Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 070
  • 715
  •   1
Отговори
# 240
Първа бременност, 23 години, град Бургас ❤

# 241
nataliya да, да това казвам, пише “9 майчино здравеопазване”. Значи сме на прав път! 🤪

Запис от мен 25г, първа бременност, термин: 22.10

Аз току-що се върнах от преглед. Не бях виждала бебчо повече от 2 седмици. Станал е вече над 2см и си отговаря на 8+5, до деня! ❤ Все още го виждам като точица, но вече по-оформена точица. 🥰 ще ме държи до 31ви, когато ще се записвам за ЖК.

# 242
38 г, трета бременност, гр. Пловдив

# 243
Момичета страхотни сте браво !!
2ра бременност 23г Пловдив термина ми го изместиха 28.10 💐😍💞

# 244
На 30г съм първа бременност ми е

# 245
Аз съм на 23, 1ва бременност и термин 07.10, но ще видим дали на ФМ няма да го изместят.
Супер идея, нямам търпение да добавим и половете ☺

# 246
Какви изследвания ви пуснаха от ЖК?

Искам да се запиша да се следя изцяло на частно. Това възможно ли е? Има ли лекари, които знаят за какво става въпрос. За Пловдив ме интересува. Изключвам пакетите в Селена, защото няма да стоя цяла бременност тук, но поне месец два да има къде да ходя на лекар и да пускам разни изследвания. 🤔

При всеки гинеколог можеш да ходиш на частни прегледи. Всички би трябвало да са в час със следенето на бременността. Аз също ходя в Пловдив на АГ - при д-р Димитър Кичеков. Работи в Торакс, има и частна практика. Само хубави неща мога да кажа за него.

Яренце и Hariom, вие направо ме шашнахте, бая трябва да сте изчислявали по мненията в темите Grinning Аз по последен цикъл май се падам в края на септември, но съм с малко по-късна овулация и съм седмица назад. Макар че божа работа дали няма да е септемврийче детето накрая.

# 247
На 28 съм аз, първа бременност, от Бургас

Четвърта седмица карам с непрестанно гадене и сякаш няма нищичко, което да ми помогне. Колата и спрайтът успокояват временно ситуацията, колкото да стигна до вкъщи. Интересното е,че на работа никога не ми се гади, но изляза ли от там се започва..едва стигам до дома. За капак мой колега от снощи официално е с ковид, та тръпна и аз с термометър в ръка. В понеделник трябва да ходя на БХС и хич не искам да изпускам часа, че от 15 февруари, не съм виждала Зайче 😟 Уж съм си с маска постоянно ама знае ли човек..

# 248
  • au bout du monde

Искам да се запиша да се следя изцяло на частно. Това възможно ли е? Има ли лекари, които знаят за какво става въпрос. За Пловдив ме интересува. Изключвам пакетите в Селена, защото няма да стоя цяла бременност тук, но поне месец два да има къде да ходя на лекар и да пускам разни изследвания. 🤔

При всеки гинеколог можеш да ходиш на частни прегледи. Всички би трябвало да са в час със следенето на бременността. Аз също ходя в Пловдив на АГ - при д-р Димитър Кичеков. Работи в Торакс, има и частна практика. Само хубави неща мога да кажа за него.

А къде смяташ да раждаш?
Той бременността ли ти следи или преди си ходила при него?

Торакс ми е наблизо, така че може при него да отида ☺️

# 249
На 36г. втора бременност от Варна.

# 250
Shakeyorbody,ако влезнеш искам да ти кажа,че много съжелявам и ти желая от все сърце скоро отново да ни се похвалиш ❤️

# 251

А къде смяташ да раждаш?
Той бременността ли ти следи или преди си ходила при него?

Торакс ми е наблизо, така че може при него да отида ☺

Той ми е гинеколог от години. Следи ми първата бременност и при него раждах. Аз в момента живея в София, но си ходя при него на прегледи. След всички случайни лекари, на които попаднах миналия път, като получих контракции в петия месец и не можех да пътувам, се убедих, че това е най-правилното ми решение и всички логистични неудобства си заслужават.

# 252
31 г, Пловдив, втора бременност, но първата не завърши успешно, та...стискаме палци.
Моят термин също беше изместен на 24.10 последно, поради късна О.

# 253
На 30г  от Петрич  3та бременност за сега термина е 10.10  но заради много късна ОВУ  може и да го сменят

# 254
Аз след 1 седмица правя 28 и ми е 2ра бременност

Общи условия

Активация на акаунт