Размяна на козметика за коса - тема 10

• 91 559
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
ВНИМАВАЙТЕ И ПРОВЕРЯВАЙТЕ КАКВИ ПРОДУКТИ ВИ СЕ ДАВАТ! ВЧЕРА ЕДНА ДАМА МИ СНИМА МАСКАТА ОТ ПЪРВАТА СНИМКА, А ПОЛУЧИХ МАСКАТА ОТ ВТОРАТА! 

# 691
  • София
Коя е дамата?

# 692

Разменям шампоан Макадамиа, нов не отварян, хидратиращ за суха и изтощена коса. И крем на Eucerin, против пигментация, слънцезащитен фактор 30 и с лек цвят, който изравнява тена и е незабележим.

# 693
  • Варна
ioioto0 това Марокан ли трябва да е? Ако да второто със сигурност не е. Момичета наистина внимавайте . Навъдили са е разни тарикатки тук,които дебнат и завличат съфорумки. Скоро момиче,което ми е много близко Heart. се опари жестоко. Едно време изрично написах на първа страница да бъдете така добри да споделяте некоректните. Така ще предпазите другите.

# 694
  • Пловдив
Да, хубаво е да се сподели коя е дамата, за да няма и други опарени.
А ако дамата е в групата и има друга версия, да се включи и да обясни.

# 695
ВНИМАВАЙТЕ И ПРОВЕРЯВАЙТЕ КАКВИ ПРОДУКТИ ВИ СЕ ДАВАТ! ВЧЕРА ЕДНА ДАМА МИ СНИМА МАСКАТА ОТ ПЪРВАТА СНИМКА, А ПОЛУЧИХ МАСКАТА ОТ ВТОРАТА! 
Споделете дамата коя е, и нека и тя да изрази своята версия, ако има такава.

# 696
Аз също се опарих тук с некоректна размяна. Тогава бях нова и не знаех къде и дали мога да се оплача. Трябваше да получа отливка на крем Ми Аманте, но не получих това което трябваше. Сигурна съм че не е грешка, а онази "дама" тогава просто ме преметна. Вече почти не разменям, макар и да имам твърде много продукти за коса. Ето сега ще изхвърля 2 термо крема на Керастаз, но не ги пуснах за размяна, нямам доверие вече.
Съжалявам че с потребителката се е случило така и мисля че трябва некоректните да се докладват и баннват!

# 697
Аз също се опарих тук с некоректна размяна. Тогава бях нова и не знаех къде и дали мога да се оплача. Трябваше да получа отливка на крем Ми Аманте, но не получих това което трябваше. Сигурна съм че не е грешка, а онази "дама" тогава просто ме преметна. Вече почти не разменям, макар и да имам твърде много продукти за коса. Ето сега ще изхвърля 2 термо крема на Керастаз, но не ги пуснах за размяна, нямам доверие вече.
Съжалявам че с потребителката се е случило така и мисля че трябва некоректните да се докладват и баннват!
Lale_lili как ще изхвърлиш, това си е грехота! Дай насам тези кремове, ще измислим нещо! 🤗

# 698
  • Варна
Аз също имам огромно количество козметика,но с размени не се занимавам с редки изключения и то само с момичета,които познавам от години. Имам няколко не особено приятни случки,които ме отказаха. Хвърлям много козметика -признавам си,много подарявам и раздавам също.

# 699
.

Petyyyaaa е потребителят! Но след това видях, че е новорегистриран потребител, от 2 дни и няма нито една публикация. Реално следващия път ще го направи с нов профил.
Бяхме уговорили среща, дадох й моя номер, но тя нейния не. Каза, че ще ми звънне , когато се намира пред заведението, в което аз бях. Получих съобщение, че е отвън. Когато излязох ми каза, че не може да се свърже, защото й дава, че телефонът е извън обхват. След това навързах нещата, че умишлено го е направила, за да нямам неин номер.

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 08:52 от ioioto0

# 700
Съжалявам за неприятната случка!
Предприети са съответните мерки срещу профила, с който сте контактувала, а също и срещу профила, от който се е клонирал този, който ви е измамил с размяната.

# 701
Актуално за размяна, някои са нови, а остналите само тествани по 1 път.
Много натрупах и искам да разредя малко продуктите:)

Kerastase нощен серум, липсва една помпичка, вчера е отворен.
https://www.zlatnaribka.com/magichen-noshten-serum-kerastase-nutritive/

Четка Philip Kinglsey с калъфче НОВА
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/chetki-za-kosa-phili … airbrush-and-case

CHI Total protect хидратиращ лосион с термо и УВ защита НОВ, имам два, продукта е страхотен
https://www.zlatnaribka.com/chi/thermal-styling--stilizirane-i-z … al-protect-177-ml

CHI коприната нова
https://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/koprine … lk-infusion-50-ml

CHI комплект стимулираща серия с коприва за косопад и растеж шампоан, балсам и спрей за скалп, само са тествани
https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-komplekti/sistemata-za-vazst … ta-chi-power-plus

Макадамия маска нова
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/macadamia-natu … eep-repair-100-ml

Търся шампоани: Фолиген меди, на Кевин Мърфи
Балсами: Керастаз Дисциплин и всякакви на Кевин Мърфи
Маски: на Кевин Мърфи и Balmain moisture repair
Финиши не търся.

Бих разменила и за парфюм - само CH Good girl edp и Libre intense/le pafum

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 10:20 от Анонимен

# 702
  • София
Търся PHILIP KINGSLEY
MOISTURE BALANCING COMBINATION SHAMPOO.

# 703
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз пих скоро една студена вода (няколко пъти 🤣) и не мислех да повдигам въпроса тук, а да приема нещата, но видях, че има и други опарени, затова все пак ще споделя - най-вече, защото години наред съм имала много приятни размени на продукти, завързани контакти покрай тях и дори няколко от тях са прераствали в приятелства ♥️, затова е някак обидно да не опитам да предпазя и други.
На 17.10.22 изпратих тези продукти към потребител N.U.A

Използвани са двата Керастазки шампоана и травълчетата също на Керастаз. Останалите продукти за коса Марокан и Керастаз са ползвани по веднъж, а козметиката и четката за руж са абсолютно нови. (Изпратих и едни тампончета за почистване на грим с лосион и околоочен крем от био марка като подарък, защото обичам да правя подаръчета, когато имам възможност, а от това кремче имах две)
Бяха ми обещани отливки от нишови парфюми и маркова чисто нова чанта от естествена кожа. Получих това

Марковата чанта беше далеч от нова, има надиранияна няколко места по кожата, дупчиците за удължаване на презрамката са разширени, кожата при магнитчето за закопчаване е протрита.

Парфюмите кои са така и не знам, няма надпис кой какъв е. Отделно бях погнусена от капачките им - едната беше начупена цялата и увита с лекопласт, за да не се разпадне. Капачката на мъжкия тестер беше като 10годишна, мазна и цялата в прах. Всичко беше сложено просто в една найлонова торбичка и в във втора торбичкана Спиди. Изхвърлих капачките, защото бяха ужасни, другите неща запазих просто, за да ми напомнят да бъда по внимателна. Имах усещане за тази жена, два пъти ѝ казах, че не искам да правим размяна, защото нямам нужда от тези продукти, но беше доста настоятелна, цяла седмица и поддадох. Писах ѝ, че съм разочарована, но не ми отговори изобщо.

# 704
Имаше една, която все обясняваше, че имали бизнес в Русия и предлагаше чанти за парфюми….Веднага ми светна сигналната лампичка, бизнес дама с маркови чанти, а няма 100 лева за парфюм….Може и да е същата, просто ник-а да е сменила….
Много съжалявам aiki_ira, разменяли сме и знам, че си много коректна…..🌹

Общи условия

Активация на акаунт