Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 040
  • 715
  •   1
Отговори
# 405
Браво на шушончето ❤️ Пожелавам ти това да последното усложнение и октомври да си гушкаш сладък бебешок.
Аз пък да ви се оплача, ново 20. Сега пък имам киселини, ама яки, чак ми се гади. Иначе се чувствам добре, не ми се вие свят вече толкова, но тези киселини ме убиват. Гладна съм, пък като хапна хоп киселини, пък като не хапна хоп гадене. Ха сега де 🙄
Sunshine, аз за раздразнен стомах взимам биопрен ензими, пише на листовката, че са подходящи за бременни и кърмачки

# 406
  • София/Севлиево
И аз имам киселини вечер, особено преди заспиване.Миналия път се появиха някъде след 6-ти месец.Ама то сега нищо не е като тогава.Важното е,че прескочих 8 г.с.-тя ми е психологическата граница.Мине ли ставам една идея по-спокойна.
Я да питам тези от вас,които си записаха час в Оскар клиник колко по-рано звъняха да го уговорят?
След днешното посещение при доктор Станулов той ми препоръча да си направя скрининга за прееклампсия,който май е част от първия скрининг 11-13+6 .Въпросът е обаче колко по-рано да звъня?Дали сега(в 8+5) или да изчакам да мине Вижън теста(10+2) и резултатът от него?

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 15:48 от Елислава

# 407
Аз за киселини пия Гавискон  много ме помага

# 408
Станислава5642, чаят от годжи бери не е препоръчителен, дори обратно - силно желателно е да се избягва по време на бременност.

# 409
  • София
И аз имам киселини вечер, особено преди заспиване.Миналия път се появиха някъде след 6-ти месец.Ама то сега нищо не е като тогава.Важното е,че прескочих 8 г.с.-тя ми е психологическата граница.Мине ли ставам една идея по-спокойна.
Я да питам тези от вас,които си записаха час в Оскар клиник колко по-рано звъняха да го уговорят?
След днешното посещение при доктор Станулов той ми препоръча да си направя скрининга за прееклампсия,който май е част от първия скрининг 11-13+6 .Въпросът е обаче колко по-рано да звъня?Дали сега(в 8+5) или да изчакам да мине Вижън теста(10+2) и резултатът от него?

Аз си запазих преди 2 дни за 12/04 (първи възможен час според седмицата ми в момента - 9 г.с).

# 410
  • Казанлък(Бургас)
Ели , много се радвам за добрите новини! Heart Браво на шушончето! Все така да расте и да слуша! Heart Eyes

Моят мозък от няколко дни никакъв го няма (мислите ми все са в прегледа в понеделник). Вчера къде блях карайки... отнесох страничното огледало. Днес пък отивам с колата да взема ММ от работа, звъня и му викам : "С малката сме отвън, чакаме те." А той: "То хубаво, но аз съм до 17 на работа, а сега е 16 без 10"Stuck Out Tongue Winking Eye

# 411
  • омъжена
И аз се радвам за Ели браво .

Аз си записах час във фемина за 25.03 нямам търпение.

# 412
аз 4 седмици по-рано си записах час,казаха ви ,че са много заети

# 413
аз 4 седмици по-рано си записах час,казаха ви ,че са много заети

И аз 4 седмици по-рано. По принцип имай предвид, че при препоръчаните доктори и клиники винаги се записва възможно най-отрано, защото винаги им е фул графика за седмици напред.

Момичета, имам един страничен въпрос - излязоха ми завишени левкоцити в урина - 25
/μL при положение, че трябва да са 0. АГ-то каза, че било нормално за бременни. Да съм пила урогард. Обаче аз нещо се съмнявам, при все, че лекувах бактериална инфекция наскоро, а и усещам дискомфорт в кръста при активност. Понякога и в слабините (не знам, може да си въобразявам вече). Някоя от вас имала ли е подобни показатели и дали да не потърся все пак второ мнение?

# 414
За киселините може да пробвате Необианацид 😊 Действа много добре и е безопасно при бременни.

# 415
Sunshine, при кой доктор записа час? За ФМ или обикновен преглед. Аз съм много задремала, на последния преглед не питах сега тоя дето е на 30 дали ще е ФМ, ама предполагам, че да.. защото смяташе в коя седмица ще съм.. ще звънна другата седмица да питам за цената на прегледа и малко повече инфо. За пръв път ми е и се чувствам изключително глупаво като задавам въпроси. Добре че сте вие да понауча нещо..

# 416
Елислава, според мен си запиши отсега, за да си знаеш, че го имаш. Аз си записах на 1 март за 24-ти, но реално не съм питала за по-ранен ден, просто тогава ще съм в 12 и 3 дни и доколкото знам е най—добре в тези дни да се прави скринингът.

# 417
Уау какъв е този скрининг за прееклампсия? Аз родих сина ми със съмнение за прееклампсия .
Междодругото вчера бях с ужасно главоболие само от лявата страна и с бяло петно пред очите , като мигрена .  Надявам се че е трълде рано за прееклампсии от сега ... Пих парацитамол не издържах от болки . Ужасно е , днес съм като пияна .
Открих че бонбонките тик так много ми помагат за гаденето.

# 418
А знаете ли каква е цената на това изследване за прееклампсия?

# 419
Ох, момичета, видях нещо между зацапване и...не знам...сопол. Съжалявам за описанието. Едно жълтеникаво-бежово и се притесних рязко Disappointed Relieved Не ми се иска да истерясвам от нищо, но не съм сигурна дали е нищо Pensive

Bobby_g, може да погледнеш тук: https://www.synevo.bg/preeklampsiya/

Общи условия

Активация на акаунт