🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 3

• 32 448
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Този път имам чувството, че сме гледали различни изпълнения. Отвратително. Да не говорим, че Фънки скапа цялата вечер. Последното му изказване беше абсолютно ненужно, в стил 4 клас, втори срок- аз трябва да кажа последен.

# 1 066
  • София
Милица и Фики се справиха в пъти по-добре от Поли. Луда работа. Азис май доста се обиди и с право. Това, че песента му е прекалена не значи, че не е професионално направена, а Рафи беше хванал всеки детайл

# 1 067
И Фънки, големият музикант и разбирач с изискан вкус и душа, разбира се, си го върна на Азис. Веднага след Къци и Софи.

# 1 068
Да, простак си Фънки и то голям!
Ама образован музикант!  Пък го взели да журира дилетанти гОркият........

# 1 069
  • Бургас
Май ще спра да гледам и това шоу. Всичко ли в България трябва да е нагласено?

# 1 070
  • Велико Търново
Даже с три вече.
Съвсем сериозно се замислям дали да не си гледам "Белези" в понеделниците...

# 1 071
Поли да си беше платила да спечели, нямаше да я бутат толкова.

# 1 072
Ами ето, прави са. То това вече не се търпи. Поли един път не излезе от своя си глас. Ама е подбутвана, чудно ако и Коцето участваше, Фънки пак ли щеше да дава на Поли? Смешки... Едно уж развлекателно предаване, го направиха противно🤮

# 1 073
По-добре май без оценки. Такива простотии нагласени, било то умишлено да дразнят зрителите или по някакви незнайни причини, развалят настроението. Без друго максимум половината участници се представят добре наистина, но на всичко отгоре се правят метани на по-слабата половина от тях.

# 1 074
  • Варна/Амстердам
Фънки е редовен в чалготеката на Константин, с когото се сдуши, за да си 'апва и пийва безплатно. Хайде да не ми говори за умствен багаж, защото Коцето нито е най-умният в жанра, нито е най-талантливият. Абсолютен лицемер и интересчия е Фънки, адски противен още от Мюзик Айдъл.

# 1 075
Три десетки за Поли?! Алоууу, журето, за смяна сте всичките. И интелектуалеца с рокличките и просташките песни, и Х. К., и надутия Вергов.

# 1 076
  • Испания

Е, порязаха и Рафи, и Азис.

# 1 077
Поли значи. Как не ги е срам пред труда, таланта, възможностите на другите участници. Другата седмица ако гледаме изпълнение на мимове, да не се чудим защо. С право Азис се обиди.
На Фънкито душицата е чалга. Толкова си може. Може само да диша прахта на Азис, ако и да не съм му фен.

# 1 078
Продуцента да си стегне малко лигавата,разхайтена.....колегия.

# 1 079
Ужасна работа.
Тая поли спещу Рафи и Фики да тича, няма да ги стигте.
Аман от гъзоблизци!!

Общи условия

Активация на акаунт