Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните преживявания при раждане в различни болници?
Какви са размерите на дрехите за новородени?
Какви са различните видове пелени за бебето и кой е най-добрият избор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните преживявания при раждане в различни болници?
-
Какви са размерите на дрехите за новородени?
Участниците споделят, че размерите на дрехите за новородени обикновено варират между 50 и 56 см, като някои от тях предпочитат по-големия размер за по-дълъг период на употреба. Също така се обсъжда изборът на дрехи и комплекти за изписване, като се изразява предпочитание към по-прости и практични решения.
-
Какви са различните видове пелени за бебето и кой е най-добрият избор?
-
Какви дрехи трябва да купя за бебе, родено през май-юни?
-
Какви са препоръките за обличане на бебето в зависимост от температурата?
Изпрати ме да правя тест с глюкоза и да си следя пулса, че ми е висок. И ако се наложи да ида и на кардиолог. По време на прегледа беше 125уд/мин, но то и притеснението и вълнението си оказват влияние. Той каза, че ако така вдигам пулса, по време на раждане може да достигне и 140-150 и може да си увредя сърцето. Отделно на това бебето има един път увита пъпната връв около врата. Доста предпоставки станаха. Утре ще правя обременяването и ако излезе, че имам гестационен диабет доколкото разбрах ще трябва да извадим бебето преди 38ма седмица, което означава че ще ви изпреваря с раждане в Май.
. Аз на синът ми 2-3 пъти ги прах преди да се роди. Изпрах ги към 34,че можеше да се роди по-рано, после в 37-38 пак ги Изпрах и прибрах. Гладих ги 1 път ни това беше. Сушилнята им стигаше.