Крем за около очи - тема 11

• 108 601
  • 717
  •   1
Отговори
# 675
Повдигането на клепачите става при при хирург .😀

# 676
Пробвайте това. Не знам дали работи, но нищо не губите: https://www.instagram.com/reel/DGdo_hZN_QQ/?igsh=MThxcTBldmdlcXA3Mg==

# 677
Момичета, ползвам в момента Caudallie resverstrol lift, но търся след него да разнообразя. Хубаво хидратиращ околоочен, без да мазнее да препоръчате?

# 678
  • USA
Clarins Total eye life (много го харесвам)
Kiehl's Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment Cream (но той малко повече мазнее, обаче хидратация 10/10)
La Roche Redermic R Retinol Eye Cream

OSEA Advanced Repair Eye Cream - впечатлена съм от марката, това кремче ми беше пратено като мостра и също много ми хареса.

Има и още много,но на прима виста се сетих за тези.

# 679
Момичета, ползвам в момента Caudallie resverstrol lift, но търся след него да разнообразя. Хубаво хидратиращ околоочен, без да мазнее да препоръчате?

Опитай пептидния околоочен на Dr. Derm - много лек и не мазнее и откъм хидратация е ТОП! Ползвам само него от известно време и определено усещам околоочния си контур по освежен, а съм от хората, които имат малко заспал/тъжен поглед.

# 680

Какви са впечатленията Ви от него? В момента съм със серума за лице и много ми харесва, обмислях и крема за очи Simple Smile

# 681
Здравейте, момичета Simple Smile Моля за препоръка на крем, който да хидратира добре, да изглажда бръчки и да се бори с подпухванията, възраст 40, чувствителни очи. Ще приложа снимка какви обривчета ми се образуват от повечето околоочни кремове.
На снимката съм с току-що сложен крем.
Благодаря 😊

# 682
Здравейте, момичета Simple Smile Моля за препоръка на крем, който да хидратира добре, да изглажда бръчки и да се бори с подпухванията, възраст 40, чувствителни очи. Ще приложа снимка какви обривчета ми се образуват от повечето околоочни кремове.
На снимката съм с току-що сложен крем.
Благодаря 😊

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030014054 - Опитай с този, аз лично съм много доволна.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 16:22 от Veselushka

# 683

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030014054 - Опитай с този, а лично съм много доволна.

Благодаря Veselushka Simple Smile
Кожата под очите ми изглежда ужасно, ако не сложа крем е суха и с бръчици, за съжаление и с обриви Sad

# 684
Bella77, необходима Ви е силна, ежедневна, дълбока хидратация преди да нанесете какъвто и да е крем.
Започнете да четете и да се интересувате какви тонери (не почистващи тоници) и серуми с подходящите активни, подходящи за възрастта Ви съставки съществуват и наблегнете на тях. Има разни бабини деветини за нанасяне на крем на влажна кожа, но това е само повърхностна хидратация, а сериозната такава е дълбочинната. Ако започнете да я практикувате ежедневно сутрин и вечер (и то няколко слоя), бръчки няма да премахнете, но ще ги минимизирате донякъде и ще постигнете еластичност на кожата.
За бръчките резултати може да постигнете с ретиноиди, но и тях преди да започнете, Ви е нужно първо да успокоите кожата си от раздразненията и да я подготвите със солидна (пак наблягам) хидратация.

# 685
GeryGG, благодаря за съветите, много мило Simple Smile
Бихте ли ми препоръчали нещо конкретно като продукти и стъпки, възраст 40+ Simple Smile
До преди седмица ползвах CLINIQUE Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream, но много ми изсушаваше кожата и ми се получаваше този обрив, който и си остана. Много благодаря 😊

# 686
Кремът (с изкл. на ретиноидите) за мен има 10% принос в грижата за кожата - той само запечатва това, което сложите под него. Доста кремове и при мен изпиват влагата и ми вредят повече, отколкото съхраняват свежия й вид. Не харесвам матиращи, а glow продукти. 90% залагам на тонери (5-7слоя чиста течност пръсната на лицето чрез спрей) и серуми (2 пълни пипети) с изчакване между апликациите.
Аз съм вече почти изцяло на корейска и японска козметика, защото не намирам другаде такова богатство на съставки.
Това е темата, където ще се ориентирате за продуктите:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1761945
Преди азиатската използвах френска. Ако не Ви се занимава с поръчки от Азия, всички висок клас френски продукти са за мен добри, защото като философия те не одобряват особено естетичната хирургия и създават чиста козметика с традиции.
Аз съм 50+ без бръчки и нито една естетична интервенция (дори ботокс никога не съм слагала). С увереност мога да твърдя, че това го дължа на хидратация, ретиноиди и японски лимфодренажни масажи. Не на кремове.

# 687
GeryGG, много благодаря ❤
Може ли да ми препоръчате конкретни марки  и продукти френска козметика?
Сърдечно благодаря ❤

# 688
Заслужават си:

Guerlain
ABEILLE ROYALE DOUBLE R RENEW & REPAIR ADVANCED SERUM
ABEILLE ROYALE YOUTH WATERY OIL SERUM

Biologique Recherche
SÉRUM MATRICIEL VISAGE
SÉRUM 3R

DIOR
CAPTURE TOTALE LE SÉRUM

Filorga
GLOBAL-REPAIR INTENSIVE SERUM
NCEF-REVITALIZE SERUM

Vichy
NEOVADIOL MENO 5 BI SERUM
MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS SERUM
LIFTAVTIV (цялата серия)

Avene
DERMABSOLU SERUM
CICALFATE+ SERUM (задължителен ако започнете ретиноиди)
CLEANANCE A.H.A SERUM

# 689
GeryGG, много мило, много благодаря ❤ за полезната и изчерпателна информация.

Общи условия

Активация на акаунт