МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 445
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Вчера си купих My way intense на Armani от Дъглас. Много се чудих между Lancome Idole, доста време постоях на стелажа. Тръгнах си и видях, че са ми сложили мостра на Alien. Може е да са нямали мостра на ланком, но само онлайн ли дават 2 Мостри над 80 лв?
Обожавам парфюмите, но трудно намирам моя аромат. И като не дават Мостри, рядко си купувам.

П.п Сега отворих мострата е наполовина

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 10:39 от V V

# 556
Искай си мостри сама, не обичат да дават по принцип и постоянно имат нужда от подсещане.

# 557
Преди малко звънях в Сефора, консултантката беше много мила, обесни, че намаленията са на отделни продукти от брандовете, не като цяло. Неудобно е, че онлайн каталога им не е обновен с цени на намалението и трябва да питаш за всяко нещо. А е ясно, че няма как 1 час да говорите по телефона и да разпитвате за всичко, което ви интересува.. Ако някоя мацка случайно ходи към Сефора, моля да направи някоя друга снима, поне за ориентир ☺

# 558
Преди малко звънях в Сефора, консултантката беше много мила, обесни, че намаленията са на отделни продукти от брандовете, не като цяло. Неудобно е, че онлайн каталога им не е обновен с цени на намалението и трябва да питаш за всяко нещо. А е ясно, че няма как 1 час да говорите по телефона и да разпитвате за всичко, което ви интересува.. Ако някоя мацка случайно ходи към Сефора, моля да направи някоя друга снима, поне за ориентир ☺

Ехх жалко.. но благодаря за информацията!
Аз не разбирам защо в онлайн каталога няма всички продукти, малко се обезсмисля за мен тази опция, защото клиентите също нито знаят цялата гама продукти, които се предлагат в магазина. Не че ще останат без поръчки, ама със сигурност биха спечелили повече, ако актуализират онлайн магазина.

# 559
  • София
Днес по-късно планирам да отида. Вчера отворих немската Сефора и се изненадах колко намаления имат. Даже се замислих дали да не поръчам оттам. Някой има ли опит?

# 560
И аз ще се радвам ако някой снима щанда с намаленията. Скоро имам път към София, ако има нещо интересно бих се възползвала. Срамота е в 21 век да нямат онлайн сайт...

# 561
  • София
Разходих се до Сефора, напълно изгубено време. Реално основно са намалени комплектите на Бенефит. Но 90 % от тях нямат етикети и трябва за всеки да питаш. Наистина не разбирам как верига от ранга на Сефора може да си позволи пълен магазин с консултанти и липса на етикети. Намалени са една малка палитра на Тарт със спирала, чери палитрата на UD, комплекта-играчка с мини продукти на Cicapair, комплекта от 6 червила на Сефора, пудрата Born this way, прасковената палитра на Too faced. Падна ми батерията и не успях да снимам, но това е в общи линии. Пълно разочарование.

# 562
Ужас, наистина е разочарование, аз лично не съм попадала на хубави намаления в Сефора. Не знам защо сега си помислих, че ще е нещо грандиозно😀добре че не помолих никого да отиде вместо мен, щях да имам да се извинявам после😂

# 563
В инстаграм Валери Йорданова е пуснала няколко сторита с намалените продукти в Сефора.

# 564
В инстаграм Валери Йорданова е пуснала няколко сторита с намалените продукти в Сефора.

Може ли линк моля...

# 565
https://instagram.com/valerieyordanova?utm_medium=copy_link

Може ли линк моля...

# 566
Аз гледах сторитата, главно са намалени фдт на ABH, KVD ( също техни коректори ). Палитрите на TF-Chocolate Gold, Peach. Amrezy на ABH, тъй като направих поръчка по телефона, консултантката каза, че са намалени фдт на Фенти (хидратиращия), коректори на Фенти. Също така има намаления на бялата козметика на Сефора, на Худа също-мини палитрите. Това успях да видя, иначе ако отидете на профила на Валери и я харесате, като кликнете върху снимката можете да видите сторитата. Дано съм била полезна.Blush

# 567
Не е нужно да я следвате, за да видите сторитата, публични са.

И аз се радвам, че не изгубих време в ходено до Сефора, няма нищо интересно. Амрези питрата сигурно е намалена за трети, ако не и за четвърти път. Същото с двете минита на Худа, още лятото си взех Purple haze на намаление (приятна е), както и двете палитри на ТФ - бяха намалени и преди ЧП. Доста разочароващо.

# 568
  • София
Супер странно. До последно се чудих дали да не отида до другия мол.  В Парадайз изобщо никъде нямаше табели с намаление - 50 %. Бялата козметика на Сефора също не беше намалена, а имах няколко набелязани продукта. Обиколих няколко пъти магазина и си тръгнах.

# 569
  • Варна
Sephora Call&Deliver кой куриер ползват и колко е доставката на продуктите им ?
Набелязах си неща, но нямат никъде написана доставка

Общи условия

Активация на акаунт