МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 438
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
Използват Спиди и нещата идват още на другия ден ( аз съм от Варна ). Цената на доставката е около 6-7 лв, зависи от грамажа на продуктите, в сайта на Спиди има информация. Аз съм изключително доволна от навременните доставки.
Sephora Call&Deliver кой куриер ползват и колко е доставката на продуктите им ?
Набелязах си неща, но нямат никъде написана доставка

# 571
  • Бургас
Спиди ползват и са супер бързи с доставките.Примерно поръчваш днес, утре идват продуктите казаха ми, че поръчките за деня ги изпращат след 16часа.Доставката е около 8лв.

# 572
  • Варна
Благодаря Ви много за информацията.
За съжаление HB Khaki Haze се изчерпва бързо и нямаше.

# 573
Кой от двата крема е по-добър?

# 574
И двата са хубави, зависи каква цел се гони- единият е прилично матиращ, другият- озаряващ.

# 575
Искам нещо по-хидратиращо, защото на места кожата ми е доста суха и се бели.

# 576
Лично на мен хиалуроновата киселина не ми действа Ок, като цяло продуктите прекаляват със съдържанието на ХК и избягвам, особено в този сух сезон. Матовият обаче не е достатъчно хидратиращ за зимата, за лятото е чуден. Имам и двата в наличност, дори случайно ги ползвах тази седмица, добри продукти са, просто ако сте в България не е сезонът за тях. Ако трябва да избера от двата- този с ХК.
Серумите на марката с Bakuchiol и ензими обаче са прекрасни за суха кожа.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 19:52 от Анонимен

# 577
Пълна скръб е разпродажбата тази година 🙃

# 578
Здравейте и Честита Нова Година !
След обстоен прочит и търсене на по-леко покривен фон дьо тен се сдобих ненадейно с dior forever natural nude и clarins skin illusion ,но нещо явно не правя както трябва ии доста “лъсвам “ след 2-3 часа по челото и скулите . Търся съвет дали със свободна пудра (и коя ще ми препоръчате) ще овладея ситуацията .
По принцип не се съм ползвала от тийн годините си (повече от 15г 🙈) фон дьо тен и сега се реших на малко глезотии. Кожата ми е смесена по-скоро ,на 32 съм .. не търся сълно покритие и за това на тези се спрях ,а ми ги донесоха от чужбина . Ще съм благодарна на всякакви предложения Simple Smile

# 579
AЗ много хсресвсм трaнспaрaнтнaтa на Kryolan . Не изсушава , много хубaво изравнява тена , не изсушава кожата .

# 580
Прахообразната пудра на Кларанс в буркана е съвсем лека и се връзва добре със Skin Illusion. Количеството стига за векове... Не помня от кога я подмятам. Но, аз нямам проблем с лъсване и ползвам рядко.

# 581
Момичета, моля препоръчайте ми база за сенки. Предпочитам да е с грижа за кожата, ползвала съм досега NYX, в момента съм с Urban Decay anti aging, но сякаш не ми допада много. Бях се засилила към тази на Боби Браун, но чета, че е само за под очите...
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-litse-osnobi-za-grim/v … d-eye-base-638843

# 582
Момичета, моля препоръчайте ми база за сенки. Предпочитам да е с грижа за кожата, ползвала съм досега NYX, в момента съм с Urban Decay anti aging, но сякаш не ми допада много. Бях се засилила към тази на Боби Браун, но чета, че е само за под очите...
https://www.deliriumexclusive.com/bg/grim-litse-osnobi-za-grim/v … d-eye-base-638843
Аз ползвам на Too faced shadow insurance и съм доволна.

# 583
Аз използвах тази на Too Faced, но не съм доволна, нито от текстурата, нито от аромата.

# 584
Грижата за кожата аз лично предпочитам да си я подбирам и мажа и да не разчитам на базата за сенки. Както и на СПФ във ФДТ. Ако сте под 30 може да си го позволите още, но ако не сте по-добре не.

Светлите матови цветове от тези са страхотни бази за сенки също!

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 18:11 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт