Мнения за ВВМУ- Висше военноморско училище “Никола Йонков Вапцаров”.

• 1 442
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Завърших своето Средно образование. Един от университетите, в които мисля да кандидатствам е Висшето военноморско училище “Никола Йонко Вапцаров” - ВВМУ. И по-конкретно искам да запиша специалност “Национална и регионална морска сигурност”. Много ще се радвам ако завършели, учащи или познати на такива ми споделите мнение, като цяло за университета и конкретно за специалността, която съм си избрал.
Благодаря!
#ВВМУ #военноморскоучилище #кандидастване

# 1
Изключително безмислена специалност. Ако ще кандидатствате там като студент си заслужават само корабоводене и машини. Като курсант - каквото ви влече...

# 2
Изключително безмислена специалност. Ако ще кандидатствате там като студент си заслужават само корабоводене и машини. Като курсант - каквото ви влече...
Мнението си от личен опит ли изказвате относно специалността “Национална регионална и морска сигурност”? Нищо лично към вас, питам, за да мога да вникна повече в отговора Ви. От каква гледна точка изказвате това мнение?  🙂

# 3
Казвам го като човек, работещ в сферата на сигурността и отбраната. Имам наблюдения върху НВУ, ВВВУ, ВВМУ, АМВР и УНиБит. Студентските програми са смислени само, ако имате вече работата и ви трябва конкретна диплома.

# 4
Благодаря!
Бихте ли дали мнение за следните специалности: Логистика на формированията от Военноморските сили, Военноморски комуникационни и радиотехнически системи, Киберсигурност?

Общи условия

Активация на акаунт