Прахосмукачка робот -21

• 72 376
  • 741
  •   2
Отговори
# 675
  • Plovdiv, Bulgaria
А най-обикновен удължител?
Да, ще стане, но по-трудно ще го скрия (там където са включени) трябва да е зад мебел, а аз имах една идея зад перваза да е кабела. Ще потърся кабел и ако не намеря, ще взема удължител.

# 676
  • на Мелмак
8г ми ЛГ нямаше проблем с тъмни зони, Румбата, която имах преди 1.5-2г имаше.

# 677
  • на малък остров в океана
И аз съм с LG вече осем години и съм много доволна. Много ме е яд, че зарязоха бизнеса с роботите. И ми е трудно да си намирам оригинални консумативи. Поръчах преди време китайски странични четки, те се счупиха за няма и месец. Ще си карам с оригиналните, които имам докато мога и после ще се огледам за нов робот.

# 678
Здравейте! Търся съвет за Dreme D9.Купих го преди месец и в началото го пусках без приложението.След това изтеглих и го свързах с приложението и зададох опция запаметяване на карта.Пуснах го 3 - 4 пъти, започна да чертае карта, но не я запаметява.Вчера последно като я пуснах , изчисти , но се изключи от приложението и вече няма нищо ( имаше начертано нещо като карта, оцветено в синьо) .Площа на жилището е 85 кв.Времето за което чисти е 74  Мин.Кажете къде бъркам?

# 679
Здравейте,
Ползвам робот Румба от около 1 г. Преди няколко дни почистих филтъра, четките и контейнера. При опит да го пусна на следващия ден даде грешка, под формата на червен триъгълник, и не тръгва. Пробвах някои варианти, за да стартира, но бяха без успех.
Въпросът ми е към тези, които са се сблъсквали с подобен проблем, да ме посъветват каква може да е причината да не тръгва.
Батерията е изрядна. Консумативи не съм сменяла. Поръчала съм и ги очаквам. Робота е купуван от Амазон. Предполагам гаранцията не важи в България.

# 680
Някой от Пловдив пращал ли си е прахосмукачката на профилактика ( почистване ) в сервиз? Ако да , в кой?

# 681
  • Пловдив
Някой от Пловдив пращал ли си е прахосмукачката на профилактика ( почистване ) в сервиз? Ако да , в кой?
Два пъти гаранционно обслужиха моята в сервиза срещу Мол Пловдив.
Обслужват и извън гаранционни уреди.
България сервиз груп, телефона е със секретар и не успявах да се свържа когато съм правила опити.

# 682
България сервиз груп, телефона е със секретар и не успявах да се свържа когато съм правила опити.
И как се свърза в крайна сметка? Оставяш съобщение и те ти се обаждат?

# 683
Здравейте,
Ползвам робот Румба от около 1 г. Преди няколко дни почистих филтъра, четките и контейнера. При опит да го пусна на следващия ден даде грешка, под формата на червен триъгълник, и не тръгва. Пробвах някои варианти, за да стартира, но бяха без успех.
Въпросът ми е към тези, които са се сблъсквали с подобен проблем, да ме посъветват каква може да е причината да не тръгва.
Батерията е изрядна. Консумативи не съм сменяла. Поръчала съм и ги очаквам. Робота е купуван от Амазон. Предполагам гаранцията не важи в България.
Контейнерът не е добре поставен. Извади го и го постави отново, да усетиш, че хубаво легнал на местото си.
Провери филтърът дали е поставен правилно и капачето дали е затворено добре, също.
Червеният правоъгълник е проблем по контейнера - пълен/неправилно поставен.

# 684
  • Пловдив
Скрит текст:
И как се свърза в крайна сметка? Оставяш съобщение и те ти се обаждат?
Първият път като я оставих беше много скоро след покупката. Беше минала седмица и опитах да се свържа, за да разбера кога ще и дойде реда. С повече търпение и опити успях.

Вторият път имах пропуснато обаждане от тях, и отидох на място. Бяха ми звънели, за да ми кажат, че уредът е готов.

# 685
  • София
Чела съм в онази група във ФБ един човек от Пловдив, който поправя. Дамян Станчев, ако не бъркам името, дори имаха някаква договорка със админа на групата за ремонти на хора, които са купили през неговите линкове.

# 686
miraluba , Cuckoo благодаря.

# 687
Здравейте,
Контейнерът не е добре поставен. Извади го и го постави отново, да усетиш, че хубаво легнал на местото си.
Провери филтърът дали е поставен правилно и капачето дали е затворено добре, също.
Червеният правоъгълник е проблем по контейнера - пълен/неправилно поставен.

Благодаря за съвета. Контейнерът беше празен, филтъра - изпран. Единствено не бях пробвала с преместването му на друго място. Странно, но след като го преместих - тръгна.

# 688
В момента тази Ровента е на промоция. Моля за мнение. https://zora.bg/product/rr6825wh.
Не ми трябва да чертае карта, защото праговете ни са високи и при всички положения ще я местя на ръка от стая в стая

# 689
В момента тази Ровента е на промоция. Моля за мнение. https://zora.bg/product/rr6825wh.
Не ми трябва да чертае карта, защото праговете ни са високи и при всички положения ще я местя на ръка от стая в стая

На майка купих Мидея, но другия модел. Единствен недостатък на показания модел е малкият обем на контейнерчето. 0 .25 л го дават.
На майка е 400 мл и пак ми се вижда малък, сравнен с този на моята Виледа.
Тази е на майка
https://zora.bg/product/robot-mr02

Общи условия

Активация на акаунт