Прахосмукачка робот -21

• 72 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте., предстои ми да закупя Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, вкъщи нямаме домашен интернет все още,. Въпросът ми е - мога ли да я използвам без интернет, и мога ли така да направя карта н жилището? Също така, дали би могла да се свърже с мобилният ми интернет?

# 331
  • Пловдив
Може да се ползва без интернет. Стартира се от копчето и сама се прибира след като приключи.
Картата сама я създава след няколко почиствания. Ако има WiFi през приложението ще изпраща отчет за почистена площ, и ще я картографира. Инак ако не греша модела не може да чисти по зони и да се навигира софтуерно.
Не може да използва интернет от мобилни данни.

# 332
Може да се ползва без интернет. Стартира се от копчето и сама се прибира след като приключи.
Картата сама я създава след няколко почиствания. Ако има WiFi през приложението ще изпраща отчет за почистена площ, и ще я картографира. Инак ако не греша модела не може да чисти по зони и да се навигира софтуерно.
Не може да използва интернет от мобилни данни.
Благодаря за бързият отговор.
🙂

# 333
Здравейте, моля за мнение за Xiaomi Viomi S9 Robot Vacuum Cleaner и Xiaomi Mi Roborock S7

# 334
Ние сме с Roborock S7 и съм много доволна. Чисти си идеално и нямам забележки. Да отбележа обаче, че нямаме килими и не знам как се справя с тях.

# 335
Здравейте,
Моля за мнение за Xiaomi Viomi SE Vасuum Сlеаnеr. Извинявам се ако има коментари, но не ги открих.

# 336
  • Варна
Днес получих Braava 390t. Пуснах я на сухо да мине спалната, първо впечатление - тиха и ...глупава. Дано не всички irobot-и са такива.
Да видим и с мокро почистване как ще се справи.Simple Smile
Поръчах я от амазон за 110Е, дано си оправдае парите.

# 337
  • Пловдив
Моят iRobot е с много високо IQ и КПД.

# 338
  • Варна
miraluba  Hug

Чисти снощи, ще я бъде. Писах, че е глупавичка защото се блъска в мебели, стени, другата ми прахосмукачка не го прави та тази ме изненада. Бавна е, може би трябваше да изгледам някое видео и да съм подготвена ама не го направих. Но - това, че е безшумна компенсира та няма да е проблем да се мотае по-дълго по пода.
Хубавото за мен е и че работи с които харесвам и ползвам отдавна.

# 339
  • София-Младост
Моля за помощ. Скритата везна в мен не може да вземе решение
1. https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … 3gl/pd/D4YCSMMBM/
или
2. https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … 6gl/pd/D9N7M2MBM/
С някакъв код в момента разликата е 100лв. , Втория го взехме в офиса и го видях как чисти.
Но първия го дават по-мощен...това пък значи, че и по-шумен. Ох, не знам.

# 340
  • София
То си пише коя какви децибели има.
Важна е всмукателната мощност, не просто мощността.

# 341
  • София-Младост
Ами пише само на н.1 -72 децибела
А на мощност е 40/25 W, дали е всмукателна не пише.
н.1  Всмукателна мощност: 2500 Pa   
н.2 всмукателна 2200Pa
И двата ги дават 72 дВ, излезе ми в един сайт.

# 342
Колко пък да са шумни? По-тихи са от обикновените прахосмукачки.
Ако работи в една стая, в другата не се чува.
Но може би зависи и от режима на работа. Аз турбо режима, който е най-шумен, не го ползвам, защото нямам дългокосмести килими. Повече работи на гладки повърхности.

# 343
И аз нямам проблем с шума /67 db/.

# 344
  • София-Младост
Поръчах го, утре ще го взема. Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт