МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 718
  • 795
  •   1
Отговори
# 360
elia, Bobby Brown има в Делириум.

# 361
Здравейте, момичета! Откоро заглеждам продуктите на Ininsfree в Сефора. Имате ли мнение за тях? Благодаря предварително за споделения опит.
Да, имат и добри попадения, но определено не са любимите ми корейци. Какво хареса?

# 362
Вече поръчах хидратиращият тоник и измивното олио за лице със зелен чай. Рядко експериментирам, но този път реших да рискувам.Head Band

# 363
Отново ми свърши измивното олио за лице.
Какво бихте препоръчали?
(ако може до 30-40 лева като цена) ✌️

# 364
  • София
Отново ми свърши измивното олио за лице.
Какво бихте препоръчали?
(ако може до 30-40 лева като цена) ✌️

Ползвам това олио https://douglas.bg/tony-moly-floria-nutra-energy-cleansing-oil-58299 и на половин бутилка мога да споделя, че ми харесва. Не се гримирам, затова нямам впечатления колко успешно премахва грим, но за двустъпково почистване е много добро и икономично.

# 365
Аз наскоро взех на Нюкс почистващото олио. Доволна съм, добре разтваря и почиства грим. След него винаги използвам и измиващ гел.

# 366
Гримирам се и предимно за разтваряне на грим го ползвам. И след това задължително с второ измивно.

# 367
  • София
The Ordinary Squalane cleanser препоръчвам,  на мястото на олиото. ✌

# 368
И от мен глас за Squalane cleanser-а, а също и за балсама на Clinique. Hands Ok Hand

# 369
Аз наскоро взех на Нюкс почистващото олио. Доволна съм, добре разтваря и почиства грим. След него винаги използвам и измиващ гел.
Подкрепям това мнение. Аз ползвам трета опаковка от него. Маха грим идеално. Simple Smile

# 370
Супер предложения, благодаря ви 👌
Не съм ги ползвала до сега и ще ми бъде интересно да ги пробвам Simple Smile

# 371
Аз ползвам олиото с лайка на the body shop и съм много доволна от него. Но ако си предразположена към акне, по-добре не взимай, някой се беше оплакал, че му излизат пъпки от него.

# 372
Не, не съм предразположена. Ще си запиша и за него Simple Smile Благодаря ти, Esmeralda23

# 373
  • София
Имам кожни проблеми и използвам маслото с Лайка. Много е хубаво, сваля целия грим.

# 374
Дами, нещата на МАС в deliriumexclusive оригинални ли са?
Намирам за 48 лв любимата си пудра Studio Fix Powder plus Foundation, която в МАС ми излиза 71 лв.

Да не и изтича срока, че е на промоция?

Общи условия

Активация на акаунт