Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 72

• 43 472
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Майбах, колкото и да си бършеш обувките, дори да подскачаш, сняг/киша в грайферите и по обувките няма как да оставиш навън. Дори и само кал в грайферите пак си се загнездва там и си изтича след събуване. Поне аз и семейството не успяваме да си избършем обувките на 2 изтривалки (на входа на кооперацията и пред апартамента). Снегът по якетата, ръкавичките и шапките също не може да си остане целият само на улицата/общия коридор.

И да, има го и другият вариант - малко антре или нефункционален коридор да се махнат и да се присъединят към хола, обикновено.

На мен също не ми пречат естетически 2-3 палта/якета и 2-3 чифта обувки в антрето, но проблемът е, че те (якета/палта и обувки) имат склонността да се увеличават, и увеличават, и увеличават.

# 481
Огледалната стена ми пречи да преценя - масата е плот ли? 🤔
Дано се разбира какво питам. 😜 😁
Масата е с плот от технически камък.

# 482
Интериорно, да пусна линк към едно студио, което ми излезе във ФБ. Едва ли повечето от нас могат да си позволят техните продукти, но поне малко да изплакнем око. А може и да се вдъхновим от някоя картинка

https://verdeinteriori.com/

# 483
  • Mediterraneo
Това влизане от вратата директно в хола е разпространено много в страни с подходящ климат, смятам. Поне в Испания- да. Напоследък около нас строят много нови къщи и кооперацийки, масово са такава апартаментите.

# 484
Скрит текст:
Amy_nka, благодаря!  Апартамента го правихме с помощта на дизайнер. Няма да крия, че много си го харесвам:), ахаха. Липсват ни картини в хола.
Тези от коридора са дело на ММ

sisku, вратите до тавана ли са?

# 485
Това влизане от вратата директно в хола е разпространено много в страни с подходящ климат, смятам. Поне в Испания- да. Напоследък около нас строят много нови къщи и кооперацийки, масово са такава апартаментите.
В Гърция също! Simple Smile

# 486
Скрит текст:
Amy_nka, благодаря!  Апартамента го правихме с помощта на дизайнер. Няма да крия, че много си го харесвам:), ахаха. Липсват ни картини в хола.
Тези от коридора са дело на ММ

sisku, вратите до тавана ли са?
Да до тавана са.

# 487
  • Варна
Аз съм зле закостеняла, не искам мъжки маратонки в хола, особено тийн след спорт.
Sisku - респект. Страхотен апартамент! И да, според мен е страхотна работа на дизайнера. Може ли на лично кой е?

# 488
Огледалната стена ми пречи да преценя - масата е плот ли? 🤔
Дано се разбира какво питам. 😜 😁

А, какво има зад огледалната стена? От едната страна е фурна. А, от другата?

# 489
От едната страна са хладилник, фурна и съответни шкафове около тях. От задната страна е вграден конвектор към парното, а над него пак шкаф.
Значи от шкафове и гардероби не мога да се оплача засега. Усвоихме максимално каквото можеше без да се захлупва апартамента.

# 490
  • тук и там
И на мен ,ако може на лични кой е дизайнерът. И какви са цените за кв.метър(приблизително).Благодаря предварирелно. Flowers Hibiscus!
Тъкмо днес говорихме с ММ ,че за вилата е добре да се възполваме от тази услуга,ако можем да си я позволим,разбира се..

# 491
И на мен, ако може. Simple Smile Ако споделиш и производителя на вратите,  ще бъда благодарна.

# 492
  • Русе, България
sisku, изглежда много изпипано и добре направено, поздравления! Забелязах светлинния ефект от лампата върху тавана в холната част, хареса ми. Наистина липсват картини по стените, но мъжът ви се е справил отлично в коридора, насърчете го да се развихри и за другите стаи.
Може да звучи и нескромно, обаче аз също обичам да окачвам мои неща по стените вкъщи. Както и на децата. Вече напълно съм решила какво и как ще бъде в спалнята и детската. Някакси, така жилището се превръща в много личен и специален дом...
Скрит текст:
Не знам дали си личи от тона ми, обаче нямам търпение вече да се прибера у дома. Снощи даже плаках, като малко дете, че искам вкъщи вече. Утре идват да почистят меката мебел и килимите, остава съвсем, съвсем малко, но така ми се иска да стане всичко, ей-хоп!... Извинявайте за отклонението.

# 493
  • пустинята Гоби
И в къщи всички картини са нарисувани от членове на семейството. Не, че не бих сложила и други, но просто не се налага, че художници бол.

# 494
Ние просто загледахме такъв тип картини и ми хрумна, че може да си ги направим сами:)

Общи условия

Активация на акаунт