Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 409

• 50 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 75

Песента от сутрешния поздрав на Туба - Feel -Роби уилямс , има вкус за музика , извънориенталска класа Heart Eyes Текста ,който е споделила от песента - My head speaks a language, I don't understand./чувам глас в главата си, който не разбирам Rolling Eyes малко тъжно изглежда Confused Дано всичко е наред Hands Pray
В клипа участва актрисата Дарил Хана - интересен факт, който сега научих , че е диагностицирана с аутизъм още от дете.

И целия текст с превод

Скрит текст:
Feel
Come on hold my hand,
I wanna contact the living.
Not sure I understand,
This role I've been given.
I sit and talk to god
And he just laughs at my plans,
My head speaks a language, I don't understand.
(chorus)
I just wanna feel real love,
Feel the home that I live in.
'cause I got too much life,
Running through my veins, going to waste.
I don't wanna die,
But I ain't keen on living either.
Before I fall in love,
I'm preparing to leave her.
I scare myself to death,
That's why I keep on running.
Before I've arrived, I can see myself coming.
(chorus)
Feel the home that I live in.
'cause I got too much life,
And I need to feel, real love
And a life ever after.
I cannot get enough.
(instrumental)
(chorus)
Feel the home that I live in,
I got too much love,
In a life ever after
There's a hole in my soul,
You can see it in my face, it's a real big place.
(instrumental)
Come and hold my hand,
I wanna contact the living,
Not sure I understand,
This role I've been given
Not sure I understand.

Почувствай
Ела и подръж ръката ми
Искам да докосна живота
Несигурен съм,но разбирам
ролята,която ми беше отредена.
Сядам и говоря с Господ
И той се смее на моите планове.
В моята глава чувам глас,който не разбирам.
Аз просто искам да почувствам истинската любов,
да почувствам дома, в който живея,
защото получих твърде много живот,
течащ между вените ми,който започвм да губя
Аз не искам да умра
Но не ми се и живее
Преди да се влюбя
аз се приготвям да я напусна
плаша себе си до смърт
Ето защо продължавам да бягам
преди да пристигна,аз мога да се видя отстрани как идвам
Нуждая се да почувствам истинската любов
В живота си за в бъдеще
Искам повече любов

Нуждая се да почувствам истинската любов
В живота си за в бъдеще
Имам рана вътре в мен
Можеш да я видиш изобразена на лицето ми - тя заема значително място

Ела и подръж ръката ми
Искам да докосна живота
ролята,която ми беше отредена.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 10:03 от araselia

# 76
  • Пловдив

Дали Седат е изпреварил Мави? Така изглежда в трейлъра.
Чакаме снимките и озета към еп. 45.

# 77

Сякаш Санджар се сбогува...

Здравейте момичета Two Hearts

Благодаря за трейлъра и коментарите по серията.
Преди си позволявах на база трейлър и донякъде озет да правя предположения за развитието на историята, но сега не ми се получава, защото мойте сложни врътки, накрая се оказват едно простичко и разумно обяснение.

Предпологам обаче, че Седат е изровил абсолютно всичко за Халисе и Недим. По-важна му е в случая обаче майката на Санджар, защото целта е да ударят точно Санджар и в същото време и Мави, като ще акцентират колко той и семейството му са непригодни да имат опеката на Мелек. До края ни остават около 8 серии, предполагам че злодеите от ОЧЗ ще се вихрят в поне 6 от тях. Решението /пак предполагам/ че ще бъде простичко и разумно.
Поговорка като "Който копае гроб другиму - сам пада в него" беше и ще бъде валидна до края.
Първо Гювен Челеби - засега той раздава милионите така, сякаш не са негови, което и ще окаже накрая. Този човек имащ претенциите  и ума на дипломат, ще свърши беден и зависим от благоразположението на така омразният му Санджар.  Посланикът показа такава  арогантност, че и краят му трябва да е нещо арогантно за него.
Халисе Ефеоглу -  най-голямото наказание за нея ще е децата ѝ да вървят по пътя който те самите са избрали. Ако тази жена не се промени към добро, което тя няма и намерение да направи, защото ценностната ѝ система е принципно със сгрешени настройки, ще завърши като "командир" на кокошките в конака. Накрая да не стане така, че да се моли да ѝ позволят да вижда така желаните внучета.
Седат - късно влезе в историята, но по подразбиране той е в нея от началото ѝ, като съпруг /настоящ и бивш на Мави/. Такива като него нито затвор ги плаши, нито съдебни разпоредби, нито нищо, защото  те не са "човеци" и никой не очаква от тях да станат такива. Мави се обвинява за смъртта на детето си, въпреки, че колата я караше той и предизвиканата катастрофа е  по негова вина. Той нямаше и грам самообвинение, че е загубил дъщеря си, важното било, че той самият е лежал по болници, а Мави не била до него!? Болен мозък и наистина е психопат като Акън. Не мога дори да предположа какъв да е неговия край в тази история.
Ахмет - хем страхлив, хем нахален и арогантен. Наистина сам  ще си подреди края с набутването в тази зловонна "компания". Той също ще загуби всичко - и настоящето си семейство /от което го е страх/ и общественото си положение, което има благодарение на тъста си.

Оправих членовете на ОЧЗ-то плюс Халисе  и вярвам, че все пак с новите СЦ ще проследим история в която всеки ще получи накрая това което заслужава.
Поне до този момент - тези, за които историята "ДП" завърши си го получиха.
Да не забравяме, че  ние каквото и да предполагаме или имаме като желание, за самата история на която се явяваме странични наблюдатели - няма никакво значение.
Това беше историята и вижданията първо на Ортилерките, после след драматичен обрат историята продължи според вижданията на новият СЦ екип.

Нас като зрители трябва да ни интересува това което ни представят от малкия екран. Все едно да четем книга, но не цялата наведнъж - а всеки ден по една глава от 10-на странички.
Четем и приемаме или се разделяме с героите, чиито съдби се разкриват с всяка нова глава и страница. Какво ще прочетем на последната  - никой от нас все още не знае. Но след като сме захванали да четем - или наистина ще четем или ще оставим книгата непрочетена.
И още нещо -  тази книга си има заглавие и ние като обикновени читатели /а в случая зрители, правейки  препратка към следената история/ нямаме право да изискваме смяна на заглавието или прекъсване, само защото нещо си не ни е  допаднало. Къде? В чуждата книга, в чуждия филм, в чуждата история и чуждия труд. Че кои сме ние?
Когато сами направим нещо -  едва тогава можем да имаме право на претенции и то към самите нас.

# 78
  • Пловдив

Снимките към еп.45.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 13:41 от mariana51

# 79
Тази жена Халисе, дори и на разпита е с физиономия на права във всичко. Няма да промени нищичко в себе си и жалко, че децата ѝ всъщност са наказаните за нейната отвратителност.
На един кантар са ми с Гювен Челеби.
Арогантни и двамата, тъпчат всички около себе си и си мислят, че са център на вселената.
Елван и Бора ми харесват. Не ми се иска Яхя да тръгне да си "връща" Елван, тя трябва да намери своето щастие с правилния човек, пък той да си приеме Дуду обратно. Гледайки чуждото дете - това да е неговото изкупление.
Мави остава с Мелек в конака. Тъкмо ще се опознаят със Зехра и Гюлсие, които при подходяща компания могат да вземат правилни, адекватни решения.
А Санджар - пак ще има сериозен тест пред себе си.

# 80
Голяма скица е Санджар с таз розовата папка, по-ярък цвят не можаха ли да намерят 😂

И на Мави ансамбълчето тоя път е 😱 синьо и зелено, сякаш е облякла нещо от гардероба на Гюлсие 😜. Какво им става, като се преместят  в този конак сякаш стават далтонисти 🙄🙂

Иначе Халисе ще е в ареста, Мави защо да не поседи малко в конака, и без това е опасно в оня разграден двор, къщата на брега, да е сама.

Аз Елван я харесвам с Бора, според мен няма връщане назад, тя до сега не го обичаше Яхя, та сега ли ще се влюби, абсурд.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:13 от araselia

# 81
  • Пловдив

Озет/въведение към епизод 45:

След като Яхя казва „не“ на сватбената церемония, арестуването на Халисе пада като гръм от ясно небе в конака. Санджар се опитва да разбере причината за арестуването на майка си, като едновременно с това гледа да държи Мави по-далеч от Седат. В крайна сметка той разбира от Яхя какво се е случило.  И, независимо че и двамата братя се опитват с всички сили да освободят Халисе, те са твърдо  решени да не променят отношението си и да отстояват позициите си пред майка си.

Изненадващо Мави създава отделен малък свят, за да предпази Мелек от негативите на всички случващи се нещастия. Нещо повече – тя прави това на място, което много ще изненада Санджар.

Дуду не може да се примири с всичко, което преживяват и продължава да създава проблеми в имението с мъката си. Яхя се разкайва и се опитва да поговори с Елван. Но Елван, благодарение на Бура, вече започва да вижда в себе си една нова, различна Елван. И тя обаче е шокирана, когато отива в конака и малко по малко разбира за  всичко, което се е случило.  

Седат, от друга страна, не се спира, продължава да атакува, като хвърля още една бомба в ръцете на Санджар. Изпитанията на Санджар, предизвиквани все от същия източник, не спират, а с тях и нови тайни от миналото на Мави започват да изплуват на повърхността. В крайна сметка, животът на всички започва да се превръща в кошмар, заради неконтролируемия гняв на Седат.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:21 от mariana51

# 82
Голяма скица е Санджар с таз розовата папка, по-ярък цвят не можаха ли да намерят 😂

И на Мави ансамбълчето тоя път е 😱 синьо и зелено, сякаш е облякла нещо от гардероба на Гюлсие 😜. Какво им става, като се преместят  в този конак сякаш стават далтонисти 🙄🙂 Иначе Халисе ще е в ареста, Мави защо да не поседи малко в конака, и без това е опасно в оня разграден двор, къщата на брега, да е сама.

Папката съдържа бомбастични, но най-вероятно неверни факти за Мави. Цветът ѝ е сякаш избран съвсем нарочно и иска да подскаже, че нищо вътре не е такова, каквото е описано.
Папката, като цвят изглежда наистина нелепо, може би като информацията която съдържа.

А решението на Мави да остане в конака с Мелек е наистина правилно и ще внесе онова спокойствие у Санджар, което ще му позволи да анализира всичко и да предприеме правилните противодействия към тези на ОЧЗ-то.

И най-после някой, на когото му отива да си сложи колан т.е. има фигура за това. А който слагаше въпросните такива на Елван и я правеше още по-тромава и обемна отколкото е в действителност, да си ги вземе за колекция.

Благодаря и за озета!  Серия - с толкова много бомби, ще си е направо бомбена канонада.

От известно време нещо ми убягват детайлите.
И то толкова важни.
Мави е пред леглото на някой, който е на система и то в конака.
Интересно кой ще е нуждаещ се от нещо подобно?
Разтроената Дуду? Това е "тяхната" с Яхя вече стая и е нормално тя да е полегнала  там.

Скрит текст:

Скрит текст:

Снимките към еп.45.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:48 от Марта_49

# 83
  • Пловдив

Марта, ами възможно е Халисе да са я пуснали заради сърдечната операция и Мави да се грижи за нея.
Възможно е и Дуду да абортира.

А Санджар, къде ли ще завари Мави и Мелек - мястото вероятно е в стаята на дядо Мехмет Ефе.

# 84
Марианче, в стаята на тавана ще ги свари, там имаше такава покривка ли, одеало ли като черга на леглото

Да си дойдем на думата 👑👑

# 85
Здравейте,

Благодаря за снимките и въведението.Flowers Bouquet
Цитат
В крайна сметка, животът на всички започва да се превръща в кошмар, заради неконтролируемия гняв на Седат.
Кой ядосва този господин, че да предизвика неконтролируемия му гняв.Thinking

Нали атакаувал Санджар с информация за тайнтите на Мави.Нали е недосегаем адвокат.

Може би посланикът му обърква плановете, а може Санджар и Мави.Thinking

Момичета, Flowers Bouquet

# 86
  • Пловдив

araselia, това мисля и аз.
Мави ще я промени нещо май.

Хайде и нова снимка имаме.
На снимката пише: 2 ефета рамо до рамо.

Феновете са ни пуснали снимка - Енгин, Туба и Берен на сета.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 17:44 от mariana51

# 87
Хайде на следобедно кафе с Туба за който не е късно 🙂

Снимка зад кадър на триото 😍

И със зоом - усмихват се 😍🙌👌

Голям майтап - хората видели отражението на Енгин в каната от сторито на Туба🕵️‍♂️ 😂

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 18:05 от araselia

# 88
А Санджар, къде ли ще завари Мави и Мелек - мястото вероятно е в стаята на дядо Мехмет Ефе.

araselia, това мисля и аз.
Мави ще я промени нещо май.

Марианче, в стаята на тавана ще ги свари, там имаше такава покривка ли, одеало ли като черга на леглото

Момичета Two Hearts
Санджар и Яхя ще хукнат да спасяват мама си, колкото и да ги ядосва. Няма да я оставят да иде в затвора.
А къде ще свари Мави и Мелек -  в конака. Просто Мави може би да спи в стаята-убежище на дядо Ефе, но снимките на двете са от стаята на Мелек. просто си се търкалят на земята - секцията е срещу леглото на Мелек и килимчето е същото... Добавена е може би нова секция - червена на цвят.

# 89
Е, Марта, изяснила си мястото 👍

Общи условия

Активация на акаунт