Крем за около очи - тема 11

• 113 176
  • 741
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте! На 46 г. съм. Имам жестоки торбички и тъмни кръгове под очите, както и как да се изразя - " паднали клепачи ", особено след сън. Много грозна картинка. Необходими са ми два - три часа след ставане за да се оправят тези клепачи. Много съм доволна от козметиката на Виши за лице, но техните околоочни ми действат много зле. Очите ми подпухват още повече от тях. Много ще съм ви благодарна, ако ми препоръчате крем, който би помогнал в моя случай? ☺️

# 601
Ronald [/b]
Относно торбички под очите, този действа!
https://www.lookfantastic.com/p/dr.-brandt-needles-no-more-no-mo … age-15g/12293319/
[/quote]

Здравейте, от къде може да се купи в  България ?

# 602
Този крем много ми го хвалиха и го взех от Румъния. Честно казано, за сега не е нещо уау

# 603
Здравейте! На 46 г. съм. Имам жестоки торбички и тъмни кръгове под очите, както и как да се изразя - " паднали клепачи ", особено след сън.
Аз съм доволна от околоочния серум на Transparent Lab, пише че е и за тъмни кръгове,но нямам чак  "жестоки" торбички. За подпухването, ако не е още от млада възраст, по-добре търсете причината в храненето.

# 604
  • София

Здравейте, от къде може да се купи в  България ?
[/quote]

И аз това се чудех.....

# 605
Stefani, може да е хормонално това подуване. От опит го казвам.

# 606
Здравейте,
Много искам да пробвам този крем на Есте Лаудер

Два въпроса:
- има ли доволни от него
- и от къде и горе-долу на каква цена го взимате.

Намирам го в Дъглас за 176 лв, в makeup за 97 лв, нотино пак 97 лв.  и парфимо за 94 лв. Много голяма разлика има в цената и малко се притеснявам да не е менте в сайтовете с по-ниска цена.

# 607
  • Popovo
Здравейте,

Два въпроса:
- има ли доволни от него

Намирам го в Дъглас за 176 лв, в makeup за 97 лв, нотино пак 97 лв.  и парфимо за 94 лв. Много голяма разлика има в цената и малко се притеснявам да не е менте в сайтовете с по-ниска цена.

Защо не поръчате от Нотино първо 5 мл., да прецените дали ще ви е добре.
https://www.notino.bg/estee-lauder/advanced-night-repair-regener … rgove/p-16048916/

# 608
Ами и доставкаа като платя и ще станат 35 лв за едни 5 мл и аз не знам

# 609
Здравейте,

Два въпроса:
- има ли доволни от него

Намирам го в Дъглас за 176 лв, в makeup за 97 лв, нотино пак 97 лв.  и парфимо за 94 лв. Много голяма разлика има в цената и малко се притеснявам да не е менте в сайтовете с по-ниска цена.
Ползвала съм го този околоочен на Ести, хубав е, добре омекотява и хидратира, за бръчки не знам как ще е, аз нямам такива. В момента ползвам един от по леката им серия и също съм доволна.
Ето този:
Скрит текст:
Моят съвет е, ако можете да си го набавите като подарък или тестер и да пробвате. При мен дойде като подарък към крема им за лице в несесерче с още 3 продукта. Точно 5 мл беше.

Редактирам защото сега видях, че в момента го има в промоционален несесер като подарък към всяка покупка на продукти на Ести за над 135 лв. в makeup
Скрит текст:

# 610
Здравейте, момичета! Моля за съвет към какъв серум, крем или и аз не знам какво да се ориентирам.
Проблемът е жестоки торбички под очите, придружени с пигментация и хлътвания. На снимка не си личи толкова, но слагам такава скрит текст.
Скрит текст:
На 40г, винаги съм имала, ама последната година станаха ужасно зле. Не са хормонални, пускала съм изследвания. Знам, че няма да изчезнат, ама поне малко да подобря положението. Разглеждах околочния на CereVe, ама не знам дали е достатъчно ефективен.

# 611
  • Mediterraneo
За съжаление, няма кремове, които се справят с всичко. За мен околоочният само освежава леко тен( ако сложиш розовите очила) и хидратира иначе чувствителната кожа там, нищо повече. Както всъщност всеки крем, от която и да е гама- подхранва и хидратира, останалото е само маркетинг.

# 612
Знам, обаче от филър под очите честно казано ме е страх. Имам в скулите, с идеята уж, за да лифтира малко, ама не виждам ефект.

# 613
  • Mediterraneo
Аз изобщо не говоря за филъри и каквито да е интервенции, едва ли някога лично аз бих прибягнала до тях.

# 614
Диди, консумираш ли сол, алкохол, въглехидрати? Спиш ли достатъчно?
Като ти гледам горния клепач, ми се струва, че задържаш вода...

Общи условия

Активация на акаунт