🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 410
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Всъщност сетих се, Рафи спечели с Бритни

# 1 156
Вергов не е завършил НАТФИЗ. За разлика от Къци...
Аз го написах , сгреших , извинявам се.
Сетих си сега, че Вергов е учил в театрален колеж .

# 1 157
  • Sofia
Нямам чак толкова голям интерес и време за такива формати,но ако някой гледа чужбински ''Капки'',нека сподели,как се държи журито там?
Гледала съм само руското.Няма лиготии нито при водещи,нито от жури.

# 1 158
Дали са му ролята на ултра хейтър и вече той си запълва екранното време.

# 1 159
  • София
Има ли някой този сезон, спечелил 20 точки от зрителите освен Фики? Аз поне не помня. Може би е добре в такъв случай, че зрителският вот не е с такова влияние. Защото явно Фики си има голяма фенска маса или рода. Фънки тотално се изложи тази вечер. Не слушам Азис, но признавам таланта му. А Фънки от началото не е спрял да показва отношението си към него, а днес тотално прекали. На мястото на Азис бих напуснала, но и продуцентите трябва да се замислят. Защото ако това продължи, ще загубят доста от публиката си.

# 1 160
  • Бургас
Аз добре си разпуснах с предаването, харесаха ми изпълненията, забавано си ми беше........очакванията ми не са големи...... Само журито вече ми идва в повече, особено Фънки.

# 1 161
  • Sofia
Жоро Низамов каза, че дават точките на Азис, защото имитацията била далеч от неговия натюрел. То щото на Рафи му е съвсем близко натюрелът на Азис.
Явно имат продуцентско назначение всяка седмица да е различен победителя и си ги нагласят.
Фънки как гледаше на гюрултия накрая. И той не търпи критика точно, колкото и Къци.
Мериха си го тая вечер жури и водещи, кой ще надвика останалите, кой ще се лигави повече и на кого смешката ще е най-просташка и инфантилна.
Маги да строява редиците, че стана говорилнята при Гала - всеки говори, а никой нищо не казва.
За Поли и десетките - явно на живо има някаква магия, която не могат да ни предадат в телевизора.

# 1 162
Именно.
Вергов е един от най-добрите ни актьори, но с днешното си участие в етюдчето "Поли е дъ бест" ме разочарова много.

# 1 163
# 1 164
Веднъж Фики не беше на първо място в зрителския вот, но кой го спечели тогава не помня.

# 1 165
Именно.
Вергов е един от най-добрите ни актьори, но с днешното си участие в етюдчето "Поли е дъ бест" ме разочарова много.
Не го разбрах и аз това припадане по тая Поли. Че тя едва стартира песента. Текста ли забрави, катво стана...

# 1 166
Зуека е много слаб водещ. Ако нещо не е по сценарии изобщо не знае как да реагира.

# 1 167
Зуека е много слаб водещ. Ако нещо не е по сценарии изобщо не знае как да реагира.
Има някаква злоба ( или ехидност , незнам ) в Зуечето напоследък, много жалко

# 1 168
Ами той и Геро не блести много като добър водещ...

# 1 169
  • through the wormhole
Как ли щяха да се развият събитията, ако Рачков си беше на мястото?

Същинска гювдя. И на визия, и по манталитет.

Общи условия

Активация на акаунт