Отговори
# 660
Това за Ханде и Керем са измислици! Те досега отричаха всичко и сега Ханде е казала, че опитали, но не станало? 😁
Освен това Ханде не била в града и какво Керем без нея цял ден се чуди какво да прави! Ходи на фитнес, снима се с кучето! 😜Така е като от месеци е по цял ден с нея сега се чуди какво да прави един ден без нея! 🙄😜😁

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 22:26 от lady laura

# 661
Пише, че днес са и взели интервю и в него била коментирала темата за нова любов. Малко ме съмнява да им каже нещо съществено.

Дали е нова снимката ?

# 662
  • София
Доколкото аз разбрах, днес журналистът Акиф Яман е взел интервю от Ханде, което ще публикува утре в профила си в Инстаграм. Та... утре ще разберем какво са си говорили. Тази снимка очевидно е от интервюто.

Това също е стори на Акиф. Али или Алекс, ако имат възможност, могат да преведат.

# 663
От туитър...

Честно казано и аз съм с потънали гемии..
А кой е този до Ханде? Журналистът ли?

# 664
Масово коментират, че всичко е за последователи. След всеки репортаж за нашите броят на последвалите го рязко се покачва. До миналата седмица твърдял, че има, сега пък няма. Каквато и да е истината Ханде няма да му каже. Утре не очаквам нищо интересно и нищо ново в интервюто.

Edit : Журанлистът е да.

# 665
  • София
Момичета, от няколко дни не спирам да се ровя и да чета всякакви публикации по този нашумял случай. И днес също излязоха няколко. На тази журналистка Тулче определено вярвам. Тя се опитва в поредица от видеа да ни информира, какво точно се случва. Ето и днес е качила едно. Но до момента няма никаква потвърдена истина за всичко това. Излиза, че този господин Мурат Акдоган е много тясно свързан с предишният приятел на Ханде, другият Мурат Далкалъч. Те били приятели. Сестрата на новия Мурат е била приятелка на сестрата на Ханде, Гамзе. Журналистката се опитва да проследи от къде тръгват всичките тези неща. И други разследващи журналисти също, но до сега не могат да докажат, че наистина тази новина е вярна. Един дори приканва Ханде да излезе официално и да каже има ли или няма нещо такова. За да спрат спекулациите. Ровят, но все още нищо не могат да докажат. Няма снимки, няма свидетели. Новините са твърде повърхностни без да се цитира източника. Дори един от разследващите журналисти е стигнал до там да търси човек от обкръжението на Ханде. Писал е на лични и е питал може ли да потвърди. Но човека е отрекъл. Даже е потвърдил, че Ханде е във връзка с Керем. Дори и  Мурат Агдоган нека да  дойде и каже че има гадже, или нещо подобно, но той не е казал такава дума. Искам да кажа че той не е споделял такова нещо. Той не е казал нищо в социалните медии или някъде другаде.
Ето ви и кореспонденцията.

Превода съм го направила от Гугъл, не претендирам за точност.

Добро утро приятелю.
Ще направи ли Ханде изявление по темата в социалните медии?
Новините нарастваха. Всички чакат обяснение.
Мисля, че той трябва да обясни твърденията, макар и малко.

Не, скъпа, няма да даваме обяснения.
Ако пресата го види, пита отвън.
Ние не обясняваме за такова нещо.
Ще отговори навън, така че ако видите.

Не се виждат, но питат дали го виждат.
хахаха
Пълно момиче на снимачната площадка
Добре, скъпи, бих искал да е написал нещо или две като Хадизе или поне да му намекна. Нещата са объркани, HanKer Ciler е в средата на нищото.
Те не вярват, казват, че има Керем.
Пази се
Ти също, скъпи
Приятен ден

А ето и видеото с анализите на тази журналистка

Защо ми се струва, че във всичко това има пръст бившият на Ханде. Въпреки целият този шум, Ханде и Керем не са скарани. А всички говорят много упорито, че те са двойка. От преди два дни двамата се показаха от караваната на Ханде усмихнати.  Ханде го гримира. Демонстрират еднакви гривни. Вече определено се движат с една кола до работата. До скоро ходеха на сета поотделно. Има нещо гнило в цялата тази работа.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 23:31 от БлагаВест

# 666
  • Кърджали
Че е вьел унтервю, че и преди е казвал, че няма ХанКер, такива неща. Звънвл бил на вдички близки на Ханде и те всички били потвърдили, че тя е с Мурат. Утре щял да пусне репортажа.
Защо си мисля че този репортаж ще е като всички други. Ханде ще каже" не закачайте личните темиц а журналиста тъй наречен ще чува каквото си иска.0

# 667
  • Пришълец
Подготвена съм и за този вариант - Ханде с друг, Керем с друга. Е, тъкмо бях започнала да вярвам в ХанКер, но то пък може всичко да е приключило преди да е започнало.... Не знаем. Към интервюто нямам очаквания, Ханде в прав текст едва ли ще говори за личния си живот.

# 668
Благодаря за бързият и точен превод!
На мен този фраг повече ми допадна от предният, струва ми се, че ще е забавен епизод, а не пълен с драми. Сякаш ще е лекичък , каквото на мен ми харесва. Не обичам много напрежение...

За това , че Еда ще скъса със Серкан без обясними причини, ще стане квит с него, защото нали преди това той скъса с нея без да й обясни защо ...
А замисъла на сериала е нали всичко да става по 2 , повторенията е майката Grinning

# 669
  • Пришълец
Пеперудке, а аз на фрага нещо не му се зарадвах. Това сигурно е първия, който не успя с нищо да ме развълнува Thinking

# 670
Пеперудке, а аз на фрага нещо не му се зарадвах. Това сигурно е първия, който не успя с нищо да ме развълнува Thinking

И аз така , нито радост , нито тъга, абсолютно нищо не предизвика в мен Joy надявам се епизодът да е забавен и да има повече ЕдСер моменти , които са решили да не ни издават във фрага Joy
Клюките около ХанКер също не ме вълнуват грам.
Надявам се Биге да е добре , със сигурност й е много тежко, дано дадат малко почивка на героинята й, а след това.. животът продължава..

# 671
Мислех, че съм само аз.. особено последната част с изненадата на Серкан и ядосаното/тъжното изражение на Еда...

# 672
  • Пришълец
Значи не само на мен не ми е подействал никак...

Клюките около ХанКер са все в същия стил, какво да им се напрягаме.... Ама тоя журналист имам чувството до миналия месец твърдеше за Керем и Ханде, че са заедно, сега решил, че не са и навлизат ли, навлизат в личното пространство на хората. Все същите неща питат. Imp
Честно казано при мен интереса към дадена двойка е в рамките на сериала, личен живот не ме интересува особено, но по мои скромни наблюдения това, което установявам при нашите е, че са доста освободени и настъпателни един спрямо друг. Ако си имат половинки, широко скроени са явно и им се възхищават на професионализма без излишни сцени на ревност Joy

# 673
  • София
Марги, много си права. Наистина не спират да ги коментират. Непрекъснато ги свързват двамата във връзка, а същевременно Ханде прави забежки по за 1 месец с друг и после пак се връща при Керем. Все едно нищо не се е случило. Даже вчера двамката прегърнати от фургона на Ханде поздравяваха някаква позната по случай рождения и ден.

https://www.instagram.com/p/CMiRd9Ype-j/

# 674
  • София
Ей това е положението. Joy

Лека нощ от мен! Утрото е по-мъдро... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт