Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните преживявания при раждане в различни болници?
Какви са размерите на дрехите за новородени?
Какви са различните видове пелени за бебето и кой е най-добрият избор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните преживявания при раждане в различни болници?
-
Какви са размерите на дрехите за новородени?
Участниците споделят, че размерите на дрехите за новородени обикновено варират между 50 и 56 см, като някои от тях предпочитат по-големия размер за по-дълъг период на употреба. Също така се обсъжда изборът на дрехи и комплекти за изписване, като се изразява предпочитание към по-прости и практични решения.
-
Какви са различните видове пелени за бебето и кой е най-добрият избор?
-
Какви дрехи трябва да купя за бебе, родено през май-юни?
-
Какви са препоръките за обличане на бебето в зависимост от температурата?
/, при второто стана за минути / докато легна в пред родилна и трябваше да ме преместят с два напъна излезе/. Досега не съм ползвала упойка за раждане, но с пълна упойка ме шият.
ха ха ха , които не бяха раждали. Но раждането се преживява, обаче после имаше едно шиене (няколко външни и някакви вътрешни), ама с местна упойка, виках чак от болка и ми казваха- "Е, ти раждането преживя сега какво се правиш, потрай още малко!". Според мен тази упойка не ме беше хванала. Но помня след няколко дни като ходих за махане на шевове, че не боли... а бях толкова стресирана. Сещам се, че исках и упойка вече на 7см разкритие, но ми отказаха, било оставало още малко ... някакви си 1-2 часа минаха обаче.