Крем за около очи - тема 11

• 113 464
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Dona-Flor, много благодаря Flowers Bouquet !
Нощният ми е  Revitalizing Supreme в момента и ще ги съчетая.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 22:29 от Dari_77

# 301
АNR не ми върши никаква работа, а Supreme eye balm подхранва и заличава фини линии. Смених с него Shiseido bio performance, който не сменях над 10 години.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 09:52 от marigold_

# 302
Гледам цената на Supreme eye balm, излизат резултати за около 60 долара. Вие откъде си го взимате и за толкова ли?

# 303
Потвърждавам за Supreme + eye balm. Има много хубава текстура и попива бързо. Бих казала същото и за ЕЛ Daywear eye cream. Но бръчици нито един крем не заличава, за съжаление. Временно може да се "напомпат" като оптически ефект.

Моите околоочни на ЕЛ идват в комплект с техните кремове. Не бих ги купила отделно, но аз по принцип използвам за под очите какъвто крем нося.

# 304
Гледам цената на Supreme eye balm, излизат резултати за около 60 долара. Вие откъде си го взимате и за толкова ли?
От тук искам да поръчам:
https://www.flaconi.de/pflege/estee-lauder/revitalizing-supreme- … l#sku=80020488-15
Около 60 Euro, пускат кодове понякога. Над определена сума добавят мини сет на EL

# 305
Под крема на ЕЛ слагам и серум Shiseido ultimune. Той също определено допринася за изглаждане на фините линии. Ефектът, разбира се е докато се ползва подходяща козметика.

# 306
Може ли да споделите мнение за този крем? Благодаря предварително Simple Smile

https://www.uriage.com/BG/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%B … D0%95%D0%9D%D0%95

# 307
В английския сайт на ЕЛ често има отстъпки и подаръци над определена сума.Има и отстъпка за нови клиенти. Неудобното е ,че трябва да се ползва превозвач.

# 308
  • София

Напоследък го купувам основно при промоции и намаления в официалния бутик на марката в София. Често правят отстъпки. Понеже накуп купувам по няколко неща, нямам спомен за точната цена, но е от порядъка на 35-40% намаление. Поръчам и от сайтове. Намира се на прилични цени.

# 309
Някой ползвал ли е Supreme + Eye Balm на EL. Случайно попаднах на него и моля за отзиви. Или да заложа на Advanced Night Repair Eye.

Ползвала съм го. Харесвам го повече от ANR Eye. Подхранва, успокоява, овлажнява и освежава околоочната зона. Много е хубав!

Да, ползвам. Advanced Night Repair Eye е нелош базов  крем за млади очи без проблеми. В останалите случаи може да се ползва и като допълнителна хидратираща грижа от време на време, но не и като единствена грижа. Поне според мен. Supreme + серията определено е по-добър избор за сваляне на подпухвания, тъмни кръгове, сухота. Като цяло е по-хубав. Купувам го за малко под 100 лв. на намаления. Често и като подарък към други покупки е в травъл вариант от 5 мл. Два пъти годишно бутиците на ЕЛ имат намаления от 35%-40%. Тогава излиза доста изгодно.
След Revitalising Supreme+ бих сложила All About Eyes на Клиник и едва след това  Advanced Night Repair. Той е най-нищоправещ сякаш и само с него не бих се оставила. И ако трябва да избера само един околоочен, не бих го купила. В зимния сезон ползвам Re-Nutriv серията - перфектни са за застаряващ, сух, чувствителен и подпухващ клепач, но там цените ми идват леко прекалени. На редовна цена не ги купувам никога. Търпеливо изчаквам отстъпка от мин. 35%. Иначе пък са супер икономични, защото са много плътни. Мажат се като масло. Една опаковка ми изкарва по много време. Тяхно нелошо, но далеч по-бюджетно подобие е богатата версия на All About Eyes на Клиник.

Околоочните на Апивита не са хубави. Фен съм на много продукти на марката, но не и на околоочните им кремове. Не стават просто.

Extra-Firming крема за очи на Кларанс няма никакъв проблем да се ползва преди 40 според мен. За 40+ e неефективен. Нямат някакви кой знае колко силни съставки. Аз ползвам червения Super Restorative на марката. Серията е за 50+ по принцип. На 45 съм и околоочните Extra-Firming изобщо не работят за мен, въпреки че кремовете за лице от серията са от любимите ми.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 08:52 от Light Beam

# 310
  • София Младост 3
Аз имах такъв проблем. Това е генетично и цял живот се тормозих с торбички под очите. Изпробвах какви ли не кремове и бабини рецепти без резултат. Накрая отидох в козметичен салон за скъпа процедура, но ми отказаха и директно ме насочиха към пластичен хирург. Просто това е комбинация от мастни натрупвания и отпуснат мускул на долния клепач, не се влияе ит кремчета, и с възрастта става все по-видимо. Вече бях навършила 30 и се подложих на операция, доволна съм. Доктора каза, че доста мастни натрупвания е премахнал, което ме впематли, защото винаги съм била с ниско тегло. Това обаче не решава приблема с бръчиците, затова се записах за темата. Вече 3 години след операцията мога да кажа, че повече торбички не съм имала.
Може ли повече информация за операцията, къде е правена, при кой, цена? Дали има сайт на клиниката, за да видим снимки преди и след операцията?
Аз също имам постоянни торбички, задържам вода (не мога да си наложа да ям по-безсолно). Отдавна свикнах хората да ме питат: Не съм ли се наспала?

# 311
Аз имах такъв проблем. Това е генетично и цял живот се тормозих с торбички под очите. Изпробвах какви ли не кремове и бабини рецепти без резултат. Накрая отидох в козметичен салон за скъпа процедура, но ми отказаха и директно ме насочиха към пластичен хирург. Просто това е комбинация от мастни натрупвания и отпуснат мускул на долния клепач, не се влияе ит кремчета, и с възрастта става все по-видимо. Вече бях навършила 30 и се подложих на операция, доволна съм. Доктора каза, че доста мастни натрупвания е премахнал, което ме впематли, защото винаги съм била с ниско тегло. Това обаче не решава приблема с бръчиците, затова се записах за темата. Вече 3 години след операцията мога да кажа, че повече торбички не съм имала.
Може ли повече информация за операцията, къде е правена, при кой, цена? Дали има сайт на клиниката, за да видим снимки преди и след операцията?
Аз също имам постоянни торбички, задържам вода (не мога да си наложа да ям по-безсолно). Отдавна свикнах хората да ме питат: Не съм ли се наспала?
Цени най-различни, не мога да твърдя, че съм обикаляла за консултации… отидох там, където ме пратиха от скайлайн - др Пеев в болница Вита, на сайта им би трябвало да има актуален ценоразпис. Иначе в офертомед по принцип излизат също промоции. Не знам сега след пандемията и при инфлацията какви са цените. Трябва да се внимава рискът е от птоза на клепача. Но иначе възстановяването е абсолютно безболезнено - малко синини за около седмица, това е индивидуално, има мазила и добавки за лечение на синини. Би могло да се направи и с местна упойка, но сигурно не е приятно, защото разрезът се прави на гънката точно под миглите, много близо до окото. Кожата там зараства добре и белег няма. Снимки не съм гледала, може би гугъл търсене ще покаже. То какво да покаже - снимки с и снимки без торбички. Просто проучете внимателно доктора, за да не стане беля, моят беше пластичен а не очен хирург.

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 16:58 от Анонимен

# 312
Избрах си All about

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 14:49 от Dari_77

# 313
Rich или нормалния? Който и от двата да е, не би трябвало да те разочароват. Най-добрите околоочни като съотношение цена-качество са тези кремове за мен. Ще чакаме да споделиш дали си доволна.

Аз чак не смея да се похваля, защото е твърде хубаво, за де не е нещо временно... Neutral Face Почти не подпухвам и околоочната ми зона не е суха напоследък. Комбинирам серума на Кларанс V-shaping Tightening & Anti-Puffiness Eye Concentrate и околоочен от Re-Nutriv серията на ЕЛ. И двата продукта са ми на привършване.

# 314
Light Beam, на All about you rich се спрях. Намерих мнението ти в темата, освен това съм ползвала All about you преди години, но сега кожата ми е малко по-суха  и този ще ми дойде добре. В момента ползвам Repairwear Laser Focus също на Clinique и съм доволна като превенция на фини линии и бръчки, но сега търся за проблеми с подпухналост. Аз съм доволна и от Advanced Night Repair на EL, но моята кожа не е много суха. Сега за нощен околоочен чакам Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Eye Balm , поръчах го в комплект изгодно от flakoni.de, хвана го отстъпката, въпреки, че е намален. About you rich мисля да ползвам за дневен, след Laser Focus. Взех си и два на Filorga да пробвам.
P.S. Аз имам проблем, че като реша, че ми трябва нещо и си купувам по няколко наведнъж, дали козметика, дали обувки, чанти или дрехи. Та сега пак се запасих с околоочни. Ще имам за година и повече за напред.

Общи условия

Активация на акаунт