🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 446
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Би било най-хубаво, ако журито само коментира без да оценява. А оценките да са от зрителите и участниците.
Но уви, не е такъв форматът

# 1 081
Абе тоя Фънки защо си мисли, че  музикалното образование му дава право да се държи толкова просташки. И то с певци, от които е много, много далеч, като популярност.
Азис винаги е носил на майтап, вкарвал е сериозно количество самоирония и се е надсмивам сам над себе си. Щом избухна така, значи наистина много се е обидил

# 1 082
  • Далечният изток
ЖурЕто са гледали някое друго предаване, какви са тия оценки?! И все по-арогантни стават някои негови  членове... Тази вечер стана голямо мазало. Това не беше по сценарий, нито държанието на Фънкаря, нито на Вергов.

# 1 083
Аз вече наистина се замислям, дали да не спра с предаването и после на запис да гледам. Единственото нещо, дето досега ме спира е бъбренето в темата. Мисля да дам още един шанс следващия път и да затварям капенците, ако е същия тоя пошъл цирк като днескашния.

# 1 084
Интелектуалният багаж на Фънки не му позволи да каже нищо умно в отговор или да се извини за поведението си, не защото се чувства виновен, а защото уважава труда на участниците.
Поли виеше като себе си, защо има толкова много максимални оценки?

# 1 085
Дали е нагласен( подправен ) зрителския вот?
Ако не е , зрителя ще гласува за Азис ,Фики и Рафи

# 1 086
Сега и менторите ако и дадат точките...
Поли за мен беше на едно ниво със Софи. А то, какво - с най-много точки от журито.
Врещи като коза, много неприятен стържещ тембър.

# 1 087
Уф, толкова е отвратителен Фънки. Не бил простак, да бе. Сигурна съм че, в долнопробните кръчми, където се белосват с най-добрият му приятел Константин, само рок слушат... Абсолютно съгласна с Азис, браво, че му го каза. Много жалко, че Маги го държи като жури, дано му е последен сезон.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 23:34 от Marisol.

# 1 088
Къци е стратег. Винаги гласува за едни от най-слабите участници, за да не го минат в класацията

# 1 089
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами ето зрителите явно гледат нещо различно и те от журито 🤨

# 1 090
Поне публиката класира Поли на правилното място Grinning

# 1 091
  • София
Никъде няма такова боклучаво жури!

# 1 092
Азис може да е всякакъв, но е по разпознаваем от Фънки. Един милион гледания... на негово място аз бих си излязла след този отговор на Фънки и реакциите на Зуека. Във всеки пункт беше прав, че обиди двама участници- Васко и Рафи. Маймуни. Развалихте ми удоволствието от едно от двете тв предавания, които гледам. А в Поли нищо перфектно няма. Низамов пък ме уби- менторите мажат..

# 1 093
Не заслужават Рафи тези цървули. Всички вотове бяха нагласени.

# 1 094
Къци е много дразнещ, мрънка, но Фънки е нещо съвсем друго...той е жалък простак, противен, гнусен

Общи условия

Активация на акаунт