Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 72

• 43 486
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Няма да съжалявате! 4 ремонта съм правила (в смисъл измисляла цветове, настилки, мебели и т.н.), големи притеснения и колебания, но после, когато вече е наредено, новичко и чистичко, ако не е допусната някоя грандиозна грешка, всичко изглежда чудесно Simple Smile Като сложите ламината, вземи някое останало парченце и с него - при вратите.

# 451
  • тук и там
И ние нямаме гардероб в коридора.Ама то всъщност не е коридор,ами си е мъничко антре.
От тук показаните,на Мanik (дано не бъркам ника),ми харесва най-много-сивият  вграден гардероб с мястото за сядане).
У нас има ниша под стълбите -там има обувки и дрехи,има и още една закачалка зад вратата.Не обичам дрехи по закачалки  и неща извън шкафове или гардероби,но на практика няма как да се избегне това. Поне обувките не се виждат много при влизане от външната врата,защото са под стълбите..
Скрит текст:

Естествено-това са само ежедневните,и три от останалите членове на семейството ги няма(значи още три чифта обувки и връхни дрехи сложете).
Останалото е в гардероб в гаража..За мен вграден  или друг гардероб  в коридор е супер практично и удобно решение.За тези които имат място,разбира се..

# 452
Maslinka, и нашето антре е като вашето и нямаме място за гардероб, за което много съжалявам. Имаме само пано със закачалки и шкаф за обувки от плитките- освен маратонки и обувки друго не се събира.
Но и не бих сложила шкафове по стените, направо ме задушават- по скоро бих намалила дрехите Simple Smile, обичам да е просторно. Зимните якета след пране или химическо чистене ги държим в най горната част на гардеробите в спалнята и детската.

# 453
За шкаф за обувки се сетих и за това:

https://img.aviarydecor.com/img/deko-2019/shkafi-dlya-obuvi-65.jpg

Като металните решетки могат да бъдат от тънкото ПДЧ с перпендикулярен ограничител отпред. И наклона може да е по-голям за да се получи по-тесен шкаф. Виждала съм го направено от мебелисти. Но трябва да се види каква възможност дава мястото.

# 454
Последната идея за шкаф за обувки е много красива и практична.

# 455
Ние направихме полу вградени гардероби, които да се слеят със стените. Цвета е бял гланц и така се отваря пространството. В единия са обувките и текущи връхни дрехи. Другия, които е с дълбочина 80см е нещо като килер и в него са прералня, сушилня, лост за якета, кош за пране и т. н.

# 456
sisku, колко често бършеш гланца от пръстови отпечатъци?

# 457
  • Sofia
Последният показан шкаф е като моя, просто е с обратен наклон и по-нисък - точно такъв е подходящ за тесни места.

# 458
  • sofia
sisku, аз да питам пода гранитогрес ли е или паркет?

# 459
Sisku, вашето не е коридор а коридорище Simple Smile.колко квадрата е ? Много ми харесва, белия гланц оптически увеличава пространството,страхотен е!

# 460
Не е толкова голям. Дължината е 4,5м, ширината в единия край е 2,40, а в другия 1,6м.
За бърсането на отпечатъци на гланца не е толкова често, за разлика от сивия мат в кухнята.
Пода е ламинат в целия апартамент, без лайсни никъде.Simple Smile

# 461
И аз се включвам с въздишки по широките коридори :/
Нашият ще е широк около 1.30 см и за съжаление май ще го затуля, ако сложа гардероб до горе Sad

Иначе много ми допаднаха тези на manik и marid. Таково нещо си представях. Колко са широки вашите гардероби?

Накрая ще вземе нещо, което да е максимум 40 см, за да остане място да се влиза, излиза и място за бебешка количка🙄 Надявам се, че дълбочина 40 ще успява да поема малко якета.

# 462
  • София
И аз да дам положително мнение за мебел в коридора.
Вкъщи има малко антре и ниша, в която по първоначална идея имаше скандинавски стил пейка-шкаф за обувки и закачалка за дрехи. (Мисля, че съм я показвала тук).
Скрит текст:
Обаче, като поживяхме малко, установихме, че с две деца това е крайно недостатъчно и предполага непрекъснато разнасяне на обувки (най-вече), връхни дрехи и чанти до спалните. Затова решихме да жертваме иначе любимия ми стил закачалки и да си направим шкаф за обувки, който да събира доста повече от два чифта на човек.
Скрит текст:

Много съм горда, понеже нямахме на разположение майстор в тоя момент и с мъжа ми си направихме сами този шкаф. От идеята, през размерите, чак до сглобяването. Simple Smile
Ами много по-практично е. И ни освобождава от необходимостта да слагаме допълнителни шкафчета за обувки в и без друго не голямото същинско антре. То остана абсолютно празно, само с огледало. Още не съм харесала картина за там, но и не ми липсва. Simple Smile

# 463
Илит, много хубаво и практично. С каква дълбочина е?

# 464
  • пустинята Гоби
Не говорим за мебел в коридора, а за гардероб. Без шкаф за обувки в антрето наистина е ад, пък ако има намесени и деца е малък ужас.

Общи условия

Активация на акаунт