това милата. За Айфер също бяха споменали в началото, че заради майка си се е разделила с любимия, може и него да го върнат. Защото онази смешка с Александър беше като кръпка в сериала, в този му период всичко беше кръпа до кръпка, едно с едно не се връзваше.
Напоследък работя събота  и неделя, защото така успявам да свърша повече работа без да ме притесняват, а днес ми е почивен ден и съм толкова многословна.

Съжалявам, че не успях да се порчепя от кексчето и чая. Като ви изчетох много се смях, невероятни сте. Обичам я тази тема и вас също!  Kissing HeartHeart Eyes

# 212
  • Пришълец
teseto, дано сте прави ти и другите, които предположиха, че Серкан ще отдаде дължимото на Селина по-нататък. Но, като знам как задълбават в драмата епизоди наред, а после решават проблема в рамките на няколко минути Rolling Eyes

Ето ги и първите страници от нашата стихосбирка. Е, разхвърлени са като мислите ни и не всичко се чете, но това са подробности Joy

Поетесите и художничката няма да ги назовавам поименно - те ще се разпознаят. Joy
”Почукай на вратата”, ”Хлопа ми дъската”, други идеи за заглавие...? Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 14:51 от Маргарита Н.

# 213
Привет, благодаря за новата тема Али страхотна е! Flowers Hibiscus

Съжалявам, че не успях да се порчепя от кексчето и чая. Като ви изчетох много се смях, невероятни сте. Обичам я тази тема и вас също!  Kissing HeartHeart Eyes
Stuck Out Tongue Teseto, ти не се притеснявай! Всяка вечер си се месят кексчета с отбрано тесто и се точат баници със специална точилка! А пък чая директно от Мардин го внасяме, че тамошните билки били най-силни. Все пак нали стихосбирката трябва да се завърши! Та ще опиташ каквото душа ти иска! Animal Heart Eyes Cat Ако искаш и ти изпечи един кекс по рецепта на Бърборанка или на Алекс - избор има, все пак всичките сме отбрани булки тука! Smiley

# 214
https://twitter.com/i/status/1371398927136739332
Това е , за да не изостана от темата 18+..
 Здравейте,мили момичета! Талант до талант!Браво! За таланта на Славена знам -още когато пишеше за малката Каро,но Бро,Марги също пишат прекрасни стихчета..Наистина може да се съберат в книжка и да я подарим на Ханкер,когато отидем с Икаруса, Алекс и Али ще я преведат..Имаме си и корица- на Лаура .Че и рецепти има..
Али,чудесно оформление на темата! Благодаря!
И аз докато пиша  Марги е оформила книжката! Супер!
Алекс,благодаря за превода на частите от серията!
А представяте ли си какво би било ,ако тези ръце ви благодарят(помилват) за творчеството или пък на някоя друга от вас, не включвам себе си, защото..съм ви казвала защо..

# 215
  • София
Тези ръце, ако ме докоснат... на мен ще ми ядете халвата... Пощадете ме, моля! Още съм млада. Grinning

# 216
Тези ръце, ако ме докоснат... на мен ще ми ядете халвата... Пощадете ме, моля! Още съм млада. Grinning
Точно защото си млада...и той е млад...

# 217
Здравейте Ханде гримира Керем
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371451917856030720?s=20

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 15:31 от sani1212

# 218
  • София
Е, чок татлъ са! Heart Обичам гиии! Heart Heart Heart

Да си призная обаче, лека завист изпитвам към Ханде... добре де - не е никак лека. Grinning

# 219
  • Кърджали
Леле, изтървано е положението...
Човек един ден да не може да си прочете и сте изписали пак сумати страници.
Не мога да се вклюпа адекватно, акапана съм умора, ама бяхме на принжипа цдве праскови посях и две череши" и оше сума ти неща...
Връщам се да ви прочета по-адекватно.
P. S. Дали ше може Керем да дойде да мк направи едно масажче? Да ми мине умората, не за друго

# 220
Здравейте Ханде гримира Керем
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371451917856030720?s=20
Скрит текст:

Страхотни са. Керем какво се прави накрая, че не му е приятно или едно такова досадно. Trollface Не на нас тия.
А нашето момиче краченцето къде го е вдигнала ? Моя измислица ли е или наистина виждам нещо ? Smile

# 221
Още едно видео на Ханде караваната е там но и Керем също
https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1371456393228734466?s=20
Пише че са снимали пред съда

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 16:01 от sani1212

# 222
Кракът не е ли върху този на Керем? 🤯

# 223
  • София
Арас Булут не одобрява това! Grinning

# 224
Иаз така виждам че нейният крак е върху неговия