Мнения за ВВМУ - Варна

• 7 723
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Delia, благодаря за подробната и полезна информация! Имаше ли  обявено класиране и балове или само ви съобщиха, че е приет?

# 31
Да ...забравих за академичната справка ...
И аз бях изненадана ,че имат униформи ...но разглеждах интернета ...бели и сини ризи ..
Delia къде се поръчват униформите ..

# 32
Сини тениски с якички, сини тениски без якичка.
Бяла риза с къс ръкав, синя риза с дълъг ръкав.
Пуловер и жокейка.
Казаха, че униформата е задължителна по правилник, но в действителност явно не съвсем.
По физическо задължително с унифарма. Имало преподаватели, които държели на лекциите да се ходи също с унифарма.
Та...ще купуваме от всичко поне по 2 бр. за начало.
Фирмата, която шие униформите за първа година не е варненска. Някаква софийска, поръчката се прави он-лайн.
https://trea.bg/magazin/uchilishta-varna/uniformi-uchilishte-vvm … -vaptsarov-varna/

За балове не знам да са качвали някъде.
След регистрацията кореспонденцията тече индивидуално с кандидата.
Така се получават и всички указания, за действията, които трябва да се предприемат.

За тепърва кандидатстващите препоръчвам да следят за дните на отворени врати.
Когато обявят такива дни се обждате в ПР отдела и се записвате за посещение.
Макар че "вратите са отворени" достъпът не е свободен.
Ние като отидохме останахме много доволни от служителите от ПР офиса, обясниха всичко и отговориха на всички въпроси.

# 33
Извинявай за допълнителните въпроси ...униформите преди започването ли се поръчват ...ние се записахме ...споменаха че имат униформи и до там ..

# 34
Извинявай за допълнителните въпроси ...униформите преди започването ли се поръчват ...ние се записахме ...споменаха че имат униформи и до там ..
Срокът за подаване на заявки за униформите е 05.07.2025

# 35
Благодаря …..голяма изненада е за мен …  утре ще звънна да питам ако има още нещо което съм пропуснала .

# 36
Благодаря …..голяма изненада е за мен …  утре ще звънна да питам ако има още нещо което съм пропуснала .
Да и моля, сподели после тук.
Най-вероятно и ние изпускаме много неща...

Оф, забравих още нещо...
Има и някакъв адаптационен курс.
За всяка специалност е на различни дати.
Питайте и за това.

# 37
Delia, кое е било първото желание на сина ти, че не е приет по него?
За униформите шият ги Треа, не знам как казват, че трябва до 5.07 да се поръчат, след като има и редовна кандидастудентска кампания , която тепърва започва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт