🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 2

• 32 616
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Mediterraneo
Александър ми е някакъв комплексар, ще го следя с интерес накъде ще забие. Няма да оцелее дълго, предполагам.
Теодор сам със себе си не може да се справи на моменти.

# 76
Това е състезание все пак. Много ясно, че ще се възползва от възможността да се спаси 😉

# 77
  • Майничка
Но защо си ползва правото да се смени ако не е застрашена от отпадане. Пази си" репутацията" на  добър готвач ли
Има го - ползва го. Преценила е, че няма да рискува.

# 78
  • addicted
Но защо си ползва правото да се смени ако не е застрашена от отпадане. Пази си" репутацията" на  добър готвач ли

Застрашена е, нищо не я пази.

Абе какво се случи с Теодор, повече няма да викам за никого, с Майчето пак така ми се получи Simple Smile

# 79
  • Mediterraneo
Лидия изглежда като на транквиланти някакви...

# 80
  • Пловдив
Аз ще викам за Сашо, да си ходи (пиу).

# 81
Този Димитър май ще отпадне. Досега не са го давали много-много май, а?

# 82
Страхотен простак е този рентиер - Алекс ли беше? Разбирам да се случи човек да реагира по-спонтанно и невъздържано в някакъв момент, но при него е начин на изразяване.
Иначе готви, не го отричам.

# 83
Много харесах Мария на кастинга - какво се случва с нея? Има ли шансове? Има много хубаво излъчване, умна, премерена, елегантна - умее ги нещата. Дано се справи. Мая също знае защо е там. Другите са ми по-скоро пълнеж.   

# 84
  • София-Младост
Че Мария е на балкона, иначе до сега се справя идеално.

# 85
Откакто на Анна не се отделя повече време, т.е. от вчера 🙂, не ми е дразнител. Сега е Мая.

# 86
Не ми харесва тази пудра захар, която всички  толкова обилно са  наръсили  върху марципана.

# 87
  • Пловдив
Искаше ми се Диана да натрие носа на Виктория, но май Теодор се справи най-добре със задачата

# 88
  • София
Радвам се за Теодор, симпатяга ми е!
Алекс не може да се спре с псувните, ужас!

# 89
  • Майничка
Хубаво е, че все по-млади хора участват, че и повече хлапета се палят и пробват да готвят у дома.

Общи условия

Активация на акаунт