МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 52

• 72 356
  • 795
  •   1
Отговори
# 735
Във всяка Сефора явно са различни намаленията. Вчера в Сердиката имаше прекрасни неща и се сдобих с желана тяхна палитра за 15 лв. Всички я грабеха, защото сенките имат супер качество. Имаше и много добри четки, серуми за лице и други благинки.

# 736
  • Sofia
Аз ще предложа и червилата на гримьорката Таня Христова и Лолипоп. Те са евтини, но много добри. Много! И те са бетон. Червеното е най- хубавото червено на пазара. По- хубаво е от това на Фенти.
Имах и розовия нюд, но го подарих на една абитуриентка, която се влюби и сега ще го купя отново.
https://lollipopcosmetics.com/

densi, има ли мостри на тези червила в някой физически обект в София? Добре изглеждат.

# 737
  • Бургас
Да похваля една палитра на MAC, но закупена от сайт MAC Disney Cruella 2021 Eye Shadow X 8 Cruella To Be Kind  Limited Edition. Без един цвят на който не съм намерила все още приложение е прекрасна, пигментирана, издръжлива. Палитрата може да се "разчупи" на четири двойки. Парчетата са магнитни и се залепят лесно. До скоро беше дори и намалена на 32 лв. Възможно е и пак да я намалят, ако не се изчерпи междувременно.
За вас сигурно е нещо старо, но за мен е откритие.

# 738
Да, страхотна е тази палитра.

# 739
  • София
Дъглас са много зле. Поръчах си разни неща преди 10 дни, когато имаше отстъпки за плащане с карта и оттогава чакам. Първо статусът беше, че е изпратена заявка за изтегляне от централен склад, а днес гледам поръчката отказана и пусната нова. Явно липсва продукт от първата, но статусът на новата е отново разглежда се. И в на по-малка стойност. И най-лошото е, че няма никакъв опит за контакт от тяхна страна. И на мейл не отговарят.

# 740
Не знам къде да попитам, но ще пробвам тук. Тази сутрин се събудих с убеждението че трябва да притежавам гуа ша и ролер. Моля споделете какъв е по-добре да взема - розов кварц или зелен жаде? Също моля споделете и марка от която сте доволни и серум с който втривате при работа с тях. Благодаря предварително! Simple Smile

# 741
  • София
Аз си донесох сега от пътуването в Щатите зелен гуа ша с ролер със зелен нефрит. Беше комплект в Маршал за крупната сума от 5,99$
Като го показах на майка ми, тя незабавно пожела такъв и за нея. Поръчах от Щатите и ми донесоха само ролер в
 розов кварц. Нямало тогава комплект с гуа ша.
Имах възможност да пробвам и двата вида и за мен зеления нефрит е по добрия вариант. Камъка стои хладен, докато на кварцовия си пише на кутията да се държи в хладилник 10 Мин преди ползване.
В Нотино видях на разумна цена комплект със зелен камък, подобен на моя.
Лично аз, харесвам и ползвам камъка повече от ролера. Ползвам с всеки крем и масло за лице, колкото да осигуря плъзгане при масаж, без разтегляне на кожата.

# 742
Лаленце, поръчай си от Алито.Моят е нефрит и държи студено наистина, от Дм е.Гуа-ша нямам, трябва да си взема, но ползвам ръцете си за масаж и бях решила, че е същото, не знам.

# 743
Ех, ДХЗ от къде толкова търпение да го чакам от Алито. 🤭
Ще потърся оферти за зелен в такъв случай. Много ми е интересно след колко време се вижда ефект Simple Smile

# 744
  • София
Аз си взех този, не ми се чакаше от Али, има видим ефект при контура.
https://makeup.bg/product/630753/

Има доста варианти.
https://makeup.bg/categorys/23441/#o[2251][]=128421&o[2257][]=274331

# 745
  • Wonderland
Хванала съм, че MAC всяко лято пускат намаление на Fix+, някой знае ли дали вече има такова?

# 746
Здравейте! Търся много трайна във водната линия черна гел очна линия, между тази на Inglot и MAC коя бихте препоръчали?

# 747
Момичета промоцията на Делириум за червилата ми харесва и смятам да поръчам. Бяхте ме посъветвали за МАС и аз отидох в мола да търся цветовете, но консултантката ме отпрати с предлог че така или иначе ги нямали за продажба и чао. Не успях да тествам нищо.
Сега ще поръчам на сляпо. Какво да взема да е матово, да не се размазва и да е кафяв сравнително топъл цвят? Склонна съм и на керемиден, стига да не е твърде ярък.
Помня за Velvet Tedy, ще го взема със сигурност. Искам още 1 или може би още 3 (защо не). Със зелени очи съм, матова тип маслина кожа, жълт подтон и дебели черни естествени вежди, кестенява коса (ако това помага) 💐💐💐
Благодаря предварително!

# 748
Кои цветове ги няма за продажба?

# 749
Всички от матовите течни червила в кафяви и топли цветове. Това беше началото на юли в парадайз мол.
Каза че нямали нищо от това което търся и нямало смисъл да ми показва.
Не беше груба консултантката, просто ме отпрати за 2 минути.

Общи условия

Активация на акаунт