🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 480
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 990
  • through the wormhole
Милица ми пълни душата. Малкият МД ѝ пасна чудесно. Тя озвучава филми, сигурно и детско-момчешки гласове.

# 991
Събирам парички да си поръчам за рождения ден Фики с този костюм Simple Smile Секси шемет

Моля те, моля те, покани ме на рождения си ден. Ще дам парички 😁
Искам и аз пък Hands Pray

# 992
  • София
Рафи
Милица
Азис
Фики

Другите са ми еднакви. Но мисля, че ще бутнат пак Мишето и Поли

# 993
Събирам парички да си поръчам за рождения ден Фики с този костюм Simple Smile Секси шемет

Моля те, моля те, покани ме на рождения си ден. Ще дам парички 😁
Искам и аз пък Hands Pray
+1 Joy

# 994
Милица не я съсипа, макар да е далеч от енергията на Майкъл Джексън Simple Smile. Беше безумно за имитиране от гледна точка на образ. Песента е често изпълнявана в музикални формати, мелодична, трудна.

За рождения ден разбирам, че се събираме тайфа вече

# 995
Правилно ли чух, че новата песен на Милица, НЯМА да я чуем , но пък чухме новата песен на Мишето в миналото предаване?

# 996
Чудесно изпълнение на Милица.
Моята класация:
1. Азис
2. Рафи
3. Фики
4. Милица

Другите са все зле. Най-зле - Софи

Съгласна, само бих разменила Рафи и Азис.

О, не! Тази вечер е на Азис. Това е най-доброто му изпълнение, друго може и да няма, а и наистина се справи убийствено. Рафи всеки път се раздава - със сигурност ще спечели поне още 2 пъти. А пък и според мен Азис се справи дори по-добре от оригинала, а Рафи не. Въпреки, че много се стараеше и се справи наистина супер

# 997
Скрит текст:
Песента, която ще пее Милица, ми е любима! Дано дано не я съсипе...

С тези цици Фики малко ме обърква. Роби Уилямс не изглежда толкова нелепо в този аутфит, но той е по-плосък, а има и косми по тялото.

# 998
dany_nik всеки според връзката с пара, за съжаление...
иначе и аз няма да откажа, направо давай списъка с подаръци да се разпределяме овреме 😃

# 999
Този Юлиян е нетърпим вече, много ме дразни и си мисли, че е много оригинален с хулиганските си лафове: "А, ме пипнА, а те разкървАвих" - към Геро, когато го заля с водата... Защо изобщо го върнаха?

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:18 от MoSt new

# 1 000
  • Испания
Скрит текст:
Чудесно изпълнение на Милица.
Моята класация:
1. Азис
2. Рафи
3. Фики
4. Милица

Другите са все зле. Най-зле - Софи

Съгласна, само бих разменила Рафи и Азис.

О, не! Тази вечер е на Азис. Това е най-доброто му изпълнение, друго може и да няма, а и наистина се справи убийствено. Рафи всеки път се раздава - със сигурност ще спечели поне още 2 пъти. А пък и според мен Азис се справи дори по-добре от оригинала, а Рафи не. Въпреки, че много се стараеше и се справи наистина супер

Е, писах, че сега е моментът да му дадат първото място, но... след като чух Рафи...

Никой не му е крив на Азис, че не се старае всяка седмица, а Рафи последните две седмици вече го прецакаха, пък днес беше безупречен.

Ще видим.

# 1 001
Цитат
Не е виновен Рафи, че му се падна тази....имитация...
Да,с цялата и пошлост.Момчето се справи перфектно.Екипа не можа ли да избере по-малко гнусно парче на Азис?
При гала съм гледала негов клип,песента имаше латино ритми и не беше такава отврат.
Аз съм изпуснала заливането с вода и си помислих,че Вергов се е изпотил.Много са лигави и водещите и журито.

# 1 002
  • София
1. място си е безапелационно за Рафи, ама да видим дали Васко няма да го компенсират за предишните провали.

# 1 003
  • София
Рафи винаги се старае, накрая ще му писне и ще остави Мишето да се развява

# 1 004
  • Велико Търново
но пък чухме новата песен на Мишето в миналото предаване?
Дето бяха пуснали за фон не беше ли една от по-старите ѝ песни?

Общи условия

Активация на акаунт