Прахосмукачка робот -21

• 72 380
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
От скоро си взех https://robot-za-pochistvane.pazaruvaj.com/xiaomi/roidmi-eve-plu … 16369128/#mnenija мога да дам само положителни отзиви за този продукт.Почиства и мие изключително добре а самопочистващата функция е супер екстра.
Съжалявам само,че бях доста скептично настроена към подобни уреди и не съм си купила по рано такова чудо.

# 661
Здравейте, желая да си взема прахосмукачка робот, но много се чудя откакто започнах да чета темата😦. В началото исках Rowenta serie50, но сега съм малко объркан откъм марки. Трябва ми робот, който да бъде с моп и да почиства пода изключително добре, защото всичко е плочки, в същото време да събира добре космите, защото имам котка

# 662
  • В страната на мечтите
Аз имам Roborock S5 Max и не съм доволна как мие плочките в кухнята, тъмно сиви са, изглеждат след него като замазани. На ламинат е дибре миенето, но за плочки не го препоръчвам. Вероятно зависи обаче и какви са плочките.
Иначе с косми се справя страхотно, аз и щерката сме дългокоси, мъжО средна работа, но къдрав, плюс котката. Никакъв проблем.

# 663
  • на Мелмак
Може да мръсен мопа или ако слагате препарат да е повече. Аз имам също два миещи и ги спирам да им изпера моповете, иначе мажат.

# 664
  • Пловдив
Да, Румбите не ходят на тъмно Simple Smile
С другите цветове нямат проблем.
Съвремените ходят, разбира се.
В този смисъл и старите модели от другите марки се затрудняват с тъмните зони.

# 665
Съвремените ходят, разбира се.
В този смисъл и старите модели от другите марки се затрудняват с тъмните зони.
Е те тези започващи с i, които се обсъждаха в предните постове не са от новите модели? Имах LG и сега ползвам средно стар Neato, и двата нямат този проблем. Искам да сменя Нийто-то, от което съм доволна с по нов модел Румба. Ще съм благодарна ако някой, който ползва такъв, сподели от личен опит как се справя с косми от животни и проблем ли са и тъмните настилки

# 666
  • Пловдив
Разбирам ли ви правилно - според вас i7 е стар модел и се затруднява с тъмни повърхности?

# 667
Разбирам ли ви правилно - според вас i7 е стар модел и се затруднява с тъмни повърхности?
Не, не ме разбирате правилно. Въпросът ми е кои нови модели не се затрудняват с това и се справят добре със събирането на косми. Обсъжданите модели, които дамите споделиха, че се затрудняват на тъмни повърхности, ми се сториха не толкова стари

# 668
Моята i3 изобщо не знам колко нов модел е, аз исках робот, който да се самопочиствв. Това ми беше единственото изискване. Но моята не тръгна на дългокосместия килим, нямам представа поради каква причина - цвят или дългите нишки. При тъмносива пътека в коридора няма проблем, обикновена, не релефна.

Допълвам - с космите няма проблем. Всичко си събира. Кучето ръси много косми, който са като пухче като се насъберат.

# 669
  • Пловдив
Не, не ме разбирате правилно. Въпросът ми е кои нови модели не се затрудняват с това и се справят добре със събирането на косми. Обсъжданите модели, които дамите споделиха, че се затрудняват на тъмни повърхности, ми се сториха не толкова стари
i7 започва с i, съвременен, не се затруднява с нищо.

# 670
И новите, и старите модели не се затрудняват със събирането на косми.
Едната ми е 896, купувана преди 3 години - въобще не се затруднява нито с косми (мои, животно нямам), нито с килим.

# 671
blue75, бихте ли споделила кой модел Neato имате? Аз се двоумя между d7 и d8. Водещото при избора ми ще е цената на черен петък.

# 672
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, от няколко години имам Roomba 620 и все не мога да намеря хубаво място за станцията, хем да не пречи (като не чисти), хем децата да не я пипат, и най-важното да си я намира бързо и лесно.
Проблема идва, че нямаме много контакти на различни места и там където искам да я сложа, няма контакт. Та на въпроса: Откъде да поръчам по-дълъг кабел (захранване), за да я сложа където искам? В Алиекспрес намирам само с английски щепсел и цял комплект със станция, а на мен не ми трябва.

# 673
Здравейте, от няколко години имам Roomba 620 и все не мога да намеря хубаво място за станцията, хем да не пречи (като не чисти), хем децата да не я пипат, и най-важното да си я намира бързо и лесно.
Проблема идва, че нямаме много контакти на различни места и там където искам да я сложа, няма контакт. Та на въпроса: Откъде да поръчам по-дълъг кабел (захранване), за да я сложа където искам? В Алиекспрес намирам само с английски щепсел и цял комплект със станция, а на мен не ми трябва.
А най-обикновен удължител?

# 674
blue75, бихте ли споделила кой модел Neato имате? Аз се двоумя между d7 и d8. Водещото при избора ми ще е цената на черен петък.
Моята е D5, нямам забележки, особено в сравнение с LG, от които аз лично не бях доволна изобщо. Справя се много добре с почистването на килими, не е хаотичен.
D7 много често излиза в Амазон на цени около 200 евро, няколко пъти го имаше и колко 170, предполагам, че и на черния петък ще е доста намален

Общи условия

Активация на акаунт