МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 402
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Too Faced better than sex

# 646
Новата пастелена палитра на Наташа Денона вече се предлага в Сефора Парадайс. Цената е 144 лв.
Има и -50% намаление на всички палитри от Urban Decay, както и на All nighter (бяха само 2 бр.)

# 647
  • гр. София
Новата пастелена палитра на Наташа Денона вече се предлага в Сефора Парадайс. Цената е 144 лв.
Има и -50% намаление на всички палитри от Urban Decay, както и на All nighter (бяха само 2 бр.)

Само в Парадайс ли я има или и в другите 2 магазина?

# 648
За съжаление само там. В другите два обекта съм виждала да предлагат единствено мини палитри на марката.

# 649
За съжаление някои от матовите цветове се прашат много.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 00:36 от Не се сърди, човече

# 650
  • гр. София
Значи я пропускам.

# 651
Шоколадче, виж я пробвай, може да ти хареса на теб. Има я само в Сефора Парадайз.

# 652
В Сефора предлага ли се вече Pat McGrath?

# 653
# 654
Urban Decay напуска българския пазар, затова палитрите са на намаление. Днес в Парадайс бяха останали Naked heat, Naked Cherry, Naked Reloaded, Wild West и Ultra violet. На 55 лв са.
 Имаше тестер само на Wild west. В крайна сметка взех Violet, защото харесвам лилавото, но ме е яд, че не можах да я пробвам преди това, дано като качество е добра като Cherry, която ми е любима.
Пробвах и новата на Наташа и не ми харесаха повечето цветове освен няколко много готини шимъри. Напомня ми на Huda Mercury Retrograde, която след купуването съм ползвала точно 2 пъти. Пастелните цветове не са моето.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:28 от esmeralda23

# 655
  • София
Затова пък Морфи са на пазара, писах в другата тема вече. Онлайн в Дъглас. Прилични цени. Предвид колко плащах за доставка преди по Черния петък от Щатите.Nerd

# 656
А горемите им палитри как са като качество? Примерно 35О? Чудя се дали да занимавам близка да ми купува някоя на UD или да поръчам Morphe. Какво друго иват, което си струва? Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 657
Моливите за очи са страхотни Heart
Този имам аз и е най-мекото и пигментирано нещо на света:
https://douglas.bg/urban-decay-24-7-eye-pencil-conf-58474

# 658
А горемите им палитри как са като качество? Примерно 35О? Чудя се дали да занимавам близка да ми купува някоя на UD или да поръчам Morphe. Какво друго иват, което си струва? Благодаря ви предварително! Simple Smile
Нищо невъзобразимо. Ок са, но дотам. Colourpop често са по-добри от евтинджос Щатските палитри. UD Naked палитрите също не се открояват с кой знае какъв пигмент и трайност, 2те им най-качествени са cherry и heat, които наистина са хубави. Born to run не е лоша, но има добри и не дотам добри изпълнения цветово, stoned vibes съдържа любимата ми формула за блясъци- преди имаше и единички от този вид. UD предлагат чудесен ФДТ (stay naked), продукти за вежди, бронзъри, моливи, добра база за сенки, популярен сетинг спрей, който не ми е любим отдавна (all nighter), 1-2 хубави пудри. Като цяло смятам, че откъм качество Морфи отстъпва в доста неща, но пък предлагат чудесни стартови комплекти четки на сносни цени.

# 659
Май най-успешните големи палитри на Морфи са колаборациите с инфлуенсъри - Джеймс Чарлз, Джаклин Хил и тн. Не са нещо уау, но имайки предвид големият избор от цветове и сравнително ниската цена - стават, особено за хора с неголяма колекция гримове. Пред Морфи определено бих избрала Urban decay, особено сега на промоция. Имам Cherry, Born to run - и двете харесвам. Имах и Naked 3 (тя не беше нещо уау, но първа се похарчила на промоцията в Сефора), имах и една тяхна лимитка
от преди 5 години с шарени цветове, която откровено не беше добра, както и една лимитка с цветове като на Heat + 2 сини - беше добра и тя. Като цяло повечето им палитри са с добро качество и лесни за работа, но определено не е най-уау формулата за сенки за очи на пазара.

Ния, кой сетинг спрей ти е любим?

Общи условия

Активация на акаунт