🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 33 789
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 60
Аз преглътнах чалгаджиите участници , но сега и песни....

# 61
  • Пловдив
Относно "Луда по тебе", Поли може само да мечтае нейна песен да има такава популярност и след изминали 20 години от появата й.

Песента е на Лепа Брена. На Камелия е кавър.
Много се извинявам, не знаех! Аз по принцип не слушам такава музика, но "Луда по тебе" ми е любима от младите ми години и не ми е хрумнало, че може да е кавър. Сега вече разбирам защо Джокович я знае и толкова се кефи.

# 62
Ако я знаеше щеше да се кефи на Лепа Брена, а не на кавъра 😉Ще се повторя, харесват я заради филма Южен вятър. Затова сега стана по-известна отколкото е била при създаването си 90-те години.

# 63
  • на брега на морето
Аз не знаех, че и Мариус се е разкрил , но явно.
В едно много старо интервю Мариус каза, че най-трудното му решение в живота било, когато е казал на родителите си.

# 64
Благодаря, смайлко! Flowers Hibiscus

Аз съм много ОК с победата на Поли - хареса ми имитацията ѝ. Мъж или жена трудно е вокално да се имитира Майкъл, в този смисъл Поли беше много, много по-добра от имитаторите му в Капките.

Михаела е моят номер две, супер успешно я бяха преобразили. Браво! За първи път прослушах песента преди концерта, лично няма да ми влезе в "тренда", не ми хареса Smile

Азис беше хванал всички мимики, преигравки и заигравки на Мариус. Е, вярно се попрестара и беше една преяла версия на оригинала, но е моят номер 3.

За Софка няма да спра да повтарям колко ме е яд с нейното неглижиране на английския. Толкова е музикална с едно просто "Ааааа " ще изпълни сложна песен, но произношението е отчайващо и убива образа.

Милица и Рафи не ми харесаха. И двамата бяха далеч от Никол и Андреа Бочели в моите очи и уши.

Къци като дърт коцкар сука мустак и пририпва с ръчица, а Фики слезе като елегантен танк по стълбите, но общата хореография му беше жестока!

За следващата седмица залагам на Софи - българска песен, която ще изпълни перфектно, мисля и с грима няма да е проблем.

# 65
  • Mediterraneo
За мен пък Рафи беше победител, Поли мъничко пресоли, но и аз като фен на Майкъл съм взискателна много към този образ. Милица наистина пя по- добре от Никол. Поздравления на Фики отново за смелостта! Михаела за първи път ми хареса истински.

# 66
    .       Софи е много интересна и забавна! Първична,пряма ,без задни мисли.И глас има страхотен.И аз не харесвам чалга изобщо,но на нея и ходи да я пее.То и е в кръвта.

# 67
    • DE
    Как ще е пяла по-добре от Никол Милица Thinking Направо си крещеше на моменти, Никол не.

# 68
    • Mediterraneo
    Ми Никол не е по- добра певица от Милица за мен по принцип.

# 69
    Според моя музикален слух Милица незнайно защо започна песента високо, съответно на припева яко се напрегна до врещене. Харесвам си я, но снощи за мен беше далеч темброво, вокално и визуално от Никол. Simple Smile

# 70
    • Sofia
    Сега гледах/слушах Фики,ужасно фалшиво пеене 😣

# 71
    • Велико Търново
    Ох, Една българска роза я слушаме всеки път.
    От 8 сезона досега Паша Христова се е падала 4 пъти на бутона. В първи сезон Мария Игнатова и във втори - Нети, са изпълнявали "Една българска роза". В четвърти сезон на Джулия Бочева и в седми на Тита се е паднала "Повей, ветре". Та... какво значи "всеки път"?

Може и “Бубулечка” - нали при Слави е била 😂
    Това пък откъде дойде? Поли никога не е била част от Куку Бенд.

# 72
    Искам само да покажа на  тези, които смятат, че Никол не може да пее.

https://www.youtube.com/watch?v=7wz1vhrURE8&list=RD7wz1vhrUR … amp;start_radio=1 - момчето спечели сезона + в друг сезон Никол пя с  една жена Sam Bailey на финала отново и познайте - дам и тя си спечели хфактора./честно казано благодарение на Никол/

П.С. Общо взето правеше финалистите да изглеждат като беквокали Grinning

# 73
    Сам Бейли спечели ли? Забравила съм. Аз много я харесвах, но в течение на предаването много я обезличиха. Иначе Никол може да пее, да.

# 74
    • Испания

the_raffi Думите са малко, за да опиша емоцията си от снощи! ❤️
    Благодаря ви за прекрасните думи и всички поздравления, които получих!

Дадох всичко от себе си и въпреки ситуацията съм щастлив, че успях да пресъздам образа на великия Андреа Бочели по най-нестандартния начин! Така както милиони хора от Италия излизаха и пееха по терасите и балконите си миналата година в най-трудните времена, вдъхвайки надежда, че по-добри времена предстоят!

Вярвам, че по-добри времена предстоят и заедно можем да се справим!

Благодаря отново за подкрепата! Обичам ви!
    ❤️

Общи условия

Активация на акаунт