С пролетно настроение чакаме нашето ЮНСКО творение (Тема 6 - 2021)

• 42 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Стерилизатора на Авент за малка или голяма микровълнова е ?
С първото бебе бях с него, нашата микровълнова беше голяма. Влизаше.
Намерих тука размери, трябва да се провери:

# 646
Този, който е включен в комплекта не е за микровълнова. Електрически е, хващат се всички шишета от комплекта в него, май и повече (общо 6 по спомен, още не съм го разопаковала).

# 647
Здравейте момичета, смятате ли да използвате електрическа люлка и на кои марки/модели сте се спрели? На мен ми препоръчаха Лорели Танго https://www.youtube.com/watch?v=nzLm5CyjpDY Имате ли наблюдения за тази марка?

# 648
Здравейте момичета, смятате ли да използвате електрическа люлка и на кои марки/модели сте се спрели? На мен ми препоръчаха Лорели Танго https://www.youtube.com/watch?v=nzLm5CyjpDY Имате ли наблюдения за тази марка?
Не съм мислила още за такива екстри, но аз бих си взела някоя запазена втора употреба или под наем като за проба, тъй като от приятели с бебета знам, че не всяко дете харесва люлки и шезлонги и стои в тях. Не ми се дават пари за нещо, което може никога да не ползвам и да ми събира прах  вкъщи.

# 649
Нашата беше тази: https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-lyulka-shezlong … swing-star-bezhov
Получихме я за подарък, като модел и функции е ок. Казвам го като препоръка за модел люлка.
Иначе сега няма да взимам. Ползвахме я 2 месеца и беше вече излишна.

# 650
# 651
Аз обмислям най-обикновен шезлонг. Просто да има нещо лесно за местене, в което за 10мон да мога да сложа бебето, докато измия нещо или се изкъпя и да ме гледа. Че синът ми надигаше вой само да мръдна да не ме вижда и редовно висше в коридора в шезлонг, докато се изкъпя или на масата в кухнята, докато сготвя.
Но чак електрическа и с някакви там екстви не искам. Особено не искам д а издава звуци.

# 652
  • варна
Радева , Мони - благодаря 😍😍😍
За сега не мисля да вземам люлка ...
Mrs. Rn много смешно ми стана , кьдето си написала , че не искаш да издава звуци 🤣🤣🤣Свикнах и аз да ми е тихичко и рева на бебето мисля , че ще ми е достатъчен 😁

# 653
Mrs. Rn, развесели ме за люлката. Моя приятелка настоява да ни подари такава - казах и, че тя си решава. Няма да я върна. Дано детето я хареса.
Относно чията - преди години при първа проба се оказах алергична. Издух се страхотно в лицето. След време пак повторих, еми същата реакция. Сега си хапвам смляно ленено семе. Действа ми много добре.

# 654
  • Германия
Имаме люлка от бактото, издава звуци и вибрира, но честно казано мисля, че е излишна покупка. Малкият не стоеше в нея много, дано на бебка и хареса по-вече.

Ох и аз съм с доста стягания, в четвъртък бях на лекар, всичко е ок. Но в събота работихме малко в градината и аз от мерак май се претоварих. Болки нямам, но често ми се втвърдява корема, особено, ако ми се пишка... Ще изчакам ден два да видим ще отшумят ли.

Колко мг магнезии пиете, колко е максимума? Аз в немските сайтове чета 300мг, но май не ми е достатъчен...

Започнах да стягам багажа, знам ли, хваща ме страх от време на време.

# 655
Момичета, нещо любопитно да ви питам 😄 случвало ли ви се е да изпратите мъжа си за храна, нещо конкретно, което много да ви се е дояло? На мен не за сега, но много мои приятелки са имали подобни моменти.

# 656
Ами, аз не обичам музикални играчки. То е няква лудница, та няма нужда си някъв стол там да ми пее. Ако трябва аз ще излагам гласови данни Joy
Ооо мм вече като чуе "знаеш ли за какво се сетих..." и му настръхва косата. Лошото е, че нещата дето ми се ядат още ги няма, но чакам с нетърпение да узреят и да се появят по пазарите.
Магнезий пия 3х300мг Диаспорал.

# 657
mrs.RN и аз съм така 😂 (череши и пъпеш 🤨)

# 658
На мен ми е предписан Магнерот, аз пия 3 х 500 мг, но го изписват и в доза 3 х 2т, което е 3 х1000 мг., така че 300 мг е малко.

На мен ми се дояждат някакви неща, но чак по никое време да го пратя накъде, не. Все пак се съобразявам и имам търпение. Вчера видях снимка на една питка във ФБ, знам че ми е забранено бялото брашно, но я опекох и си хапнах 1 парче 🙄 Не издържах.

# 659
Аз пия 2таб Магнерот (2х500мг), а във витамините ми има още 150мг. Според АГ ми е време за почивка малко от него, въпреки че пак си имам по 3-4 стягания на корема, но ще видим какво ще ми кажат и на ФМ.
Момичета, чувствате ли безпокойство, че нещо с бебето не е наред? Аз досега бях супер спокойна, не съм имала никакви проблеми и всичко ми е в ред от прегледите. Но въпреки това последния месец съм страшна паника. Имам повече свободно време на работа, тъй като съм си приключила почти всичко вече, и само мисля дали усещам бебето или не. Уикендът не ми беше добре нещо и бебето беше доста слабо активно, а съм свикнала да ме ръчка постоянно. Е, голямо притеснение беше...
Вие колко често го усещате?

Общи условия

Активация на акаунт