Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 72

• 44 020
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Има поне 2 варианта във втората спалня-много лаишки “поправих” чертежа
Скрит текст:

В този вариант може цялата стена да се ползва за това, а бюро да се постави пред прозореца, място ще има, ако там е детсска стая, т.к леглото вероятно ще е единично.

В този вариант има възможност леглото да върви по стената до входа, а гардероб да се постави по ширина на стаята на място на леглото.
И също при нея с къртене- да “вдадете” по навътре вратата и гардероб да може да се появи хем отвън на коридора, хем вътре, зад новопоявилата се чупка.
Скрит текст:

# 76
@MaryLand, страхотна кухня! Имам същата фруктиера Grinning
Скоро ще ви покажа и моята кухня, само да се настаним Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 11:46 от Manique

# 77
  • София
payla777, според мен може и без да бутате и градите стени, ако направите гардероб-дивайдър между преддверието и хола. Гърбът му спокойно може да бъде облечен и декориран в стила, в който ще ви е хола.

Скрит текст:
Имам предвид нещо подобно до вратата на спалнята:

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 14:06 от MayBach

# 78
Тъй, като жилището е доста малко ни се иска някъде да направим поне един малък гардероб. Но не можем да го измислим, къде и как би се получило най-рационално от към бутане и зидане на стени. Складовото помещение към едната спалня ще бъде дрешник Simple Smile
Много е добре жилището и много са адекватни по размер всички стаи.

За мен, тъй като съм живяла в апртамент без врата на дневната, го намирам за недобро решение - дотам чак, че сякаш апартамента ти става с една стая по-малък, защото в тази конкретна стая не може никой никога да се "затвори" и да е в собствена зона, ако пожелае/се наложи.

За Вашия апартамент бих направила голям килер/дрешник (може и с две врати - и от коридора, и от спалнята), защото "склада" според мен е удобен за пералня и сушилня, което ще ограничи мястото за дрехи, а и размерите не позволяват гардероби от по 60 см. дълбочина от двете страни (не казвам, че е малък склад - просто е малък за два успоредни гардероба по дългата страна..).

Не намирам оформянето на стени в дневната за минус - напротив, гледайки чудесното помещение с толкова много прозорци, намирам, че за разлика от повечето жилища при Вас има липса на стени Simple Smile  -  а до стените може да се позиционира бюфет и да се слагат декораци.

Очертала съм в зелено новия килер/дрешник.
Скрит текст:

Ако искате да имате отворено пространство - предложението за гардероб-дивайдър ми се струва супер!

Успех с преустройството и Ви завиждам благородно за възможността за развихряне с различни интериорни решения!

# 79
Аз да си подновя питането за добър стъклар.
Имам стъклена стена на баня и голямо огледало в коридора и някой трябва да ги изработи..)

# 80
Мантар внасят стъкло.

# 81
Аз да си подновя питането за добър стъклар.
Имам стъклена стена на баня и голямо огледало в коридора и някой трябва да ги изработи..)

Тези ползвах 2 пъти много са добри и дават и адекватни оферти.

https://keraglass.info/

# 82
Payla777,  eдна бърза редакция на предложението ми от снощи (защото при него с двете врати към предложения килер/дрешник ще се губи много място, а много е важен гардеробът в коридора). Освен това мисля, че са необходими стени в кухнята, за да се наместят уредите и шкафовете. С варианта по-долу ще се получи и гардероб за коридора. Да си призная желанието ми е да преградя дневната, но не ми се получи задоволително решение. Отново Ви пожелавам успешно проектиране, защото наистина има много варианти!
Скрит текст:

# 83
  • Русе, България
Бързам да споделя латекса, който избрахме за детската и спалнята.
Скрит текст:
За детската:

За спалнята:

Акцент за спалнята:
Ще бъде с лек сатенен ефект и възможност да се почиства. Ето и мострата ми, по която се водих за цветовете в спалнята:
Скрит текст:

# 84
Според вас кой от двата килима би паснал по - добре на тази стая? 🤔
Скрит текст:

# 85
Горният, въпреки че долния повече ми харесва.

# 86
Отг. В - нито един.
Изобщо не намирам за необходимо слагане на килим в спалня😎

# 87
И на мен долния ми харесва повече.
Стаята е студена и за дете - искам да има килим.

# 88
Според вас кой от двата килима би паснал по - добре на тази стая? 🤔
Скрит текст:
Аз бих сложила нещо цветно за акцент

# 89
  • Варна
Една сива пътека Шаги да му е топличко на краката.

Не мисля че трябва цветен акцент да е килим, спалното бельо и/или шалте играят тази роля.

Общи условия

Активация на акаунт