Прахосмукачка робот -21

• 72 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Desislava Rangelova, а откъде купуваш резервните части? Има в Амазон, Алиекспрес, Ибей.

# 601
Cecotec,  не продават ли оригинални части?

# 602
  • Варна
Здравейте, имам Lenovo T1 Pro, но от днес ми прави проблем с радара, дава ми че е задръстен, а го изчистих максимално, местих го на друго място,няма и няма тръгване

# 603
Здравейте момичета.
Предлагат ми този модел, но аз хал-хабер си нямам от такъв вид прахосмукачки. Връщам се да чета първия пост, но все пак моля и за вашето мнение.
Робот прахосмукачка Muhler
Безчетков мотор с мощност на засмукване
1400 Pa
Гаранция:24 месеца
2 in 1: Прахосмукачка и моп
Автоматично връщане до зарядната станция
2500 mAh Li-ion батерия
200 ml Контейнер за прах
230 ml Воден контейнер с електронен контрол на водния поток
TuyaSmart приложение
Дистанционно: 1: Автоматично почистване 2: Почистване по ъглите 3: Почистване на зона 4: Почистване на зигзаг 5: Ръчно управление 6: Регулиране на употребяваната вода в две нива
2 нива на мощност: стандартно и силно
Амазон Алекса и Гугъл асистенти
Скорост на движение : 0.3 m/s
Преодоляване на препятствия до: 15 mm
Ниво на шума: ≤ 65 dB
Изходящ ток: 14.4 V
Ток на адаптора: 19.0V / 0.6 A
Входящ ток: AC 100~240 V,50/60Hz,0.6 A
Изходящ ток: 19.0 V / 0.6 A
Капацитет / Батерия: 2500 mAh
Работен температурен диапазон / Влажност: 0 - 40°C / 85 %
Мощност: 28 W
Време за зареждане около: 5 h
Работа с едно зареждане около: 100 min
Нето тегло: 2.5 kg
Размери: Φ330*74 mm
Странични четки: 2 броя лява и дясна

Благодаря предварително.

# 604
С xiaomi mi robot vacuum mop essential  съм и продължавам да съм изключително доволна- освен дългокосите и много хубаво цапащи мъже- три броя, се сдобихме и с кученце, та ми е незаменим помощник. Пускам я почти всеки ден и  успява да се справи чудесно с почистването( ако и да е малко хаотична, но като я оставя си минава навсякъде, макар и да се връща по няколко пъти, където е пропуснала). Чудесно ми забърсва и подовете( признавам си, че слагам и дезинфектант във водата)- нямаме килими- на теракот и на добре лакиран паркет сме и я пускам на най- мокрещия режим и обира всичко. Но, без да искам изпуснах контейнера при едно от почистванията му и забелязах лека пукнатина, в близост до отвора за водата. Все още не е проблем( освен, че ако го напълня до горе, леко протича при накланяне, докато го поставя), но искам да си поръчам резервен....., а не намирам, даже и в Алиекспрес. Ако някой е срещал, ще съм му благодарна да сподели линк. Или поне да дадете идея какво да търся( пробвах с container, с модела на прахосмукачката.....прегледах всички предлагащи се резервни части- нещо не мога да намеря точно контейнер).

# 605
А на каква цена ? Mariat, хич не разбирам, но всмукателна мощност 1400 Pa е малко, повечето са 2500 Pa, също и мощност 28 W е малко поне 40W и повече.

# 606
# 607
Благодаря, Нат. Значи ще откажа офертата. Цената е 200 лева.

# 608
От около месец съм с тази https://www.robomax.bg/xiaomi-dreame-f9-mop-max-robot-cleaner.html, много, ама много съм доволна. Купих я за 400лв, през ден я пускаме на сухо почистване, и след това на мокро. Супер е , съжалявам само, че не сме я купили по рано. Нямаме килими в къщи, освен две малки килимчета, справя се отлично, а на турбо режим е фурия Simple Smile.

# 609
Благодаря, Нат. Значи ще откажа офертата. Цената е 200 лева.
За още малко отгоре и ще можеш да си купиш xiaomi.

# 610
Desislava Rangelova, а откъде купуваш резервните части? Има в Амазон, Алиекспрес, Ибей.
За сега съм купувала само от Алиекспрес. Търсила съм и в сайта на Cecotec и все не уцелвам да има налични.

# 611
Гледах, ама няма за моята( а и доста скъпичко продават останалите аксесоари- за 18лв, съм си ги поръчала всичките в комплект от Алиекспрес-а).

# 612
Xiomi mi robot c1 обаче не мога да в накарам да запамети карта. Пише, че трябва да мине три пълни почиствания на дома и тогава запаметява. Моята мина вече, трябва ли да са един след друг тези почиствания? Гледах клипове в интернет, но там е по скоро как да се сложат стени и да се чисти да определена площ, за да се ползват тези функции обаче, трябва карта, а аз не успявам да запаметя

# 613
Първо включваш функцията за запаметяване на карта. После я пускаш 3 последователни пъти да си я начертае. На самата карта изписва колко процента е готова след всяко пускане.

# 614
Здравейте, търся мнения за робот прахосмукачка  ROWENTA RR7447WH X-Plorer S60.

Общи условия

Активация на акаунт