Крем за около очи - тема 11

• 113 490
  • 741
  •   2
Отговори
# 255
  • Седмото небе
Този специално е доста плътен като текстура. Сякаш е за доста сух контур, не знам и до колко ще е добра основа за коректор. По-добре от Ревиталайзинг серията виж, той е страхотен. Озарява и освежава при мен осезаемо, за под грим при мен беше ОК. Доста лек пък като гел е зеления Дейуеър за очи. Той май е хидратиращ и против подпухване, кръгове. Това ако държиш да е на Ести де.
Иначе варианти безброй...

# 256
Благодаря много! Щом е плътен като текстура не е за мен. Ще пробвам Ревиталайзинг. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:27 от 17154

# 257
Плътен е, но и без особен ефект дори за сух контур. Веднъж съм пробвала серията и не мисля да повтарям.

# 258
Преди време (не много отдавна) в тази тема имаше няколко мацки, които си бяха правили процедури за повдигане на клепачите и бяха доволни. Може ли да се включат пак и да кажат с времето как се развиват нещата.
Благодаря предварително Simple Smile

# 259
  • Наоколо
Здравейте, дами! Аз цял живот съм с егати торбичките. И наистина се борих с тях, докато не открих Ziaja. Цената е направо символична. А резултатите са налице почти веднага.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 15:21 от chocolate.queen

# 260
Аз ползвах околоочния на Жая с козе мляко и изобщо не е лош. Много хубаво попива и се нанася лесно. Цената не я коментирам. Взех си обаче на Нивеа един от серията Q10 околоочен, изобщо не съм доволна. Не знам дали този крем се беше скапал, но още с първото нанасяне стоеше някак странно и не попива. На всичко отгоре леко ми щипеше, а поначало не съм с чувствителни очи.

# 261
Здравейте!Кожата под очите ми е много тънка и суха.Какъв крем бихте ми препоръчали?Трябва много да хидратира и да не тежи.Торбички нямам.

# 262
Здравейте!Кожата под очите ми е много тънка и суха.Какъв крем бихте ми препоръчали?Трябва много да хидратира и да не тежи.Торбички нямам.

Здравей Simple Smile Бих ти препоръчала с 2 ръце околоочния на Bobbi Brown - Hydrating eye cream. В момента го ползвам, това е най- хубавият хидратиращ крем, който съм използвала  Simple Smile

# 263
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този крем.Какво да очаквам от него?

# 264

Ами, за много тънка и суха кожа, плътен и богат крем бих избрала. Не тежат, подхранват и укрепват много по-добре. Хидратиращите нямат особен ефект в такива случаи. Поне при мен. Позволявам си ги само в големи жеги през лятото и вечер понякога.
При мен и горният клепач е много сух. Зачврвява се и се лющи, ако не ползвам достатъчно плътен и богат крем.

# 265
Отдавна не съм писала в тази тема, но съм си запазила 2 опаковки на продукти за очи, които ползвах през лятото, за да ги похваля - е, не са ме избавили от бръчки, но много приятни за ползване и идеални под грим и двата:

Имам още едно Vichy, което обаче не е на нивото на първото. Те са и различни серии, разбира се, но второто е за девойки под 30, определено. Аз ще го доизмажа върху очни серуми.

# 266
Здравейте, дами! Аз цял живот съм с егати торбичките. И наистина се борих с тях, докато не открих Ziaja. Цената е направо символична. А резултатите са налице почти веднага.

Здравейте. За каква възраст е подходящ този крем?
Аз съм на 54 и търся околоочен крем за изглаждане на бръчки и торбички. Харесах този: https://www.notino.bg/estee-lauder/advanced-night-repair-regener … -i-cherni-krgove/
Може ли мнението ви за него.
Приемам предложения и за други марки.

# 267
Аз харесвам посочения на Estee LAuder - богата текстура, хубаво овлажнява и подхранва при мен.

# 268
Приключвам този крем и имам натрупани впечатления.Започнах 41 години, нямам дълбоки бръчки около очите, съвсем леки едва забележими фини линии, но кожата под очите ми е много суха и когато сложа по-тежък грим я утежнява.Та, ползвах този едновременно с  Advanced night repair на Ести и с Hydrating Eye Cream на Боби Браун.Когато ги редувах, виждах огромна разлика в околоочната си зона в дните, когато съм с кремчето на Шисейдо.Богата, плътна консистенция.Миговенно заглажда и подхранва зоната под очите.Много, много ми хареса, препоръчвам.

# 269
^^^ Future Solutions е най-силната анти-ейдж линия на Шисейдо, ако не се лъжа. Имам само пудрата им засега, скоро гледах и ФДТ от същата линия и се залъгвах, че още не съм остаряла за грижата за кожа от линията - да се чете кисело и скъпо ми е гроздето Wink

Общи условия

Активация на акаунт