Перете ли на ръка ....

• 12 039
  • 184
  •   1
Отговори
# 120
На ръка пера само като сме на почивка.А тези кърпички, дето е показала Бу, са супер.И аз се родих от както ги ползвам. PeaceПонякога слагам по две, за всеки случай Wink

# 121
# 122
Много рядко! Wink

# 123
Не! Преди няколко месеца /тъкмо се беше родил малкият/ и ми се повреди пералнята. Издържах само 2 дни и веднага купихме нова. Не мога да си представя да пера на ръка. Още повече с малко дете...  Rolling Eyes

# 124
  • Варна
тц.

ако нещо не може да мине през пералня или миялна, значи няма място в дома ми! за сушилнята съм склонна на компромиси...понякога.

на ръка пера единствено банските, когато сме на почивка. друго не.
Peace

# 125
  • София
Понякога  Peace
Имам дрехи които немога да пусна в пералнята

# 126
Мнооого рядко, само някоя фина блуза или шал, и няколко неща, които страшно пускат. Много мразя, особено изплакването.  ooooh!

# 127
Не...
всичко в пералнята,тя затова по 3 пъти на ден върти

# 128
Да случва се.Пера дрехи ,които даже и да имам програма на пералнята за тях са една две блузки примерно и няма смисъл да пускам пералня само за тях Peace.

# 129
  • на кой му пука, майна
Да. Пера на ръка дрехи, които пускат цвят

# 130
Да, по-фини материи, дрехи, които пускат. А '98 като родих Павел имах полуавтоматична пералня (все едно обикновена Роса), памперсите ми бяха мнооого скъпи и слагахме само вчер...и такова ръчно пране падаше  #Crazy  #Crazy  #Crazy ; за щастие за кратко.

# 131
На ръка пера само сутиените си и 1-2 блузи, които, ако ги пусна в пералнята ще станат на нищо.

# 132
  • Монтана
НЕ  Naughty разраняват ми се ръцете

# 133
Мноого рядко защото мразя да пера ръка.

# 134
Пера на ръка мои дрехи, които не са за пералня, също така и бельо. Ако не мога да събера достатъчно цветни дрехи за пералня също пера на ръка.

Общи условия

Активация на акаунт