ето ни я новата темичка, хайде пишете, аз тези дни главно ще чета, ама скоро ще добавя и списъка, обещавам

. Аз ноември празнувам 3 години запознанство с моя любим, представяте ли си и междувременно имаме две деца
. Преди това имах много дълга връзка и не ми се беше появило желание нито за момент за деца или брак, а с Калин само като се сближихме и бях сигурна , че това е моят мъж:).
, ама така и не ни дойде меракьт да се венчаем 
. но директорките бяха много услужливи. казаха ми , че ако спонсорирам яслата ще ми вземат детето веднага.
ма така го каза , все едно направата и струва 20 лв.
сега мартин е записан и на двете ясли , само дето не се знае още дали ще ходи
Дано хомеото си остане такова!
И Борето да удържа фронта, никакви сополи! 
Пък на моето Дили му бавят изследванията! Направо ще умра от срам ако трябва да я отлагам още веднъж! 
. Имам в предвид - била съм сътрудник отдел продажби, била съм секретарка, била съм в търговски отдел, била съм офиса администратор, била съм търговски представител, като последното най ми допадна. Последните три години съм работила в най-голямата фирма след кремиковци и стомана за производство и продажба на черни метали и арм. заготовка - та и това мога, да продавам желязо и да давам сертификати за него
май наистина много неща мога, но с автобиография - омъжена с едно дете и без висше - май ще продавам в някои хранителни стоки - имайте и това в предвид, стига да е добра офертата - и за магазини говорим - абе работа бе хора, работа. следващите 4 дни съм с точно 7 лв в мен, така че сметнете каква ми е нуждата от работа - огромна. Брат ми е прав - вместо да се оженя за мутрата, която ме обожаваше и да си живея спокойно живота, аз се омъжих за полицая, който май не изпитва точно такива чувства и леко съм почнала да тъна в мизерия.
Не случайно, когато Диля ги пипа й обяснявам, че са най-мрасното нещо на света - и в пряк и в преносен смисъл.... Хайде, горе главата, имаш си качествата, повярвай, че имаш и късмет и току виж кацнала птичката на рамото ти!
, а парите не са никакви....И иска чужд език, писмено и говоримо.