Крем за около очи - тема 11

• 108 873
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
От всички кремове за очи,  които съм пробвала, единствено от този виждам видим ефект, тъмните кръгове избледнява доста, кожата изглежда свежо и хидратирана.

# 616
От всички кремове за очи,  които съм пробвала, единствено от този виждам видим ефект, тъмните кръгове избледнява доста, кожата изглежда свежо и хидратирана.

Поредна опаковка купувам от него и определено също съм от доволните. Много добре ми хидратира зоната около очите, не ми ги дразни и според мен предотвратява образуването на фини линии. В началото ми беше странна консистенцията му, но после свикнах. Преди коледните празници в Лили беше доста намален и си взех два броя.

# 617
А при мен този крем не действа, дори не хидратира. Подарих го на приятелката, която ми го препоръча и го ползва от години.
Кожата ми е много бяла и суха.

# 618
zigizagi, задържам вода, определено. От месец пия Лимф0зот и правя някакви дренажни масажи, ама естествено е бавен ефекта. Алкохол някоя чаша вино през седмицата, ама с две на 4г няма са оцелея иначе 🤣

# 619
Диди, тогава намали сол и захар. И пий вода. Много хора мислят, че като не пият много вода, няма да я задържат, но това не е вярно.

# 620
Здравейте!
В голяма чуденка съм какъв крем за околоочните линии да си взема, нещо изпробвано и наистина с някакъв дори и минимален ефект, а не поредните пари и надежди в коша  ... Бихте ли ми препоръчали нещо ефективно?
Възраст 40+

# 621
А при мен този крем не действа, дори не хидратира. Подарих го на приятелката, която ми го препоръча и го ползва от години.
Кожата ми е много бяла и суха.
А какъв околоочен крем ползвате, моята кожа е също много суха и бяла?

# 622
monii, какви ли не с променлив ефект. Напоследък съм с един евтин от ДМ, но сега съм на работа и не мога да се сетя дали е на balea или на alverde. Води се за зряла кожа, т.е.  над 55-60, но въпреки това си го купувам. С тъмночервена капачка е. Купих си и sensitive от тази серия, но той е много лек за мен (45+).
Като цяло за лицето зимата съм доволна от Алверде с авокадо - хидратиращ и мазен е.

# 623
От всички кремове за очи,  които съм пробвала, единствено от този виждам видим ефект, тъмните кръгове избледнява доста, кожата изглежда свежо и хидратирана.

Поредна опаковка купувам от него и определено също съм от доволните. Много добре ми хидратира зоната около очите, не ми ги дразни и според мен предотвратява образуването на фини линии. В началото ми беше странна консистенцията му, но после свикнах. Преди коледните празници в Лили беше доста намален и си взех два броя.

Каква е кожата ви под очите? Достатъчно ли хидратира, че моята е мнооого суха.
За момента съм доволна от този (понякога ползвам на цялото лице), успокоява и ми хидратира в пъти повече отколкото един далече по-скъп на Dr Levy, но сякаш не е достатъчен за бръчки.
търся сходна хидратация.

# 624
Не ми е чак много суха, но кремът доста добре хидратира, така че и за много суха ще е добре. По принцип дори съм с мазна кожа, но в момента съм бременна и ми е суха.

# 625
Моята е нормална. Но крема си е мазничък леко, но бързо попива и не стои мазно.

# 626
  • София
С екстремно сух околоочен контур съм и кремът на Меди пийл е най-безсмисленият продукт, който съм ползвала. Нито хидратира, нито подхранва, нито забелязах изсветляване на тъмните кръгове.
Докато го ползвах за кратко /защото го изхвърлих/, кожата ми бедстваше ужасно - изтормозена и "гладна", въпреки че слагах сума неща отдолу.
От много години ползвам корейска козметика и това, че е "разтеглив" и се точи по никакъв начин не ми пречи, имала съм много такива продукти и съм свикнала. Но това, че консистенцията е като на лепило "Момент" и хидратира точно колкото въпросното лепило, не успях да преглътна. То не може да се размаже като хората даже. Слагаш и след 30 секунди кожата е опъната и суха, все едно нищо не си мазал.

# 627
Reina, благодаря за този коментар! Имах чувството, че съм единствената недоволна от него!

# 628
Има различни мнения и аз съм чела негативни и чак се учудвам, понеже на мен пък много ми допада, та като всичко с козметиката си е на принципа проба-грешка.

# 629
И аз да се изкажа. Упорита съм и не хвърлям козметика, но ми беше изключително труден за нанасяне и ефект не видях от крема на Медипийл. Вчера го приключих. От няколко месеца изобщо не спя добре и това се отрази в много неприятни тъмни сенки под очите, та търся продукт, който да бори това. Седят цял ден, нон стоп и едва с коректор прикривам...Моля за препоръки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт