Крем за около очи - тема 11

• 110 493
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Черните на същата марка съм ползвала и не бяха нищо особено.

# 721
  • Някъде там
Здравейте,  моля за препоръка да богат околоочен крем. Кожата около очите ми е суха, тънка, с леки фини линии. Склонна съм към отоци, така че , ако помага и в тази насока ще е супер😅
Oт скоро използвам този и го препоръчвам.При добра цена - отново ще го подновя.

# 722
И аз не съм възхитена от тези пачове , поне не се разтичат като тези на Pxie

# 723
  • Пловдив
Черните на същата марка съм ползвала и не бяха нищо особено.

+ 1 (черните още ги влача, все не стигам до тях, но не съм впечатлена)

# 724
Какви очаквания имате от очни пачове и с какво тези на Медипийл не ги покриват?

# 725
Аз май не се изразих правилно. Не че пачовете са толкова лоши, просто по нищоне се различават от 3-4 пъти по-евтините.

# 726
Аз май не се изразих правилно. Не че пачовете са толкова лоши, просто по нищоне се различават от 3-4 пъти по-евтините.
А, това е далеч по точно казано Grinning

Ако ще ви успокои аз съм ползвала и по-скъпи ($55, Peter Thomas Roth), които бяха много, ама много по-зле от пачовете на Медипийл! Цената на продукта се определя от ценовото позициониране на бранда, а не от качеството на дадения продукт. Като цяло пачовете на Медихийл и Медипийл са едни от по-читавите на пазара. Има доста по-евтини и доста по-скъпи от тях, които са в пъти по-зле.

# 727
Може ли пример за такива, 3-4 пъти по-евтини със същия ефект. Благодаря!
Използвам зелените на Медипийл и съм доволна, но аз нямам и кой знае какви поражения в тази област. Търся хидратация и подхранване. Бръчки нямам.

Общи условия

Активация на акаунт