МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 404
  • 795
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз много се радвам за Rare. Каквото съм пробвала (течни ружове, течен хайлайтър, суфлетата за устни) ми е харесало. Със сигурност както с всеки бранд, и тук ще има пропуски, но с удоволствие бих взела още течни ружове, а много искам да пробвам и кремообразните им.

# 631
  • София
В Бюти Зоун на комисиона ли са продавачките?

Едно момиче в мол София се занима половин час да ми търси перфектното червило, а аз имам хиляди претрнции, и сега като пуснаха намалението, ще го взема. Преди е мачвала фдт не за мен, също доста време. Без раздразнение.

Така трябва да е, знам, но рядко се случва особено ако си по- колеблив и избиращ, те зарязват.

# 632
  • Пловдив
Не знам дали са на комисиона, но онзи ден в Дъглас в Пловдив ми се случи същото с една консултантка, която не съм виждала досега. Доста знаеше момичето, аз естествено отидох подготвена точно какво търся и какво искам да сравня, хареса ми обслужването.
Досега съм търсила само една дама, която е от самото начало във веригата магазини и е перфектна в работата си. На нея разчитам за реална преценка, а не просто да ми продаде нещо.
Но сега си тръгнах с приятно впечатление.

# 633
  • София
Точките в Дъглас зануляват ли се сами в някакъв момент? Трябваше да имам доста повече, а не съм ги ползвала.

# 634
Точките в Дъглас зануляват ли се сами в някакъв момент? Трябваше да имам доста повече, а не съм ги ползвала.
Да, подканяха на мейл и в магазините да се обменят за продукти и от февруари приключиха и се нулираха.

# 635
  • София
Ясно, пропуснала съм. Благодаря!

# 636
Мисля че са на комисионна. Няколко пъти влизам, говоря с някоя от тях, после я отпращам да доразгледам и на касата после ме питат с коя консултантка съм разговаряла, защото явно не са видели, а ако са видели може и да не ви питат.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 22:02 от Lale_Lili

# 637
  • София
Мерси, ще си го взема от нея значи. То не е много, но в случая момичето се занима и обслужи, заслужава да отиде в нейната сметка.

# 638
  • София
Знаете ли новата линия на Шанел N1 дали е налична в Сефора?

# 639
Знаете ли новата линия на Шанел N1 дали е налична в Сефора?
Не, само в Прити шоп.

# 640
Здравейте,
Търся да закупя четка на Mac 168S за контуриране и руж  , но ми казаха че е изчерпано във всички обекти в страната и не се знае кога ще я заредят отново. Няма я и в Делириум. Трябва ми в най-скоро време, защото моята е съсипана благодарение на дом. любимец.
Намерих я в нотино та ще задавам и аз тъпия въпрос дали ще е оригинална, въпреки за цената си от 72 лв.
Пазарувам постоянно от Нотино и нямам съмнения за оригиналността на продуктите им, но точно за Мак не съм сигурна.
Тъй като не е налична в магазините не ми казаха каква е цената. Предполагам ще е от сорта на 75-80 лв , толкова ли струват четките и дали влизат в намаление ?
Чудя се да рискувам ли с нотино или да чакам да заредят по магазините и евентуално да я закупя на намаление 😂

# 641
  • Пловдив
MAC често имат 30,понякога 40% намаление и така четките излизат на по-прилична цена, макар пак да са скъпи.

# 642
Sigma, Zoeva и Morphe имат почти идентични модели на тази четка. Можете да поръчате някоя от тях, ако не намирате тази на Мас.
Тъкмо се чудех откъде ми е така позната, а аз имам модела на Zoeva.

# 643
Благодаря Ви момичета, от чуждестранни сайтове не съм поръчвала досега. Ще погледна споменатите четки. Четка за руж на Зоева имаше моя позната и всъщност бях  останала впечатлена как разнася продукта и като цяло изглеждаше качествена.

# 644
  • София
Търся си спирала ,коя бихте ми препоръчали?
Искам да не се наслагва и да не се рони,да не дразни очите,за извиване и дължина.От години наред ползвам Clinique,бих разнообразила с радост 🙂 Зарибете ме!
   Търся си и приятен озаряващ фондьотен/BB крем.Със суха кожа съм,при всички положения слагам обилно първо крем.

Общи условия

Активация на акаунт