Чувам,че пак празнуват рейтинга някъде.Моят рейтинг е ето този,международният!Той не спада,точно обратното.Наричали бг зрителите на сериала/не се и съмнявам,че ние сме първи в списъка,ако не и единствените/няколко зомбирани фенки.И сега съм в чуденка......Кога ли успяхме да направим 220 000 туита вчера една шепа народ?!_:scream:

На мен снощи Туитър ми изглеждаше доста празничен,хора доволни,подкрепа пълна и безусловна.От това,което наблюдавам в различни групи на сериала,фенове,които досега дори не са имали профили в ТТ,се активираха и подкрепят сериала.Защо ли?Моето обяснение е,че има много хора,които харесват артисти или сериал,но се ограничават само с гледането или пък коментират като нас по форуми и групи.Специално в нашия сериал се получиха толкова много сътресения,толкова много омраза се изля,такива злоба изсипаха върху Енгин,Туба и сценаристите,че много хора се решиха да дадат крачка напред и да покажат уважението,подкрепата и любовта на зрителите,които досега стояха настрани.Възмущение е думата,възмущение предизвика злобата точно на тази шепа хейтъри,които неуморно от започването на сериала,та и досега не спират да плюят всичко и всеки в ДП.Живи и здрави да са,материал имат колкото искат.Пък дано в истинския живот някога пробват от собствената си медицина /оплювки на живо/,просто да знаят какво е чувството.То не,че ще ги промени,но все пак хубаво е да познаваш добре това,което правиш.
Това мисля,че ще сполети и Халисе анне в сериала.Знаете ли какво ми направи впечатление?За посланика знаем,че е гад,подмолен,абе гнусно безгръбначно.От него не очакваме нищо хубаво,нито поправка в действията.Той сам си каза снощи.
Но изглежда,че Халисе Ефе се придвижва с бясна скорост към тъмнината също.Не знаем дали се е родила такава или е продукт на бедността,неудовлетворителният кратък семеен живот или пък на богатството...Но тя не е добър човек,и което е още по-лошо,тя не е никаква майка!Снощи,докато гледах серията,може би точно защото не разбирам езика,ме порази маниакалното желание на тази жена да владее.Та тя наистина не обича децата си!Не може един родител да вижда страданието на детето си и да остане безучастен,не може да иска да държи в юмрука си всички.Тя е като генерал,бе!Лъже,коли,беси,без да и мигне окото.Нищо от това,което прави,не е за доброто и щастието на децата и.Всъщност тя се интересува единствено от своето въображаемо положение в общността им и от това да разполага с другите,както намери за добре.Първо,че скри за невъзможността на Яхя да има деца и приписа тежестта и вината за това на Елван.Ама не само това,тя я държеше в подчинение с това.Видите ли,Елван да оцени благосклонността и,че я "търпи"бездетна,докато и го натяква постоянно,засрамва я пред хората и я кара да се чувства непълноценна.Яхя изобщо не го слага в сметките.Изправи го срещу брат му,когато и изнасяше,после го изкоманди да се върне,после да си върне Елван,после друго и друго.....Кога седна да говори с него,да го разбере,да попита какво иска от живота,да го подкрепи?
Видя,че не може да натири Дуда,без да излезе истината за Яхя и се примири,но с условия.Дуду се оказа склещена дори повече от Елван,принудена да търпи презрението и заради мерака да живее в конака.Да и е честито!
Добре,че Яхя най-накрая се сети,че носи панталони и подкрепен от пиянския махмурлук каза Не.Да не повярваш....
Какво да кажем за отношението на Халисе към Зехра и Санджар?!Същото,като с Яхя.Затова и не хареса Мави,защото разбра бързо,че не е податлива на манипулиране.Как може да не искаш щастието на децата си???
Забелязахте ли лицето и в последната сцена?Тя не се изплаши,нито съжалява,нито се колебае.Твърдо следва плановете си.
Искам да остане сама,да и дадат груб и трите и деца.Тя не ги заслужава.Смятам,че Санджар е играл решаващата роля в изграждането на Зехра и Яхя като личности,макар той самият да е бил дете.Въпреки ранната си възраст,той е бил примерът за подражание,компасът им за ориентация.С такава майка е цяло чудо,че са успели да се опазят читави и тримата.
Истински се надявам Елван бързо да намери щастието с Бора.Тя го заслужава.
И повтарям снимката на нашата малка голяма Мелек Ефе.Заслугата е на Наре за много неща.Вярно,че накрая ги остави,но аз за себе си приех,че го е направила с грижа и защото ги обичаше.Вярно е,че много неща във възпитанието на Мелек куцаха,но разбрахме,че Наре е била под влиянието на бащиното си възпитание и се е опитвала да промени това за момиченцето си.Все пак,тя много добре и е дала основите.Да признаем,че Мелек е дете,научено да различава доброто от лошото,да размишлява,да бъде самостоятелна,да не прави нищо,което не иска,т.е. да не се поддава на чуждо влияние.И тя точно това направи.Сама,по собствено желание,дори без знанието на баща си, се приближи към Мави,потърси подкрепата и,ласката и,обичта и....И в замяна предложи своите!Обича Елван,леля си,дори баба си,но се довери на Мави и потърси дом при нея.Леко ме притеснява реакцията и от новината за сватбата на Санджар и Мави.Но пък,като си спомня как искаше и най-малките подробности от предложението за брак от Санджар на Наре.....защо да не видим един празник в тяхна чест,подобен на сватба,за радост на детето?!Ако и татко и изтанцува един зейбек,ще съм мнооооого щастлива!
Не би бил лош финал!

Върнах се да се редактирам,защото видях новата снимка.Благодаря,Марианка!Тя топла,топла,бе!Бих казала от преди два -три часа.Това,зомбитата,никак не спим:satisfied:

Усмивка в това сложно време.

то негативизма до добро не води