МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 391
  • 795
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Kashmir, Douglas имат 10% намаление за рд на самия ден, 3 дни преди и 3 дни след това с beauty card. На мен също не ми изпратиха имейл или съобщение във вайбър тази година, но информацията им стои на сайта.

Някой успя ли вече да мине през Sephora? Какво горе долу се включва в намаленията?

# 721
Днес бях в Дъглас в Парадайз за да се зарадвам с нещо, нали има - 20% над 50 лева. Викам си идеално, аз и без това не пазарувам на килограм. Та разглеждам течните червила и си търся матово, но и да не се размазва. Спрях се на Диор, но си харесах 4 цвята, които едвам сведох до 2. (хубави са наистина всичките). Обръщам се към едно момиче, любезна, приятна консултантка и веднага ми направи впечатление как ме заведе от Диор на Герлен и Ланком. Аз я помолих да ми помогне за течно матово червило което не се размазва и да не е студен цвят, а тя започна да ми предлага гилзи размазващи се.
Не знам момичета какво да кажа, знам само че тук коментираме че им плащат допълнително за да лансират повече тези марки, но аз имах истинска нужда от помощ и съвет и не ми стана приятно от това което видях. Не си взех нищо, ще поръчам он-лайн на сляпо най-вероятно или ако в Бургас в Дъглас има щанд на Диор пак да тествам на място.

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 22:31 от Lale_Lili

# 722
За обслужването в Дъглас ( става въпрос за Варна ) съм писала по-назад в темите, но пак да припомня, че са изключително некомпетентни и груби. Преди седмица имаше намаление и когато отидох в магазина, продавачката ми каза, че намалението не се отнася за физическите магазини… Преди време ми бяха продали Dior-Forever glow в грешен цвят-отиде на боклука, при покупка за 99 лв не ми бяха дали нито една мостра и оттогава реших да приключа с този магазин. Ако търсите хубаво матово червило с минимум трансфер и издържливост, мога да споделя мнение за Too Faced-Melted Matte-няма да ви разочарова.

# 723
Разбирам разочарованието ви. Аз напоследък пазарувам само онлайн и пак има тръпка.
Течно матово имам Fenty Stunna в ярко червен цвят и ми е най-трайното от всички такива. Друго течно матово, което ми е изключително комфортно и не изсушава устните, е на Estee Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid.  То е нюд цвят, ако ви интересува тази гама, ще го видя в несесера ми точно кой цвят е и ще се допиша.

# 724
Благодаря ви момичета за споделянето.
Точно търся червило по възможност без трансфер. Наистина стабилно червило така да се каже. За нюанси съм отворена към кафяви основно, нюд или освежаващи в червената гама. Розовите нежни ми отиват много, но искам да избягам от тях. Търся от модерните сега нюдове или нещо смело, но подходящо и за ежедневието Simple Smile

# 725

И аз вече ползвам повече нюд отколкото розови цветове. На TF, цветът е My type, Huda-Wifey. На Худа също е мат, нанася се като кадифе, но не е с трайността на Too Faced, също не трансферира.Blush

# 726
Идеални цветове, благодаря👌
Ако не се лъжа точно част от Too Faced са намалени в Сефора. Ако имам възможност днес ще мина да видя и двете. В Парадайз е най-добре заредената Сефора обаче. Иска ми се да живеех по-близо до нея. ❤️

# 727
  • София
Аз съм много доволна и нося нюд течните червила на Николета Лозанова. Пробвай ги. Няма размазване, излизане от контура и цапане. Ако искаш да си сигурна, че цялата вечер ще си без размазване на устните при хранене и пиене, това е за теб. Космополитън препорчвам. Има ги вече не само в Лили, но и в Дъглас и Бюти зоун.

# 728
Препоръчвам too faced melted matte sell out
Скрит текст:

# 729
Красота! Благодаря 💐

# 730
И из с моите 5ст към темата: Мак Велвет Теди. На моята мургава и маслинова кожа стои перфектния топъл нюд. От гилза е, но е мат версията и много дълготраен, мисля, че има и течен вариант, а техните течни са вечни при мен.

# 731
  • Бургас
Велвет Теди ми е едно от най- любимите червила.Топ е.И на мен ми стои подобно.

# 732
На Мас течните червила са най- добри. Буквално бетон, но както и всички други ми пресушават.
Аз ще предложа и червилата на гримьорката Таня Христова и Лолипоп. Те са евтини, но много добри. Много! И те са бетон. Червеното е най- хубавото червено на пазара. По- хубаво е от това на Фенти.
Имах и розовия нюд, но го подарих на една абитуриентка, която се влюби и сега ще го купя отново.
https://lollipopcosmetics.com/

# 733
  • Стара Загора
Мога да препоръчам и течните матови червила на Coloured Raine, но не съм запозната дали се предлагат тук.

# 734
Днес отскочих до Сефора в Дъ МОЛ ,намалението е на грижа за кожата и много малко грим продукти (предимно Сефора ) . Но пък си тръгнах с Hourglass Ambient highlighter,MUFE mini loose powder и очната линия на Сефора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт