Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 409

• 50 158
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
# 121
https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1373318422986059779

Как ще се справи Мави с истината след това, което направи Садат?

Ами да разкаже всичко както е било. Видя се,че миналото не може да се загърби лесно с такъв психопат като Седат.  А Санджар трябва да знае нещата, за да изгради и защитата.

# 122
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=3OiEa6or87A

Трейлър 2 към еп. 45.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:04 от mariana51

# 123
Flowers Bouquet

Мелек ги излови.Да ги видя.HugОсвен всичко останало....

# 124
Лошо, Мелек намери брачното свидетелство, ама защо ги държат отгоре тези документи, сложи ги на дъното на гардероба, за какво им е в момента 🙄 Ама сериал да става, драма да има, пък и те тайните винаги излизат наяве, все някой ще се изпусне . Да видим Мелек как ще реагира, няма да и стане приятно че са крили от нея, иначе не мисля че ще е непреодолим проблем. Просто трябваше да и кажат.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:53 от araselia

# 125
Халисе какво пак се пеняви?  Ей, няма поука и наука у нея.
Отвратителна майка - манипулира си децата /то какви деца са - големи мъже и жена/.
Всички да живеят по нейните правила, а не искат - ги проклина.
Същата като посланика.

А Дуду май загуби бебето. На тази стая не ѝ върви на бебета. Все  снахи-лъжкини настанява "командирката".

Мелек как ли ще реагира на брака?

Да оставим трейлъра за малко и да се насладим на едно клипче от днес.

https://www.youtube.com/watch?v=qLtHGAEJ5fw&ab_channel=MaryMendoza

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:28 от Марта_49

# 126
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=bBoG-8Y6BEc

"Дъщерята на посланика", трейлър 2 към еп. 45 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 127

Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Мама кълне.Конакът и това е.

# 128

Приятно гледане.

Благодаря за трейлъра!
И сега какво - Халисе иска Санджар да стане бавачка на всичките в конака ли?
Ами Яхя не е малък - нека си поеме отговорностите, още повече че иска да живее там.
Зехра също не е малка, че да я дундуркат.
Тая Халисе голяма командирка бе!

Мави не казва нищо от миналото. Прав е Санджар, някои неща трябва да се знаят.
Т.е. сега като я попита - да му сподели и заедно да намерят пътя за разрешаване на проблемите.

Мелек защо рови  във вещите на големите? И тонът ѝ беше сякаш обвинителен или така ми се стори?

Този Ахмет  как ще го накарат да оттегли обвинението срещу Халисе? Всъщност, той има пълното право да я осъди наистина. Коя е тя, да нарежда отвличане и побой? Нека да постои малко в ареста и да си намести чакрите, ама то при нея няма наместване. Тепегьозка.

# 129
Ами не може да не е сърдита Мелек, все пак скриха от нея толкова важно нещо. Но не мисля, че ще се сърди дълго, тя обича баща си и иска да е щастлив, мисля, че и с Мави има топла връзка вече, така че проблема е никакъв.

Лека нощ!

# 130
Благодаря  за превода.
Явно най - шокиращата новина от миналото на  Мави,  ще е убийството на баба й.
Интересно защо я е убила?
Санджар има проблем с премълчаването  и доверието, а прави същото с Мелек.
А детето е умно, защо го лъже...

Чудя се дали Халисе не е убила някой.. Много й отива, с цялата тази злоба която лъха от нея. Като лисица е, малко затишие и смирение, но само докато нещата са по нейн вкус.

Нищо.ново под слънцето.

Честита пролет.

# 131
  • Pleven, Bulgaria
Среднощен далечен привет,дружки.
Ах, момичета, толкова неща исках да кажа, докато ви четях, а ми се изпариха от главата.Ще карам както винаги...както дойде...
Докато четях поредният анализ на Барисея,си спомних колко често съм мислила същото,но все забравям да споделя.Кабинетът в маслиновата гора наистина подхожда невероятно на Санджар Ефе!Прекрасната рамка на необикновена картина,прелестен обков за рядък диамант....приляга му страхотно абсолютно всичко в заобикалящата го обстановка там!Не конака,не Садъчлар холдинг,не къщата на Мави,дори не скривалището на дядо Ефе.Онзи кабинет е мястото на Санджар,леговището на лъва.Величествен,строг,ефективен,просторен,осветен в топли,меки цветове.
Снощи догледах серията и докато размишлявах ,в главата ми просветна странна идея. Всъщност ние не гледаме една нова, различна история.Точно обратното, гледаме си оригиналният замисъл на Ортилерките,но развит в правилната посока, по правилният начин.Гледаме това,което трябваше да сме видели от самото начало.Знаете,че ми е трудно да изразя правилно и последователно мислите си,но според мен съм във вярна посока.Или това или огледалната история.Тоест, способнастта на Санджар да се овладее, да разсъди, да поиска прошка, вместо да действа първосигнално, както и неизбежното сравнение между Наре и Мави.Първата,която също толкова първосигнално се хвърли от скалата,вместо да изчака утрешния ден и да обясни, и Мави,която цял живот се е борила истински срещу психическия тормоз, но не е позволила това да отнеме човешкия и облик, нито да открадне радостта и светлината от живота и. Наре, която подтисната и победена от психопатичните мании на баща си и Акън, допуска отхвърлянето от страна на Санджар да я заведе на скалата и го превръща в изкупителна жертва за прегрешенията,които не може и не трябва да прости на двамата изроди,с които е живяла и които са издевателствали психически върху нея.Не оправдавам Санджар,но в сравнение с греховете на Акън и на посланика, на мен поне,  грешката на Санджар ми изглежда съвсем нищожна.По-груба беше тази, която допусна при второто изхвърляне на Наре,пред очите на детето,но пак имам обяснение и оправдание. Да, Санджар изхвърля на два пъти Наре,но той никога повече не проявява каквото и да било насилие върху нея, нито физическо, нито психическо. А щом разбра за фаталната си грешка, беше готов да се влачи на колене цял живот ако трябва,за да изкупи вината си.Наистина премина през всички кръгове на ада,отиде до там и се върна.И си извоюва правото на втори шанс.
Мави е толкова силна и смела жена,та чак да и завидиш!Вярно,името и не носи гръмки  феминистки значения, но тя е самото олицетворение на една съвременна,борбена,самостоятелна и независима жена.Физически мже да не и стигат силите да се отърве от Седат,но тя се е отърсила от неговото влияние и съвсем съзнателно е продължила пътя си без него.Ще разберем още колко много болки и мъка е загърбила, сигурна съм,но тя не се е предала.Не обвинява никого за грешките си,не вменява вини на никой, носи товара си сама, както е свикнала от години. Само, че сега го има Санджар. А той няма да позволи тя да страда или да се бори сама. Санджар, рицарят, който също носи на плещите си товара на целия свят. Ще си поделят товара,ще се справят с всичко,просто и двамата трябва да се доверят.Един на друг.Очаквам Мави да внесе ред  и спокойствие в конака.Все забравяме,че тя е работила с много хора,била е натоварена с организацията и ръководенето на големи екипи,какво представлява за нея ръководенето на един конак?Като нищо ще видим всичко живо да се труди и да изпълнява задълженията си.Пък и ако укроти опърничавата свекърва, ще я призная за Ефе кадън!
Поведението на Санджар е точно това,което щяхме да видим,ако Наре не беше скочила от скалата.Добродушният, честен и справедлив мъж, едва се пробужда в гърдите на младежа. Но тези качества са били винаги там.Нещастното стечение на обстоятелствата и странните идеи на Ортилерките за сценария,развиха нещата по грешен начин.А сега гледаме тяхната основна идея,но разгърната в една истинска, съвременна, логична история.
Извинявам се ,ако съм досадила с дългия пост,сладурки.
Забравих да благодаря за новостите,а те са много.Това е един от плюсовете екстра от продължаването на сериала. Наслада за очите ми е Енгин, все ми е малко да го гледам, все не ми стига....В комбинация с Туба са направо страхотни. Допълват се ,разбират се, пресъздават прекрасно любовта на екрана. Нямаше нужда от креватни сцени,за да разберем, че Санджар и Мави консумираха връзката си.Диалозите бяха прекрасно написани, сцените бяха перфектно изиграни,всяко движение беше заредено с повече интимност,отколкото което и да е въргаляне в леглото.Естетически красиво, ненатрапчиво....точно каквато беше и сватбата им.
Не зная кого да обичам повече от сценаристите.Не знаем как са си поделили рабоата,кой какво пише,но аз пък и всичко харесвам!Обожавам ги тия хора!Де да се бяха появили по-рано в сериала!!!
Какъвто и да е рейта, смятам, че вървим нагоре и за добро!
Само още нещо да спомена и изчезвам....Марианка беше сложила отговорите на Ранини на фенски въпроси...Това, което ми привлече вниманието беше, че сериалът се продава много и бързо.Какво ли ще рече това?!Че хората са прости да купуват лоши сериали ли.....Чудя се,щото нали не разбираме езици....и ми се доспа от чудене...
Лека нощ, момичета.

# 132
  • Пловдив

Добро утро на всички пишещи, четящи и преминаващи през темата.
Днс, който не е изгледал епизод 44 - време е, че утре се задава 45.
Имаме и всичко, което трябва преди продължаване на историята - 2 трейлъра, озет и снимки.
Днес - наред са, каквото ни пуснат, я фенове, я актьори...
Успешна неделя на всички.

# 133
Добро утро момичета Two Hearts

Пролетта навън е студена, облачна и дъждовна, обаче - птичките пеят.
Хубав и ползотворен ден ви желая!

Nina_richi Two Hearts  аз ли нещо пропускам от серията, но кога и за какво Санджар е излъгал Мелек?
Да, детето е умно, затова и му зададе точен, ясен и прям въпрос, на който Санджар също така отговори  точно и ясно.

И след  това.

Та си мисля, че  сериозността на Мелек при съобщаване на новината, че баща ѝ и Мави са женени идва от факта, че тя самата е била лишена от присъствие на тази сватба. Видяхме какви емоции изпитваше при подготовката на сватбата на Дуду и Яхя. А и още нещо - ненапразно  пожела името на Мави да бъде вписано в списъка на евентуалните булки.

Но Санджар никога не е лъгал Мелек. 

# 134
Добро утро и хубава неделя !

Ама и Мелек гледа много лошо, кръвта вода не става Joy Да видим Ефето как ще се измъкне невредим този път People Eyes

Значи даже аз вече не ходя с такива полута, сериозно го мисля Енгин Rolling Eyes, има някакъв проблем с температурата ,няма как всички други да са в климактериум Stuck Out Tongue Winking Eye

Елван открива с Бора топлата вода /мой превод/ Stuck Out Tongue Winking Eye Много ще се радвам за нея да затвори страницата с Яхя и да преживее истинска любов , тя го заслужава, то всеки го заслужава де, ама добрите хора повече.

Общи условия

Активация на акаунт